20-30 haziran batı bekleyenler

merhaba arkadaşlaaaaaar
biraz olumsuz haberler gelmiş ama en kısa zamanda mutlu haberlere ulaşırız inşallah...
haziranın son günü ben varım,hatta geçen aya göre düşünüp 31 haziran yazmışım
neyse 30 hazirana çekeyim,erken gebelik testim var nasılsa duramam
gerçi uzun zamandır süren göğüs ağrısı umutlandırırken,bugün adet yaklaşınca oluşan kasık ağrıları başladı,zaman da geçmiyo yaaa,size de öyle geliyo muuu???

Kızlar, ben regl oldum.Bu ay da tutmadı yani.Benim için dua edin.Offfffff...

canımsın..
sıkma canını
temmuzda güzel haberlerini alıcaz inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!

Benimde adet tarihim 27 haziranda

Dua edin olmayayım lütfennnnnnnnnn

dualarımız seninle canım..

bu denediğin ilk aydı ama demi
umutsuz olma
hem daha nce bebişin olmuş belli ki sıkıntınız yok
doğru zamanda bebişin yanında olucak

aynen beni anlatıosun
hatta ben bugün gidip saçımı boyattım
ve psikolojik olarak midem bulanıo
bi yandan ya hamileysem diorum bi yandan da gayet eminim regl olucam diyorum

negatif derken?
bhcg kaç çıktı?
ya aceleci davranmışsın sanki
reglden gecikmesi yaşanınca baktırmak lazım en güzeli o

amaannnn napmışsın sen
11gün once ne çıksın ayol
ona rağmen 1 in üstünde olması ii bişey
hadi inşallah diyelim

bana da zaman hiç geçmio
yarın ya da cmt regl olucam
olsam da kurtulsam yaaa
sevmedim bu belirsizliği

Selamler herkese sizler sanırım bana uğur getirdiniz dün adet tarihimdi yazmıstım gelmemişti kırmızılar bugun de gelmedi.İkindi gibi idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm Kan testi yaptırmadım biraz daha bekleyeceğim onun için emin olamıyorum yok kimyasal gebelik mi kanda bişi çıkmaz mı diye daha....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper bir haber bu
biz sana şans getirdiysek
sen de bize şans getir şekerim
hadi biraz bahset kendinden
ne kadar zamandır evlisin, kaçıncı bebiş denemen?
vereceğin bir yntem taktik var mı?
belirtilerin nelerdi?
2. çizgiyi grdüysen büyük ihtimalle hamilesin
ama yarın ilk işin kan tahlili yaptırmak olsun

kızlarrr 21 aydır bekllediğim allahın izniyle gerçekleşti galibaa bu sabah uyandım dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgiyi görünce koştum kan testine ve değerim 268 çıktıı ama ultrasonda görene kdrr inanamıcam galibaaa allahım hepinize yaşatsınn tarifi zor duygular yaşıorumm yaa

canım hayırlısı olsun yaa umarımm kan testinde de çıkarrr hep beraber hamiş oluruzzz

canım hayırlısı böleymiş moralini bozmaa inşallah en yakın zamandaa hamile kalırsınnn

slm kızlar cumanız mubarek olsun dualarımız kabul olur inşallaaahhhh
nilsu_21 tebrik ederim bende regli olamdım dua ette pazartesiye kadar olmuyum hamiş oluym
yaşasın topiğimzin 2 bebegi geliorrrrrrr::

keşke eşim gözlerimin içine bakıyor keşke bi tarafım diyo boşuna umutlanma ama bi tarafım da allah büyüktür o ol dedikten sonra olmuyacak hiç bişey yokturondan büyük ilah yoktur
benim sulalem biraz ararlar bu veleti sonra bi 7 yada 8 sene sonra doğal yoldan olur bebekleri allahım sen duy sesimi yarabbim hakkızda hayırlı olan neyse onu ver alllahım
neyse kızlar hamişler duaya ihtiyacımız var bizlerin bebeklerirnze iyi bakın byyy

günaydın kızlaarr... dün akşam ani misafir bastırıca sayfaya giremedim... ama okudum .. malesef kırmızı kart haberiyle karşılaştım..
corkhead33 ve zehradurak üzülmeyin olurmu.. önümüzdeki ay yine burda dertleşir temmuz hamişi oluruz :) inşallaaah... ben görmedim kırmızıyı ama olmadığına eminim.. ateş ölçtüğümde ateşim gayet normal umudu kestim kırmızı bekliyorum...

sitel ve nilsu25.. sizleride kuluyorum.... inşalla en yakın zamanda kalp atışı kese görür raharlarsınız...

eee artık belirtilerinizi tekrar yazıp bizi aydınlatırsız artık :))

canımsın..çok sağol.bende görmedim henüz kırmızıyı..ama nedense öyle bir adapte etmişim ki kendimi hamişliğe konduramıyorum bir türlü..nese,hayırlısı bakalım.

günaydın kızlarrrr:119:
sitel ve nilsu_21 sizleride tebrik ediyorum ALLAH kucagınıza almayıda nasip etsin..

biliyodum güzel haberler alıcamızııı tebrik ederim nilsu ve sitel

moustique ve zehradurak sizler de nolur üzülmeyin, önümüzdeki aya sizden de güzel haberler bekliyoruz ona göre çok çalışın

biliyodum güzel haberler alıcamızııı tebrik ederim nilsu ve sitel

moustique ve zehradurak sizler de nolur üzülmeyin, önümüzdeki aya sizden de güzel haberler bekliyoruz ona göre çok çalışın

canım henüz adet olmadım... sadece ateş ölçtüm o yüzden umudum pek yok... ateş ölçüm gayet normal.. yoksa benim daha bikaç gün avr bat a

nasıl güzel bir habr aldım sabah sabah
nasıl mutlu ettin beni canım benim
21 ay yaa dile kolay grdün mü sbrn sonu selametmiş.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini..
eşine nasıl syledin?
çok heyecanlısındır sen şimdii
ayy çok tatlı..
ferda ilk gün diodu ya kendimi hiç bu kadar salak hissetmemiştim diye
sen ne alemdesin?

canımsın... umutlu ol.. ama umudunu herhangi bir ayla kısıtlama
bebişin elbet seni bulucak
şu zaman bu zaman olsun deme
gonülden inanarak dua et

canım ateşe falan inanma yaaa
herkeste farklı oluyo belirtiler
sen bekle regl gününü
inşallah da olmazsın

psci saol canım inşallah olmam tabiii.. ama niyeyse pek sanmıyorum hamiş olduğumu... neyse görcez bakalım...

neyse bayanlar ben şimdilik kaçarhaftasonu yatılı misafir geliyo şehir dışından arkadaşlarım :))) temizlik yapmam lazım.. hazırlık yapmam lazım.. ara ara bakarım yeni hamiş haberleriyle karşılaşırım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…