Teşekkür ederim canım darısı herkesin başına.İnsan zaten hamileliğe karar verince dinlemeye başlıyor kendisini.Ama benim de en cok goguslerde belirti oldu hatta senin o dediğin damarlaşmayı ben morluk sanıp aaa nasıl oldu felan diye inceledimHerşeyin hayırlısı canım daha kaç gün var kırmızılara?(İmşallah gelmez tabiii de))
hiç sorma benim biraz karışık.. sizler gibi 2gün 3 gün diyemiyorum.. ben her ay 30 ile 36. gün aralığında olduğumdan bilmiyorum kaç gün kaldığını ama son 2 aydır 36. gün oldum bu ay bakalım.. yani şu an 3- 4 - 5- 6- 7- 8 gün kalmış olabilir :)))) çık çıkabilirsen işin içinden.. ama bu ay kararlıyım 36. günün beklicem test için...
yani haftaya cmt pazar olmazssam test yapıcam
inşallah cnm, ihmal etme topiğimizi :) hem kim bilir belki hamiş haberi almaya diil hamiş olduğun haberini vermeye gelirsin bidaha ki seferehadi hayırlısı bakalım
ya hiç belli olmaz..nilsuu siteellll tebrikler, yeni anne adaylarımızsağlıklı rahat bir hamilelik geçirmenizi dilerim..
benim de bugün adetgünü, adet başlıycakmış gibi değil pek ama test bugün negatif, napalım hayırlısı, bu ay da kısmet değilmiş..
öpüldünüzz.
kızlar benimde kırmızlar geldi neyse hayırlısı diyelim hamile olan arkadaşlar gözünüzaydın inşallah sağlıla kucağınıza alırsınız darısı isteyen herkese ve bana...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar kızlar Öncelikle güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim.Darısı tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda....
Bugun sabah kalkar kalkmaz tekrarladım testi bu sefer 2. çizgi oldukça belirgindi.Saınırım ultrasonda gorene kadar hep bi şüphem olacak
Gelelim belirtilere akıntım var,son bir haftadır gögüs uclarım maşallah hiç inmiyorlar ve acıyorlardı hala da aynıeşime göre ise en net belirti çok yemek yemem 1 haftadır doymuyorum yemekten kalkıyoruz yarım saat sonra ben acıkıyorum Başka da bir belirtim yok zaten.Aslında geçen ay çok belirtim vardı ama bu aya nasipmiş gebelik
benim belirtilere benzio vallatebrikler yeni hamile arkadaşlar Allah sağlıkla mutluluğa ulaştırsın hepimizi
kızlar ben çok kötüyüm iki gündür baş ağrısı, uyku, halsizlik, açlık,regl olacakmış gibi sancı, mide ağrısı(arada bulantıda oluyor ama sanırım gazdan)
hiç bu kadar regl öncesi kötü olmamıştım inşallah bebektir.
arkadaşlar benimde batım 28 haziran..spiralle 2 yıl korundum..bu ay ilk ayımız..
adetime 4 gün var sabah test yaptım..silik bi pozitiflik varr..göğüsümde ağrı var tek belirtim o..2 gün sonra bi daha deneyeceğim..
hiç sorma benim biraz karışık.. sizler gibi 2gün 3 gün diyemiyorum.. ben her ay 30 ile 36. gün aralığında olduğumdan bilmiyorum kaç gün kaldığını ama son 2 aydır 36. gün oldum bu ay bakalım.. yani şu an 3- 4 - 5- 6- 7- 8 gün kalmış olabilir :)))) çık çıkabilirsen işin içinden.. ama bu ay kararlıyım 36. günün beklicem test için...
yani haftaya cmt pazar olmazssam test yapıcam
Selam kızlar benim batım bugündü,bu saat oldu gelen giden yok,ne adet olacağıma dair nede hamileliğe dair hiç bir belirtimde yok,sadece belim çok ağrıyor:26:
yoksa.. yoksa.... :) hadi bakalım.. ne zaman test yapıcaksın??
