20-30 haziran batı bekleyenler

idrar testi yaptım sabahta ilk defa yaptım ama adetim gelmezsede bu kez yapmıcam kırmızı gelene kadar beklerim heralde

ben de yaptım benim de negatif
ya allah böyle takdir etmişse söz söylemeye hakkımız var mı?
demek ki doğru zaman değil..
sıkma canını
içinden duanı et

kızzlar yaa ama ultrosonda görmeden inanamıcam galibaa hala garip duygular içindeyimm 23 haziranda hcg 268 di bgn tekrar yaptrdım 570 olmuş bu artış yeterli mii ?:44:

bence de değerin normal cnm :) hayırlısıyla ultrasonda görüp, kalp atışını duymak da nasip olur inşallah :)

evet herkes aynı şeyi söylüo
geçen bir arkadaşla konuştum
hemşire o..
idrarda 10 gün geçmeden bakılmaz bhcg hemen idrara karışmaz dedi
ama burda herkes regl günü bakıo ve çift çizgiyi görüo
ben yaptım negatif çıktı
ve umudumu kestim
ama henüz regl olmadım

kızlaaar dualarım sizinle, test yapıp 2. çizgiyi göremeyenler, bu ay da kırmızı kart görenler. üzülmeyin. moralinizi bozmayın, dualarınızı edin, çalışmayı da aksatmayın :)

bu ay için hala ümidi olan arkadaşlar da hayırlısıyla çift çizgiyi görsünler inşallaahhhhhh...

topiğimiz hepimize uğur getirsin. gelsin bebişleeeeerrrr

cnm o biraz testin hassasiyetiyle alakalı olabilir belki. kimisi düşük hcg yi algılamıyo sanırım. prospektüsünde yazar hangi seviyeler arasını algıladığını. mesela benim yaptığım testte b-hcg 20 ye ulaştığında pozitif sonuç verir yazıyodu

senin testin markası neydi?
bi de sen test yapar yapmaz 2. çizgi çıktı demi
kontrol çizgisi gibi?

neden öyle söylüyorsun canım,regl olmayana kadar umudumuz var,hem ikimizde hamişiz testler kandıramaz bizi

senin testin markası neydi?
bi de sen test yapar yapmaz 2. çizgi çıktı demi
kontrol çizgisi gibi?

cnm valla markasını hatırlamıyorum "m" ile maşlıyodu ama. ucuz bişiydi bi de, 3,5 liraya almıştım.

idrarı damlattım kontrol çizgisiyle birlikte çıktı sayılır evet. 30 sn içinde de baya koyulaşmıştı

neden öyle söylüyorsun canım,regl olmayana kadar umudumuz var,hem ikimizde hamişiz testler kandıramaz bizi

keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama bak altta ferda ne yazmış
bize silik bile çıkmadı kız
çok zor kendimizi kandırmayalım
gerçi kendi adıma konuşaım
sen inşallah da hamilesindir

benimkiyle aynı miratech mi ne o işte..
ben de 3 liraya aldım sanırım
bekle babam bekle
silikleşmedi bile

keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama bak altta ferda ne yazmış
bize silik bile çıkmadı kız
çok zor kendimizi kandırmayalım
gerçi kendi adıma konuşaım
sen inşallah da hamilesindir

sizin yaptığınız testin prospektüsünde yazmıyomu şu seviyedeki hcg yi algılar diye?

bencede regl olmadığınz sürece umudunuzz var canlarım benim en az 3-5 gün geçmesi gerkio benim 3. günde çıktıı çift çizgi sabredin moralinizi bozmayınn

benimkiyle aynı miratech mi ne o işte..
ben de 3 liraya aldım sanırım
bekle babam bekle
silikleşmedi bile

hımm evet miratech di sanırım. dur bakalım regl olmadığın sürece ümit var demektir :) yine de hayırlısı olsun tabi ki

bencede regl olmadığınz sürece umudunuzz var canlarım benim en az 3-5 gün geçmesi gerkio benim 3. günde çıktıı çift çizgi sabredin moralinizi bozmayınn

hımm evet miratech di sanırım. dur bakalım regl olmadığın sürece ümit var demektir :) yine de hayırlısı olsun tabi ki

ferda bakmadım ben prospektüse
yazıo olabilir çöpe de attım artık geçti
nilsu senin de ferda gibi hemen çıktı mı?

psci bak cnm nilsunun ki adeti 3 gün geçtikten sonra çıkmış. aynı marka olmasına rağmen. demekki kişiye göre de farklılık gösteriyo. sonuç olarak yumurtlama zamanlarımız 14. gün olmayabilir hepimizin. bende erken yumurtlama olmuştur mesela, nilsu da vaktinde olmuştur, sende biraz geç olmuştur belki. onla alakalı yani.

dediğim gibi regl olmadan ümidi kesme bence

canım benim saol...
ama ben nerdeyse eminim
çok da heveslenmek istemiorum zaten
temmuzda evlilik yıldönümümüz
belki temmuzda eşime evlilik yıldönümü hediyesi çift çizgili test veririm

canım benim saol...
ama ben nerdeyse eminim
çok da heveslenmek istemiorum zaten
temmuzda evlilik yıldönümümüz
belki temmuzda eşime evlilik yıldönümü hediyesi çift çizgili test veririm

hadi hayırlısı olsun bu arada bizim de temmuz evlilik yıldönümümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…