aynen benimde ucu acıyor dokunamıyorum bile bir de dünden beri için geçiyor sanki şimdide öyle midem boşmuş gibi hep ağırlık çöküyor
karnımda da bir baskı oluyor eğilirken uzanırken gazmı acaba çok gazın var zaten karışıyo birbirine. oooofff neden oluyo bi kesinleşse hepsi
Nie kimse bana bi cevap yazmamış
kızlar merhaba ben geldim
Kızlarr selam benimde bat 17 hazirandı ama hala hastalanmadım.
Dün akşam test yaptım ama negatif çıktı
gerçi ben kızımda da adetim 7 gün geçmişti test yaptıgın tek çizgiydi 10. Günü çift çizgiyi görmüştüm.
Umarım yina öyle olur.
Hamiş kalan varmı aramızda?
ben varım hamişş, topiğin ilk hamişiyim. peşimden gelicekleri bekliyorummm
senin de baya geçmiş cnm. geçen sefer de geç çıkmıştı demişsin. büyük ihtimalle geç yumurtlama ve geç döllenme oluyo ozaman sende.
hadi iyi haberleri bekliyoruz senden de
inşallah hayatımmm yaaa.
senide tebrik ederim sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.
ilk bebeğinmi canım.
inşallah bakalım hafta sonu tekrarlarım testi gelmezse eger.
inşallah bana burdan hamileyim kızlar diye haber vermek nasip olur.
hayırlısı olsun canım sıkma canını ne yapalım çalışmalara devam etmekten başkasen şimdi önümdeki aya konsantre ol inşalllaaaah son adetin olur...
hayırlısı olsun cnm... neyseki gecikip boşa heyacan yaptırmadı sana böyle düşün. bir an önce bitsin reglin de hemen çalışmalara başla. önümüzdeki ay güzel haberler ver inşallah
Slm kızlar benimde kan testi negatif çıktı gidip almadım ama tel öğrendim ...adete iki gün var daha ama kasık ağrım çok fazla sanırım yarın adet olurumm neyse hayırlısı olsun sizden güzell haberler bekliyoruzz sanırımm artık çıkmaz kan testi de olsaaydı çıkardıı.
cnm ilişkiden 12 gün sonra felan net çıkçıyomuş kanda. Sen kaç gün sonra yaptırdın ?
ilişki derken yumurtlamadan bahsediyorsan bilmiyorumm ne zmana olduğunu tam olduğunuda tabi bilemiyoruz ama tahmini yumurtlama 12 yazıyor nette .eğer öyleyse dolmamış.ama forum da okudum hep 1 hafta önce öğrenen bile oluyormuş.ben şimdi adeti bekliyorum ama ümidim yok.bencee adet geçmeden test falan yapmayın insan üzülüyorr
aynen cnm kesinlikle katılıyorum. Bende adetime 11 gün varken kan tahlili yaptırdım değer 2.30 çıktı. Normal hamile olmayan bir insanda değer 0 ila 1 arasındaymış. Mecbur bende adet günümü bekliyorum. Inş. Olmam.
ne zaman senin sat canımm..inşş sen hamilesindirr .ne zamandır deniyorsun?benim ilk ayım ama istiyordum gerçekten insan üzülüyorr yaa, ilerisi için korkuyorsun sorun varsa diye o sürece giremk zordur.allah hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?