canım yaa bu gece senin için dua edicemm inşallah rabbim sanada yaşatsın bu mutluluğu bn çıkıorumm bebişin uykusu geldi galibaayrn görüşürz kısmetsee :79::79:
canım ya güzel duygular bunlar allahın izniyle hepsi olucak atıcak hareket edicek doğucak allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin
merhaba arkadaşlar.... neredeyse 1 aydır sizi takip ediyorum ve çok da hoşuma gidiyor bu topik. tam 1 ay sizinle birlikte yaşadığınız belirtileri okudukça kendimi izlemeye başladım. çünkü aynı şeyler bende de oluyordu. ve bat ımı tam 6 gün geçmişken gidip bugün test yaptım veee çift çizgi...ben de bir haziran hamişiyim sanırım.... beni de eklerseniz listenize çok sevineceğim. ve inşallah bundan sonraki aylaraı sizlerle takip edeceğim. Allah hepimize güzel haberler nasip eder inşallah :)
ya nasıl dayanıosun
ben yarın sabah ilk iş idrar testi yapıcam
sana bişi diyeyim mi
Canımm test yaptınmı hadii gelde müjdeyi ver bizee
Gaza getiremezsin beniben kararlıyım tatlım,p.tesi den önce test yapmam sen yap banane
aaaaa ne güzel bir haber bu yaaamerhaba arkadaşlar.... neredeyse 1 aydır sizi takip ediyorum ve çok da hoşuma gidiyor bu topik. tam 1 ay sizinle birlikte yaşadığınız belirtileri okudukça kendimi izlemeye başladım. çünkü aynı şeyler bende de oluyordu. ve bat ımı tam 6 gün geçmişken gidip bugün test yaptım veee çift çizgi...ben de bir haziran hamişiyim sanırım.... beni de eklerseniz listenize çok sevineceğim. ve inşallah bundan sonraki aylaraı sizlerle takip edeceğim. Allah hepimize güzel haberler nasip eder inşallah :)
çok ciciiiiyaa canım valla teste beraber gittik o beni işe bıraktıı sabah işten gelmişti uyumam dedii testi almaya o gitti ama ben ondan önce davranıp tlf öğrendimm
nilsucum batdaşım gözün aydın çok sevindim allahum kucağında göstersin canımben hala adet olmadım vede inatla test yapmıyorum haftasonunu geçireyim diyorum:97:
akıntı bendede oluyor ama fazla değil şişlik halsizlik bendede var göğüslerimi sorma zaten damarları çıktı meydanda sütyen takamıyorum o derece acıyor yani sag kasıgımda batma
tebrik ederim... bende aylardır bu siteyi takip ediyorum 4 yıldır evliyim 2 düşük yaptım şubat ayında klomen kullandım çatlatma iğnesiyle ama sonuç negatif idi son adetim 23 mayıs idi 17 haziranda dayanamayıp evde test yaptım silik çizgiyi gördüm 20 sinde beta hcg 175 çıktı 2 gün sonra yani dün 518 bilmiyorum sonuçlar iyimi doktorum test yapmaddan kan sulandırıcı iğne yapmamı söyledi göbekten kendim 2 gündür yapıyorum ama test yapılmadan başlanması beni tedirgin ediyor perşembe günü çağırdı beni karından keseyi görebileceğimizi söyledi umarım herşey yolunda gider anne olmak isteyen herkeze rabbim nasip etsin şuanda benim gibi hamile olan herkezede allah kucağımıza almayı nasip etsin diyorum.
yaptımCanımm test yaptınmı hadii gelde müjdeyi ver bizee
güzelim niye kafan karışıoayy bakıyorum da hamile olanlar çift çizgiyi adettten 4 gün önce görmüşler..bende dün 4 gün kala gördüğüm silik çizgi kafamı karıştırdı ..ayy hamilemiyim yarın bidaha test yapacam beklemek zormuş..sezeryanla doğuma gideceğim günde aynı böyle olmuştum..çocuk sevgisi gelmedenb başlıyo
müjde yokvalla ben de merak ediyorum, psciiiiii hadi müjdeyle geeeeelll
ben yaptım test
müjde yok
hayal kırıklığı var
test negatif
silik bile yok
siliğin siliği bile yok
regl olmayı bekliorum
hayırlısı olsun cnm, zamanını bekliyo demekki senin bebişin :)
önümüzdeki sene 2. dönem için hala şansın var unutma. bu ay çok çalış ama :)
temmuzda tatile çıkıcaz
bakalım nasıl olucak
ama bidaha şu yaptığımı yapmıcam
bütün ay kendimi dinledim durdum
3 gün annemde yattım
psikolojimi mahvettim
bundan sonra asla belirtilere takılmıycam
reglim geçmeden de test falan yapmıcam
canımm hayırlısı olsunn yaa umarım tatillde kafan daha rahat olurrr herşey daha güzel sonuşlanır senin için dua edicezz tatlişimm merak etmee
inşallah canım çok tşk ederim
hamilelerin duaları çok makbuldur unutmayın bizleri
ayy bakıyorum da hamile olanlar çift çizgiyi adettten 4 gün önce görmüşler..bende dün 4 gün kala gördüğüm silik çizgi kafamı karıştırdı ..ayy hamilemiyim yarın bidaha test yapacam beklemek zormuş..sezeryanla doğuma gideceğim günde aynı böyle olmuştum..çocuk sevgisi gelmedenb başlıyo
kızzlar yaa ama ultrosonda görmeden inanamıcam galibaa hala garip duygular içindeyimm23 haziranda hcg 268 di bgn tekrar yaptrdım 570 olmuş bu artış yeterli mii ?:44:
ben sabah yaptım p.tesiyi bekleyemedim. senin silik çizgiye umutlandım ama sonuç negatif
eşim erekn yapma okadar dedi ama dinlemedim akıntım başladı adet olcam sanıom ama yok şimdilik. arkadaşım hamile olduğunda bile negatif çıkmıştı idrarda bunuda biliom ama napım bi umut beklemiştim işte.. az önce eltimin haberini aldım p.tesiye kesin doğuma giriomuş. arakadaşım aradı bebişinin cinsiyeti erkekmiş. haberler güzel ama içimdende üzülüom haliyle. inş bende içinde olmak üzere Allah hepimize nasip etsin ...
ben sabah yaptım p.tesiyi bekleyemedim. senin silik çizgiye umutlandım ama sonuç negatif
eşim erekn yapma okadar dedi ama dinlemedim akıntım başladı adet olcam sanıom ama yok şimdilik. arkadaşım hamile olduğunda bile negatif çıkmıştı idrarda bunuda biliom ama napım bi umut beklemiştim işte.. az önce eltimin haberini aldım p.tesiye kesin doğuma giriomuş. arakadaşım aradı bebişinin cinsiyeti erkekmiş. haberler güzel ama içimdende üzülüom haliyle. inş bende içinde olmak üzere Allah hepimize nasip etsin ...
2 günde 2 katına çıkmış işte tam istenilen değer
1 hafta sonra git dr a
keseyi görürler
canını sıkma
herşey yolunda
idrar testi yaptım sabahta ilk defa yaptım ama adetim gelmezsede bu kez yapmıcam kırmızı gelene kadar beklerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?