psci saol canım inşallah olmam tabiii.. ama niyeyse pek sanmıyorum hamiş olduğumu... neyse görcez bakalım...
neyse bayanlar ben şimdilik kaçarhaftasonu yatılı misafir geliyo şehir dışından arkadaşlarım :))) temizlik yapmam lazım.. hazırlık yapmam lazım.. ara ara bakarım yeni hamiş haberleriyle karşılaşırım inşallah :)
psci saol canım inşallah olmam tabiii.. ama niyeyse pek sanmıyorum hamiş olduğumu... neyse görcez bakalım...
neyse bayanlar ben şimdilik kaçarhaftasonu yatılı misafir geliyo şehir dışından arkadaşlarım :))) temizlik yapmam lazım.. hazırlık yapmam lazım.. ara ara bakarım yeni hamiş haberleriyle karşılaşırım inşallah :)
ozaman hala ümit var demektir, çok hızlı okudum geçmişi yanlış anlamışım demekki :) fazla ümidim yok diyosun ama hayırlısı olsun inşallah :) fazla ümitlenmediğin için eğer bebiş varsa çook daha fazla sevinicene eminim :)
temizlikte yorma sen kendini yine de , ağır bişiler yapma , dikkat et kendine tatlım
bu arada psci bi ara listeye düzenlessen de kim kaçıncı gün hamişliğini öğrenmiş takip etsek :)) ona göre hayal kurarız :))) bu arada tasarım olarak da tüm topikler içinde en yakışıklı liste bizimkiymiş haaaa .. bi kes daha eline sağlık diyorum yanii :))) hayal etsenize bu ay liste yarl
ılansa... bidaha ki ay da tamamlansa ne güssssel olur :)))) amin deyin kızlaaaaaaarrrrrrrr :))))))
bu arada psci bi ara listeye düzenlessen de kim kaçıncı gün hamişliğini öğrenmiş takip etsek :)) ona göre hayal kurarız :))) bu arada tasarım olarak da tüm topikler içinde en yakışıklı liste bizimkiymiş haaaa .. bi kes daha eline sağlık diyorum yanii :))) hayal etsenize bu ay liste yarl
ılansa... bidaha ki ay da tamamlansa ne güssssel olur :)))) amin deyin kızlaaaaaaarrrrrrrr :))))))
ferdaaaaa
napıosun şeker
dün aklıma geldin
aklımdayken hemen sorayım
hamişliğe başladığın kilona baktın mı?
ya ben evlendikten sonra 10 kilo aldım
hala da veremedim
hamile kalırsam kilolu başlıycam :18::18:
ben normalde 55 kiloyum uzun zamandır, şimdi sen sorunca tartıldım 53 küsür geldim. bakalım bebişim bana kaç kilo katıcak
ben de evlendiğimde 55 kiloydm
şimdi 65
hiç bi şey olmuyo yaa püfffff
boyun kaç?
boyum da 1.65. ben de üni.ye başladığımda 65 kiloydum. sonra okul, dersler, yollar derken gitti kilolarşimdi geri gelcek inşallah, 65 i geçerim heralde
dikkat edersen geçmezsin
12 kilo normal hamileliklerde alınıyomuş..
aman sağlıkla bebişini kucagına al da kilo sorun değil
ben çıkıorum kızlar
hepinizi kocaman opüyorum
umarım bir sonraki girişimde bir hamiş haberi daha alırım yaaa
çok güzel oluyo bole haberler
Hayırlı günler kızlar, Cumanız mübarek olsun..
Rabbim bu Cuma gününün ve yaklaşan Mirac kandilinin hürmetine tez zamanda ve hayırlısıyla meleklerimizi bizlere göndersin inşallah...
kızlarrr 21 aydır bekllediğim allahın izniyle gerçekleşti galibaa bu sabah uyandım dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgiyi görünce koştum kan testine ve değerim 268 çıktııama ultrasonda görene kdrr inanamıcam galibaaa allahım hepinize yaşatsınn tarifi zor duygular yaşıorumm yaa
Merhabalar kızlar Öncelikle güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda....
Bugun sabah kalkar kalkmaz tekrarladım testi bu sefer 2. çizgi oldukça belirgindi.Saınırım ultrasonda gorene kadar hep bi şüphem olacak
Gelelim belirtilere akıntım var,son bir haftadır gögüs uclarım maşallah hiç inmiyorlar ve acıyorlardı hala da aynıeşime göre ise en net belirti çok yemek yemem 1 haftadır doymuyorum yemekten kalkıyoruz yarım saat sonra ben acıkıyorum Başka da bir belirtim yok zaten.Aslında geçen ay çok belirtim vardı ama bu aya nasipmiş gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?