20-30 haziran batı bekleyenler

sana soylüorum ama ben de aynı durumdayım
regl olmadım daha
zaten asıl gnüm yarın
ama bana da hamiş değilmişim gibi gelio

hadi canım kolay gelsin sana optüm kocaman

ozaman hala ümit var demektir, çok hızlı okudum geçmişi yanlış anlamışım demekki :) fazla ümidim yok diyosun ama hayırlısı olsun inşallah :) fazla ümitlenmediğin için eğer bebiş varsa çook daha fazla sevinicene eminim :)
temizlikte yorma sen kendini yine de , ağır bişiler yapma , dikkat et kendine tatlım

bu arada psci bi ara listeye düzenlessen de kim kaçıncı gün hamişliğini öğrenmiş takip etsek :)) ona göre hayal kurarız :))) bu arada tasarım olarak da tüm topikler içinde en yakışıklı liste bizimkiymiş haaaa .. bi kes daha eline sağlık diyorum yanii :))) hayal etsenize bu ay liste yarl
ılansa... bidaha ki ay da tamamlansa ne güssssel olur :)))) amin deyin kızlaaaaaaarrrrrrrr :))))))

ferdaaaaa
napıosun şeker
dün aklıma geldin
aklımdayken hemen sorayım
hamişliğe başladığın kilona baktın mı?
ya ben evlendikten sonra 10 kilo aldım
hala da veremedim
hamile kalırsam kilolu başlıycam :18::18:

aah aah hiç sorma ama hayal gb geliyo :))) neyse ben kaçar.. görüşmek üzeree

tatlım eşim başka şehire gitti
ben şimdi annemde kalıyorum
ve liste evimdeki pc de kaldı
o yüzden yenileyemiorum
eve geçince ilk işim listeye çeki düzen vermek

Allah dualarını kabul etsin
inşallahhhhhhh

AMİNNNNN, mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin. bebiş isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin. benim gibi bebişini bekleyenlere de bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaaaahhhh....

ben normalde 55 kiloyum uzun zamandır, şimdi sen sorunca tartıldım 53 küsür geldim. bakalım bebişim bana kaç kilo katıcak

ben de evlendiğimde 55 kiloydm
şimdi 65
hiç bi şey olmuyo yaa püfffff
boyun kaç?

boyum da 1.65. ben de üni.ye başladığımda 65 kiloydum. sonra okul, dersler, yollar derken gitti kilolar şimdi geri gelcek inşallah, 65 i geçerim heralde

ay ne güzel topiğimizde2 arkadaş daha hamiş tebrik ediyorum onları.. bende başlarda bi umutluydum ama gün yaklaştıkça umutsuzlanmaya başladımya eşimde ilk aydan tutarmıymış çok zor diyip duruo iyce olan umudum kırılıo.. şu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bizi hayırlıysa bebişlerimize kavuştursun aminnnnn...

boyum da 1.65. ben de üni.ye başladığımda 65 kiloydum. sonra okul, dersler, yollar derken gitti kilolar şimdi geri gelcek inşallah, 65 i geçerim heralde

dikkat edersen geçmezsin
12 kilo normal hamileliklerde alınıyomuş..
aman sağlıkla bebişini kucagına al da kilo sorun değil
ben çıkıorum kızlar
hepinizi kocaman opüyorum
umarım bir sonraki girişimde bir hamiş haberi daha alırım yaaa
çok güzel oluyo bole haberler

inşallah cnm, ihmal etme topiğimizi :) hem kim bilir belki hamiş haberi almaya diil hamiş olduğun haberini vermeye gelirsin bidaha ki sefere hadi hayırlısı bakalım

Hayırlı günler kızlar, Cumanız mübarek olsun..
Rabbim bu Cuma gününün ve yaklaşan Mirac kandilinin hürmetine tez zamanda ve hayırlısıyla meleklerimizi bizlere göndersin inşallah...

nilsuu siteellll tebrikler, yeni anne adaylarımız sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmenizi dilerim..

benim de bugün adetgünü, adet başlıycakmış gibi değil pek ama test bugün negatif, napalım hayırlısı, bu ay da kısmet değilmiş..

öpüldünüzz.

Son düzenleme:
kızlar benimde kırmızlar geldi neyse hayırlısı diyelim hamile olan arkadaşlar gözünüzaydın inşallah sağlıla kucağınıza alırsınız darısı isteyen herkese ve bana...

Merhabalar kızlar Öncelikle güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda....
Bugun sabah kalkar kalkmaz tekrarladım testi bu sefer 2. çizgi oldukça belirgindi.Saınırım ultrasonda gorene kadar hep bi şüphem olacak

Gelelim belirtilere akıntım var,son bir haftadır gögüs uclarım maşallah hiç inmiyorlar ve acıyorlardı hala da aynı eşime göre ise en net belirti çok yemek yemem 1 haftadır doymuyorum yemekten kalkıyoruz yarım saat sonra ben acıkıyorum Başka da bir belirtim yok zaten.Aslında geçen ay çok belirtim vardı ama bu aya nasipmiş gebelik

Sana da hayırlı olsun Canım yakın zamanlarda doğacak galiba bebişlerimiz

tekrar hayırlı olsun cnm, kan testi yaptırdın mı? ne zaman doğcak senin bebişin hayırlısıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…