Canım p.tesi ye kadar beklemeyi düşünüyorum :)
cnm Allah yardımcın olsun inşallah atanırsın bu sene. biz de seçim öncesi atama madurlarındanız aslında. benim de eşim hazırlanıyo şu an kpssye. ama bu kadar atama yaptıktan sonra bu sene, pek ümidimiz kalmadı bizim. zaten kadrosu az olan bi branş, onları da seçim var die atayıp doldurdular, bize kalmamıştır muhtemelen. ben de sırf eşim atansın die bekliodum bebiş için, ama kısmet işte. bişi dürttü bizi karar verdik bebişe. o da çok bekletmedi bişi. inşallah o da kısmet şans getirir bize
senin için de hayırlısı olsun inşallah cnm
slm kızlar cumanız mubarek olsun dualarımız kabul olur inşallaaahhhh
nilsu_21 tebrik ederim bende regli olamdım dua ette pazartesiye kadar olmuyum hamiş oluym
yaşasın topiğimzin 2 bebegi geliorrrrrrr: :
keşke eşim gözlerimin içine bakıyor keşke bi tarafım diyo boşuna umutlanma ama bi tarafım da allah büyüktür o ol dedikten sonra olmuyacak hiç bişey yokturondan büyük ilah yoktur
benim sulalem biraz ararlar bu veleti sonra bi 7 yada 8 sene sonra doğal yoldan olur bebekleri allahım sen duy sesimi yarabbim hakkızda hayırlı olan neyse onu ver alllahım
neyse kızlar hamişler duaya ihtiyacımız var bizlerin bebeklerirnze iyi bakın byyy
ya nasıl dayanıosunSelam kızlar benim batım bugündü,bu saat oldu gelen giden yok,ne adet olacağıma dair nede hamileliğe dair hiç bir belirtimde yok,sadece belim çok ağrıyor:26:
benim de kasıklarım çok batıyo yaaa hadi hayırlısı..slm arkadaşlar bugün bendede bi haller var kasıklarım batıyor belim ağrıyor belirtimi acaba ??ama psikolojikde olabilir galiba bende kendimi dinliyorum hatta size birşey desem, hani bat 29 ya o yüzden çarşamba perşembe izin aldım test falan yaparım diye tabi kimseye birşey demedim bakalım artık ya evde adet sancısı çekerim ya da test yapar sevinirim ....:2: :2:
cnmm bütün dualarımızz sizinlee bnde sizlerin dostluğu sayesindee psikolojimi düzellttim ve allahım nasip ettii rüyadayım sanki alalh hepinize yaşatsın bu mutlulğuu
Hamile olduğuma emin o yüzden umrumda değil test mestya nasıl dayanıosun
ben yarın sabah ilk iş idrar testi yapıcam
sana bişi diyeyim mi
heveslendirmek istemem ama bence hamişsinnn yanii inşallaaahhhhhhhh
Hamile olduğuma emin o yüzden umrumda değil test mest
Şaka bi yana düne kadarda çok heyecanlı ve sabırsızdım,bugün nolmuş bana bilmiyorum
yarın 12 ye kadar eczaneler açık sanırım
gidip test al
yarın yap
merhaba arkadaşlar.... neredeyse 1 aydır sizi takip ediyorum ve çok da hoşuma gidiyor bu topik. tam 1 ay sizinle birlikte yaşadığınız belirtileri okudukça kendimi izlemeye başladım. çünkü aynı şeyler bende de oluyordu. ve bat ımı tam 6 gün geçmişken gidip bugün test yaptım veee çift çizgi...ben de bir haziran hamişiyim sanırım.... beni de eklerseniz listenize çok sevineceğim. ve inşallah bundan sonraki aylaraı sizlerle takip edeceğim. Allah hepimize güzel haberler nasip eder inşallah :)
MaşallahhhNe güzel haber bu,tebrik ederin cnm,Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim,Rabbim sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
ya nasıl dayanıosun
ben yarın sabah ilk iş idrar testi yapıcam
sana bişi diyeyim mi
heveslendirmek istemem ama bence hamişsinnn yanii inşallaaahhhhhhhh
benim de kasıklarım çok batıyo yaaa hadi hayırlısı..
ii yapmışsın izin almakla
regl olsan bile yatarsın evde ki inşallaahhhh olmazsınn
amin canım
bize çok dua et
eşine nasıl soyledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?