20-30 haziran batı bekleyenler

canımya kaçıncı denemen .bide göğüs ağrısına takıldım hamile olanlar hep göğüs uçlarından şikayetçi benimde ağrıo ama etrafı ucunda bişi yok sol çok acıo bi tarafında ceviz gibi topaklık gelıo normalde adet öncesi olrdu ama yaklaşık 2 haftadır böyle ve pztesi adet günüm ilk denememiz. şans düşük biraz ama umudumuda kaybetmek istemıyorum . bide arkadaşlar ağzıma metal bi tat gelıo dün arkadaşta çorba içtim kaşıktan geldi sandım kokuyu eşim almamış ama bugün bi yemektetede öle oldu. her zaman olmuo tabi. beklemek ne kadar zor öyleya:18::18::18:

tebrikler yeni hamile arkadaşlar Allah sağlıkla mutluluğa ulaştırsın hepimizi
kızlar ben çok kötüyüm iki gündür baş ağrısı, uyku, halsizlik, açlık,regl olacakmış gibi sancı, mide ağrısı(arada bulantıda oluyor ama sanırım gazdan)
hiç bu kadar regl öncesi kötü olmamıştım inşallah bebektir.

arkadaşlar benimde batım 28 haziran..spiralle 2 yıl korundum..bu ay ilk ayımız..

adetime 4 gün var sabah test yaptım..silik bi pozitiflik varr..göğüsümde ağrı var tek belirtim o..2 gün sonra bi daha deneyeceğim..

inş hadi bakalımm

tekrar hayırlı olsun cnm, kan testi yaptırdın mı? ne zaman doğcak senin bebişin hayırlısıyla?

çok tesekkur ederim canım bulundugum ilçede kan testi yapmıyorlar maalesef ile gitmem gerek.Bugun de hem benim hem eşimin işi vardı gidemedim ile.Buradaki hastaneye gittim gecen aydan bayan demişti adet gecikmen olursa gel test yapalım diye anlıcan idrar testi yaptık yine gebeligin oldugunu soyledi.Ama ben hala inanamıyorum ki.... Hatta kimseye bişi demeyelim dedim eşime ultrasonda grelim oyle sanırım ben ancak oyle inanacagım gebeliğe

silikfalan diyince benimde test yapasım geldi pazartesi günüm benimde sabah yapsammı ki:44:

su içiıom 1 dk sonra ağzım kuruo bide ne hikmet bilemedim... inş bebişe işarettir

İnşallah canım.
Hadi hayırlısı bakalım

Bizim 2. denememizdi bu ay.Geçen ay o kadar bilimsel çalıştık ki anlatamam.Yumurtlama gununu hesapla yastık koy yok ilşkiden once kahve iç.... diyordum zaten bu ay tutturursak duygudan yoksun ama bilimsel bi çocuk olacak diye Ama bu ay doğru düzgün çalışmadık bile....Bu arada önemli bir belirti gaz lpg tankı gibi geziyorum ortalıkta

Susama konusuna gelince evet durum bende de aynı mesela mide bulantım felan yok ama susar ve içmessem midem bulanıyor.Geceleri su içmeyen ben su içmek için uyanıyorum.Koku hassasiyeti var senin belirtiler benziyor ya bakalım hayırlısı

silikfalan diyince benimde test yapasım geldi pazartesi günüm benimde sabah yapsammı ki:44:

yap yap ben dayanamadım..ayy ya bişe yoksa
benim hamileliğim 2.3. aylarda bulantı kusma o da çok hafif oluyo...belirtim az olunca farkedemiyorum..kısmet artık..

yap yap ben dayanamadım..ayy ya bişe yoksa
benim hamileliğim 2.3. aylarda bulantı kusma o da çok hafif oluyo...belirtim az olunca farkedemiyorum..kısmet artık..

peki canım sabah ilk idrarınlamı yaptın o daha kesin oluomuşta. ben yarın bi bakacam artık ruh halime oofff oofff. dua edelim bugün birbirimize sadece bebiş için değil benim kpss sınavım içinde. atancam inş busene

Canım ne sen mezunusun?

Canım ne sen mezunusun?

ingilizce. geçen sene kopya ayağına atanamadım puanlar düştü. busene çok çalıştım sağolsun hükümet seçim ayağına haziranda 30 bin atadı sınava 3 gün kalada 7 bin atıcak . ağustosa verilen kadro 10 bin ama ben inş bu 10 bine gircem en azından iyi bi puan alıp öyle beklicem. geçen sene çok hak yendi şimdi çalışıodum ne güzel... oyüzden çocuk yapmıoduk sınavı beklıoduk ama bu ay nolduysa eşiminde benimde ağzımız dilimiz bağlandı sanki. herşey kendinden oluverdi. eşim kesinlikle sınav öncesi yapmazdı çok katıydı. o yüzden bunda bi hikmet olduğuna inanıyorum bebişimin bereketinden faydalanacağımıza inanıyorummm

Meslektaşız branşlar farklı da olsa....Canım inşallah bu yıl olur dua edeceğim sana.Aynı şekilde ben de anlayamıyorum bunları.Bi kopya muhabbeti döndü ortada kopyacılara bişi olmadı hatta atandı suçu olmayanlar kaldı...Her şerde bir hayır vardır derler ya...İnşallah bu yıl iki sevinci bi arada yaşarsın

cnm Allah yardımcın olsun inşallah atanırsın bu sene. biz de seçim öncesi atama madurlarındanız aslında. benim de eşim hazırlanıyo şu an kpssye. ama bu kadar atama yaptıktan sonra bu sene, pek ümidimiz kalmadı bizim. zaten kadrosu az olan bi branş, onları da seçim var die atayıp doldurdular, bize kalmamıştır muhtemelen. ben de sırf eşim atansın die bekliodum bebiş için, ama kısmet işte. bişi dürttü bizi karar verdik bebişe. o da çok bekletmedi bişi. inşallah o da kısmet şans getirir bize
senin için de hayırlısı olsun inşallah cnm

kutlarım arkadaşım.. inşallah tez zamanda keseyi de görür kalp atışını da duyarsın.. sonra allah kucağına almaya nasip eder :)))

nazar değmesin hamişlerimize

darısı da bizlerin başına inşallah....

bende de uyku hali gaz filan vardı ama artık yok sadece göğüslerim değişti gb.. yani uçları hep dik ve damarlaşma var.. bide böle uçları koyulu açıklı oldu... belki adet öncesi de oluyordu ama hiç bu kada incelememiştim :))))

inşallah senden de güzel haber alırız :)) hatta bebiş vardırda kısmetiyle gelmiştir de kpss de sana şans getirir :)))

kızlar bu arada yatılı misafir gelcek demiştim ya.. o nedenle hafta sonu muhtemelen pek giremicem.. ama ara ara açar okurum :)) her açtığımdada böle güzel haberlerle karşılaşırım inşallah...

Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına.İnsan zaten hamileliğe karar verince dinlemeye başlıyor kendisini.Ama benim de en cok goguslerde belirti oldu hatta senin o dediğin damarlaşmayı ben morluk sanıp aaa nasıl oldu felan diye inceledimHerşeyin hayırlısı canım daha kaç gün var kırmızılara?(İmşallah gelmez tabiii de))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…