20-30 haziran batı bekleyenler

allahh bebişlerimizn yüzünü görmeyi nasipp etsin hayırlısı olsun canım çok sevindimmm

nilsucum batdaşım gözün aydın çok sevindim allahum kucağında göstersin canım ben hala adet olmadım vede inatla test yapmıyorum haftasonunu geçireyim diyorum:97:

nilsucum batdaşım gözün aydın çok sevindim allahum kucağında göstersin canım ben hala adet olmadım vede inatla test yapmıyorum haftasonunu geçireyim diyorum:97:

saoll bitanemm allah sanada nasip etsin yap artık test yaa
benim 3 gün sonra çıktı bakk seninde zamanın gelmişş artıkk allahın izniylee

akıntım fazlalaştıı karnımda şişlik halsizlik bide uyku halii gögüs uçlarıma da dokunamıorumm yaa ve bu sabahh midem de başladıı bulanmayaa ..

akıntı bendede oluyor ama fazla değil şişlik halsizlik bendede var göğüslerimi sorma zaten damarları çıktı meydanda sütyen takamıyorum o derece acıyor yani sag kasıgımda batma

akıntı bendede oluyor ama fazla değil şişlik halsizlik bendede var göğüslerimi sorma zaten damarları çıktı meydanda sütyen takamıyorum o derece acıyor yani sag kasıgımda batma

benimde sol kasığım batıo bebiş orda sanırımmm çnkü sağ kasıktan daha şişkin orasıı

inşalalh yaa o minicik kalbinin atışını duymak için sabırsızlanıorumm :81::81:

canım yaa bu gece senin için dua edicemm inşallah rabbim sanada yaşatsın bu mutluluğu bn çıkıorumm bebişin uykusu geldi galibaa yrn görüşürz kısmetsee :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…