senle acaip ortak noktamız var yaaa
bu kadarı normal mi
kızlaaar, erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif
sadece normalden farklı uzun zamandır süren göğüs ağrılarım vardı,beklentiden dolayı olmuş demek ki...
uzun zamandır bekleyenler varken bana düşmez ama biraz üzüldüm
evet detaylı konuşsak daha da çıkar belki bişiler :) en çok, sen de bu ay hamile kalmışsan , bu ortaklığa sevinicem
kızlaaar, erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif
sadece normalden farklı uzun zamandır süren göğüs ağrılarım vardı,beklentiden dolayı olmuş demek ki...
uzun zamandır bekleyenler varken bana düşmez ama biraz üzüldüm
aaaaa ne güzel bir haber bu yaaa
topiğimiz ne kadar güzel dmi kızlar
bol bol hamiş haberi alıyoruz
seni de ekliycem tabi listeye
bize biraz kendinden bahseder misin? belirtilerin neler oldu ne zamandır istiyodun falan..
Allah sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin canım
amin canım Allah herkese çok aratmadan nasip eder inşallah....
Belirtilerim herkesinki gibi oldu işte, kasık ağrıları, göğüste acıma ve anlamsız bir gaz sıkışması... ve bu belirtiler az da olsa devam ediyor hala...
daha kan testi yaptırmadım ama muhtemelen 4 hafta civarında. Bizim ilk denememizdi, ilk ayımdı ve çok da umutlu değilken Yaradan nasip etti işte.
tatlım ama senin regline var daha
bence aceleci davranmışsın
umudunu kaybetme sakın
belli olmaz
olmasa da üzülme
umutları kaybetmek yok
slm kızlar çoktandır giremiyorumm biliyorsunuz bende perşembe günü kan testi yaptırdım negatif benimde olmadı şuan gelen giden yok ama adet olacam belli zaten doktora gittim idrar yollarım enfeksiyon kapmış onun için kont etti rahim duvarı kalınlaşmış dedi adet gibi görünüyor dedi smir testi yaptı 4 gün sonra alacam .neden olmadı acaba dedim daha 1 ay olmuş dedi denemeye başlayalı biz 6 aydan önce bişey diyemiyoruz dedi güldü bana ama istersen adet olduktan sonra 13 gün gel dedi yumurtalamana bakalım dedii bende sevindimm gidecem bakalımm.ilk gün çok üzüldümm çok ağladımm eşimide üzdüm ama şimdi daha iyiyimm.buradan da okuduğum kadarıyla kafamıza çok takıyoruz ondan olmuyorrr ama ne yapalımm.eşim diyor zaten olmazsa senin bu kafana takmandan olmayacakk doğru sölüyorrr daha az düşünecem bu ayy.zaten tataildeyizz artık sabaha akşam çalışırızzz:))))))hamilelerede hayırlı olsunnn bizler için dua edinnn...
cnm erken gebelik testi için bile erken yapmışsın bence testi . sen ümidini kaybetmeden bekle daha, hayırlısı olsun
beklenen adetten 5-7 gün önce sonuç verdiğini okuyunca tamamen inandım olmadığına ama ufak bi beklentim olsun öyleyse...
slm kızlar çoktandır giremiyorumm biliyorsunuz bende perşembe günü kan testi yaptırdım negatif benimde olmadı şuan gelen giden yok ama adet olacam belli zaten doktora gittim idrar yollarım enfeksiyon kapmış onun için kont etti rahim duvarı kalınlaşmış dedi adet gibi görünüyor dedi smir testi yaptı 4 gün sonra alacam .neden olmadı acaba dedim daha 1 ay olmuş dedi denemeye başlayalı biz 6 aydan önce bişey diyemiyoruz dedi güldü bana ama istersen adet olduktan sonra 13 gün gel dedi yumurtalamana bakalım dedii bende sevindimm gidecem bakalımm.ilk gün çok üzüldümm çok ağladımm eşimide üzdüm ama şimdi daha iyiyimm.buradan da okuduğum kadarıyla kafamıza çok takıyoruz ondan olmuyorrr ama ne yapalımm.eşim diyor zaten olmazsa senin bu kafana takmandan olmayacakk doğru sölüyorrr daha az düşünecem bu ayy.zaten tataildeyizz artık sabaha akşam çalışırızzz:))))))hamilelerede hayırlı olsunnn bizler için dua edinnn...
canım benim saol...
ama ben nerdeyse eminim
çok da heveslenmek istemiorum zaten
temmuzda evlilik yıldönümümüz
belki temmuzda eşime evlilik yıldönümü hediyesi çift çizgili test veririm
iyi aksamlar kızlarr....nasılsınız bakalımmmayyyyy geçmişi oku oku içim dışıma cıkktı
psci temmuz ayı sizin evlilik yıldönümünüzmüş sen yıldönümü için bebek haberi verirsin inşallah.. benimde kocişimin dogumgünü bende dogumgünü hediyesi diye bebek haberi veririm inşallahhh..ayy ne güzel olur aynı anda hamile kalırız inşallaahh pscimmm
psci beni listeye eklermisin bat28 haziran ilk denememiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?