Merhabalar kızlar Öncelikle güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda....
Bugun sabah kalkar kalkmaz tekrarladım testi bu sefer 2. çizgi oldukça belirgindi.Saınırım ultrasonda gorene kadar hep bi şüphem olacak
Gelelim belirtilere akıntım var,son bir haftadır gögüs uclarım maşallah hiç inmiyorlar ve acıyorlardı hala da aynıeşime göre ise en net belirti çok yemek yemem 1 haftadır doymuyorum yemekten kalkıyoruz yarım saat sonra ben acıkıyorum Başka da bir belirtim yok zaten.Aslında geçen ay çok belirtim vardı ama bu aya nasipmiş gebelik
su içiıom 1 dk sonra ağzım kuruo bide ne hikmet bilemedim... inş bebişe işarettir
arkadaşlar benimde batım 28 haziran..spiralle 2 yıl korundum..bu ay ilk ayımız..
adetime 4 gün var sabah test yaptım..silik bi pozitiflik varr..göğüsümde ağrı var tek belirtim o..2 gün sonra bi daha deneyeceğim..
tekrar hayırlı olsun cnm, kan testi yaptırdın mı? ne zaman doğcak senin bebişin hayırlısıyla?
arkadaşlar benimde batım 28 haziran..spiralle 2 yıl korundum..bu ay ilk ayımız..
adetime 4 gün var sabah test yaptım..silik bi pozitiflik varr..göğüsümde ağrı var tek belirtim o..2 gün sonra bi daha deneyeceğim..
su içiıom 1 dk sonra ağzım kuruo bide ne hikmet bilemedim... inş bebişe işarettir
silikfalan diyince benimde test yapasım geldi pazartesi günüm benimde sabah yapsammı ki:44:
yap yap ben dayanamadım..ayy ya bişe yoksa
benim hamileliğim 2.3. aylarda bulantı kusma o da çok hafif oluyo...belirtim az olunca farkedemiyorum..kısmet artık..
peki canım sabah ilk idrarınlamı yaptın o daha kesin oluomuşta. ben yarın bi bakacam artık ruh halime oofff oofff. dua edelim bugün birbirimize sadece bebiş için değil benim kpss sınavım içinde. atancam inş busene
Canım ne sen mezunusun?
ingilizce. geçen sene kopya ayağına atanamadım puanlar düştü. busene çok çalıştım sağolsun hükümet seçim ayağına haziranda 30 bin atadı sınava 3 gün kalada 7 bin atıcak . ağustosa verilen kadro 10 bin ama ben inş bu 10 bine gircem en azından iyi bi puan alıp öyle beklicem. geçen sene çok hak yendi şimdi çalışıodum ne güzel... oyüzden çocuk yapmıoduk sınavı beklıoduk ama bu ay nolduysa eşiminde benimde ağzımız dilimiz bağlandı sanki. herşey kendinden oluverdi. eşim kesinlikle sınav öncesi yapmazdı çok katıydı. o yüzden bunda bi hikmet olduğuna inanıyorum bebişimin bereketinden faydalanacağımıza inanıyorummm
neyse arkadaşlar ben çıktım derse dönüyorum..duam sizle sizde eksik etmeyin nolur...
ingilizce. geçen sene kopya ayağına atanamadım puanlar düştü. busene çok çalıştım sağolsun hükümet seçim ayağına haziranda 30 bin atadı sınava 3 gün kalada 7 bin atıcak . ağustosa verilen kadro 10 bin ama ben inş bu 10 bine gircem en azından iyi bi puan alıp öyle beklicem. geçen sene çok hak yendi şimdi çalışıodum ne güzel... oyüzden çocuk yapmıoduk sınavı beklıoduk ama bu ay nolduysa eşiminde benimde ağzımız dilimiz bağlandı sanki. herşey kendinden oluverdi. eşim kesinlikle sınav öncesi yapmazdı çok katıydı. o yüzden bunda bi hikmet olduğuna inanıyorum bebişimin bereketinden faydalanacağımıza inanıyorummm
İnşallah canım.
Hadi hayırlısı bakalım
Bizim 2. denememizdi bu ay.Geçen ay o kadar bilimsel çalıştık ki anlatamam.Yumurtlama gununu hesapla yastık koy yok ilşkiden once kahve iç.... diyordum zaten bu ay tutturursak duygudan yoksun ama bilimsel bi çocuk olacak diyeAma bu ay doğru düzgün çalışmadık bile....Bu arada önemli bir belirti gaz lpg tankı gibi geziyorum ortalıkta
Susama konusuna gelince evet durum bende de aynı mesela mide bulantım felan yok ama susar ve içmessem midem bulanıyor.Geceleri su içmeyen ben su içmek için uyanıyorum.Koku hassasiyeti var senin belirtiler benziyor ya bakalım hayırlısı
peki canım sabah ilk idrarınlamı yaptın o daha kesin oluomuşta. ben yarın bi bakacam artık ruh halime oofff oofff. dua edelim bugün birbirimize sadece bebiş için değil benim kpss sınavım içinde. atancam inş busene
Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına.İnsan zaten hamileliğe karar verince dinlemeye başlıyor kendisini.Ama benim de en cok goguslerde belirti oldu hatta senin o dediğin damarlaşmayı ben morluk sanıp aaa nasıl oldu felan diye inceledimkutlarım arkadaşım.. inşallah tez zamanda keseyi de görür kalp atışını da duyarsın.. sonra allah kucağına almaya nasip eder :)))
nazar değmesin hamişlerimize
darısı da bizlerin başına inşallah....
bende de uyku hali gaz filan vardı ama artık yoksadece göğüslerim değişti gb.. yani uçları hep dik ve damarlaşma var.. bide böle uçları koyulu açıklı oldu... belki adet öncesi de oluyordu ama hiç bu kada incelememiştim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?