idrar testi yaptım sabahta ilk defa yaptım ama adetim gelmezsede bu kez yapmıcam kırmızı gelene kadar beklerim heralde
kızzlar yaa ama ultrosonda görmeden inanamıcam galibaa hala garip duygular içindeyimm23 haziranda hcg 268 di bgn tekrar yaptrdım 570 olmuş bu artış yeterli mii ?:44:
Benimde batım dündü,1 saat önce test yaptım negatif çıktı,ama ilk idrarla yapmadım ben,testi aldığımda eczacıya sordum en uygun ne zaman yapmak gerekiyor diye,
en az 5 gün geçtikten sonra sağlıklı sonuç alınır dedi..
evet herkes aynı şeyi söylüo
geçen bir arkadaşla konuştum
hemşire o..
idrarda 10 gün geçmeden bakılmaz bhcg hemen idrara karışmaz dedi
ama burda herkes regl günü bakıo ve çift çizgiyi görüo
ben yaptım negatif çıktı
ve umudumu kestim
ama henüz regl olmadım
cnm o biraz testin hassasiyetiyle alakalı olabilir belki. kimisi düşük hcg yi algılamıyo sanırım. prospektüsünde yazar hangi seviyeler arasını algıladığını. mesela benim yaptığım testte b-hcg 20 ye ulaştığında pozitif sonuç verir yazıyodu
evet herkes aynı şeyi söylüo
geçen bir arkadaşla konuştum
hemşire o..
idrarda 10 gün geçmeden bakılmaz bhcg hemen idrara karışmaz dedi
ama burda herkes regl günü bakıo ve çift çizgiyi görüo
ben yaptım negatif çıktı
ve umudumu kestim
ama henüz regl olmadım
senin testin markası neydi?
bi de sen test yapar yapmaz 2. çizgi çıktı demi
kontrol çizgisi gibi?
neden öyle söylüyorsun canım,regl olmayana kadar umudumuz var,hem ikimizde hamişiz testler kandıramaz bizi
cnm valla markasını hatırlamıyorum"m" ile maşlıyodu ama. ucuz bişiydi bi de, 3,5 liraya almıştım.
idrarı damlattım kontrol çizgisiyle birlikte çıktı sayılır evet. 30 sn içinde de baya koyulaşmıştı
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama bak altta ferda ne yazmış
bize silik bile çıkmadı kız
çok zor kendimizi kandırmayalım
gerçi kendi adıma konuşaım
sen inşallah da hamilesindir
neden öyle söylüyorsun canım,regl olmayana kadar umudumuz var,hem ikimizde hamişiz testler kandıramaz bizi
benimkiyle aynı miratech mi ne o işte..
ben de 3 liraya aldım sanırım
bekle babam bekle
silikleşmedi bile
bencede regl olmadığınz sürece umudunuzz var canlarım benim en az 3-5 gün geçmesi gerkio benim 3. günde çıktıı çift çizgi sabredin moralinizi bozmayınn
hımm evet miratech di sanırım. dur bakalım regl olmadığın sürece ümit var demektir :) yine de hayırlısı olsun tabi ki
hımm evet miratech di sanırım. dur bakalım regl olmadığın sürece ümit var demektir :) yine de hayırlısı olsun tabi ki
ferda bakmadım ben prospektüse
yazıo olabilir çöpe de attım artık geçti
nilsu senin de ferda gibi hemen çıktı mı?
bencede regl olmadığınz sürece umudunuzz var canlarım benim en az 3-5 gün geçmesi gerkio benim 3. günde çıktıı çift çizgi sabredin moralinizi bozmayınn
psci bak cnm nilsunun ki adeti 3 gün geçtikten sonra çıkmış. aynı marka olmasına rağmen. demekki kişiye göre de farklılık gösteriyo. sonuç olarak yumurtlama zamanlarımız 14. gün olmayabilir hepimizin. bende erken yumurtlama olmuştur mesela, nilsu da vaktinde olmuştur, sende biraz geç olmuştur belki. onla alakalı yani.
dediğim gibi regl olmadan ümidi kesme bence
canım benim saol...
ama ben nerdeyse eminim
çok da heveslenmek istemiorum zaten
temmuzda evlilik yıldönümümüz
belki temmuzda eşime evlilik yıldönümü hediyesi çift çizgili test veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?