merhaba arkadaşlar.... neredeyse 1 aydır sizi takip ediyorum ve çok da hoşuma gidiyor bu topik. tam 1 ay sizinle birlikte yaşadığınız belirtileri okudukça kendimi izlemeye başladım. çünkü aynı şeyler bende de oluyordu. ve bat ımı tam 6 gün geçmişken gidip bugün test yaptım veee çift çizgi...ben de bir haziran hamişiyim sanırım.... beni de eklerseniz listenize çok sevineceğim. ve inşallah bundan sonraki aylaraı sizlerle takip edeceğim. Allah hepimize güzel haberler nasip eder inşallah :)
nilsucum batdaşım gözün aydın çok sevindim allahum kucağında göstersin canımben hala adet olmadım vede inatla test yapmıyorum haftasonunu geçireyim diyorum:97:
saoll bitanemm allah sanada nasip etsin yap artık test yaa
benim 3 gün sonra çıktı bakk seninde zamanın gelmişş artıkk allahın izniylee
ne gibi belirtiler oldu canım sende
amin canım haftasonunu atlatırsam pazartesi sabahı yapıyorum testi
akıntım fazlalaştıı karnımda şişlik halsizlik bide uyku halii gögüs uçlarıma da dokunamıorumm yaa ve bu sabahh midem de başladıı bulanmayaa ..
akıntı bendede oluyor ama fazla değil şişlik halsizlik bendede var göğüslerimi sorma zaten damarları çıktı meydanda sütyen takamıyorum o derece acıyor yani sag kasıgımda batma
benimde sol kasığım batıo bebiş orda sanırımmm çnkü sağ kasıktan daha şişkin orasıı
solda daha rahat etmiş senin mercimekson adet tarihin ne canım senin
25 mayıs canımm senin?
bu kadarmı denk gelir ya batdaşım arkadaşım
bu gün itabariyle 4 hafta 3 günlük hamilesin benimkide aynı ama bebiş varmı bilmiyorum
bu gün itabariyle 4 hafta 3 günlük hamilesin benimkide aynı ama bebiş varmı bilmiyorum
ewtt cnm öleymiş bnde baktımm ultrosona ne zmn gitsem acabaa 6 haftalıkken mii :44:
evet canım 6 haftayı doldurda git kalp atışıda duyulur
inşalalh yaa o minicik kalbinin atışını duymak için sabırsızlanıorumm:81::81:
inşalalh yaa o minicik kalbinin atışını duymak için sabırsızlanıorumm:81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?