Kızlar, ben regl oldum.Bu ay da tutmadı yani.Benim için dua edin.Offfffff...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!
Benimde adet tarihim 27 haziranda
Dua edin olmayayım lütfennnnnnnnnn
bu denediğin ilk aydı ama demibenim de olmadı ne yazık ki..eşim öyle bir halde geldi ki,görünce dedim kesin yok,çok üzüldüm tabiki..ama ne yapalım,kısmet değilmiş..artık bekleyen arkadaşların iyi haberleriyle sevinelim..yılmıycaz yılmıycaz...olacak :)
slm arkadaşlar, yaklaşık 2 gündür doğru düzgün yazamıyorum ama hepinizin yazdıklarını okuyorum :) bu arada bende gelen giden yok ama bata daha var hiç belirtide yok zaten bişey varsada gitmiştir heralde çünkü acayip yoğun çalışıyorum keşiften keşife sürekli hareket halindeyimbazen ya hamileysem diyorum ve üzülüyorum ama içimden sanki kırmızılar gelir gibi geliyor.Karmakarışık duygular işte bakalım artık ne olacak?? Tabikide hayırlısı olsun.
negatif derken?Slm kızlar benimde kan testi negatif çıktı gidip almadım ama tel öğrendim ...adete iki gün var daha ama kasık ağrım çok fazla sanırım yarın adet olurumm neyse hayırlısı olsun sizden güzell haberler bekliyoruzz sanırımm artık çıkmaz kan testi de olsaaydı çıkardıı.
aynen cnm kesinlikle katılıyorum. bende adetime 11 gün varken kan tahlili yaptırdım değer 2.30 çıktı. normal hamile olmayan bir insanda değer 0 ila 1 arasındaymış. mecbur bende adet günümü bekliyorum. inş. olmam.
bana da zaman hiç geçmiomerhaba arkadaşlaaaaaar
biraz olumsuz haberler gelmiş ama en kısa zamanda mutlu haberlere ulaşırız inşallah...
haziranın son günü ben varım,hatta geçen aya göre düşünüp 31 haziran yazmışım
neyse 30 hazirana çekeyim,erken gebelik testim var nasılsa duramam
gerçi uzun zamandır süren göğüs ağrısı umutlandırırken,bugün adet yaklaşınca oluşan kasık ağrıları başladı,zaman da geçmiyo yaaa,size de öyle geliyo muuu???
kuzular nasılsınız
Selamler herkese sizler sanırım bana uğur getirdiniz dün adet tarihimdi yazmıstım gelmemişti kırmızılar bugun de gelmedi.İkindi gibi idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördümKan testi yaptırmadım biraz daha bekleyeceğim onun için emin olamıyorum yok kimyasal gebelik mi kanda bişi çıkmaz mı diye daha....
Selamler herkese sizler sanırım bana uğur getirdiniz dün adet tarihimdi yazmıstım gelmemişti kırmızılar bugun de gelmedi.İkindi gibi idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördümKan testi yaptırmadım biraz daha bekleyeceğim onun için emin olamıyorum yok kimyasal gebelik mi kanda bişi çıkmaz mı diye daha....
kızlar beta hcg degerim 0.08 cıktı yani negatif..cok üzgünüm suanda...
ilkkez bu ay cok umutlanmıştım. idrar testi pozitif cıkmıştı belirtilerimde vardı ama sonuç hüsran..
üstelik sabahta kırmızılar geldi
kızlarrr 21 aydır bekllediğim allahın izniyle gerçekleşti galibaa bu sabah uyandım dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgiyi görünce koştum kan testine ve değerim 268 çıktııama ultrasonda görene kdrr inanamıcam galibaaa allahım hepinize yaşatsınn tarifi zor duygular yaşıorumm yaa
günaydın kızlaarr... dün akşam ani misafir bastırıca sayfaya giremedim... ama okudum .. malesef kırmızı kart haberiyle karşılaştım..
corkhead33 ve zehradurak üzülmeyin olurmu.. önümüzdeki ay yine burda dertleşir temmuz hamişi oluruz :) inşallaaah... ben görmedim kırmızıyı ama olmadığına eminim.. ateş ölçtüğümde ateşim gayet normalumudu kestim kırmızı bekliyorum...
biliyodum güzel haberler alıcamızıııtebrik ederim nilsu ve sitel
moustique ve zehradurak sizler de nolur üzülmeyin, önümüzdeki aya sizden de güzel haberler bekliyoruz ona göre çok çalışın
kızlarrr 21 aydır bekllediğim allahın izniyle gerçekleşti galibaa bu sabah uyandım dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgiyi görünce koştum kan testine ve değerim 268 çıktııama ultrasonda görene kdrr inanamıcam galibaaa allahım hepinize yaşatsınn tarifi zor duygular yaşıorumm yaa
keşke eşim gözlerimin içine bakıyor keşke bi tarafım diyo boşuna umutlanma ama bi tarafım da allah büyüktür o ol dedikten sonra olmuyacak hiç bişey yokturondan büyük ilah yoktur
benim sulalem biraz ararlar bu veleti sonra bi 7 yada 8 sene sonra doğal yoldan olur bebekleri allahım sen duy sesimi yarabbim hakkızda hayırlı olan neyse onu ver alllahım
neyse kızlar hamişler duaya ihtiyacımız var bizlerin bebeklerirnze iyi bakın byyy
günaydın kızlaarr... dün akşam ani misafir bastırıca sayfaya giremedim... ama okudum .. malesef kırmızı kart haberiyle karşılaştım..
corkhead33 ve zehradurak üzülmeyin olurmu.. önümüzdeki ay yine burda dertleşir temmuz hamişi oluruz :) inşallaaah... ben görmedim kırmızıyı ama olmadığına eminim.. ateş ölçtüğümde ateşim gayet normalumudu kestim kırmızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?