20-30 haziran batı bekleyenler

slm kızlar yatmadınızmı daha, benim kociş hasta akşamboyu acildeydik mide karın bölgesi komple ağrıodu. saat 1de kaldırcam ilaç için mecburen uyuyamadım onu beklıomm...sizde ne var ne yok

psci benim idrar testi negatif çıkmıştı ya dayanamadım gittim kan testi yaptım bugün,0.29 çıktı yani negatif,hayırlısı olsun ya Rabbim ne zaman uygun görürse

slm kızlar yatmadınızmı daha, benim kociş hasta akşamboyu acildeydik mide karın bölgesi komple ağrıodu. saat 1de kaldırcam ilaç için mecburen uyuyamadım onu beklıomm...sizde ne var ne yok

Geçmiş olsun cnm..

slm bat ina az kalmis test yaptinmi bide belirti falan varmi benim de bugundu ama hala ne gelen var ne giden umarim gelmezz:))
slm cnm...evet heyecanlıyım,daha çok merak da denebilir:)
dün test yaptımsilik bi pozitiflik vardı..sabah tekrar test yapacam..resmini koyarım..tahmin ettiğim belirti olarak sadece göğüs ağrım var..hep allahtan hayırlı zamanda vermesini istiyorum(hoş hayırsız ay diye bişe yokda) bakalım bu ay bizim için hayırlımı?

yarın sabah listeyi yenilicem
eklerim tabiki tatlım
hoşgeldin aramıza

hoşbulduk teşekkürler canım..

geçmiş olsun tatlımm
benim de yemeğe misafirim vardı
çok yoruldum
şimdi bir bitki çayı içerek gebelik topiklerini okuyorum
yorgunluğumu gideriorum

psci benim idrar testi negatif çıkmıştı ya dayanamadım gittim kan testi yaptım bugün,0.29 çıktı yani negatif,hayırlısı olsun ya Rabbim ne zaman uygun görürse
hayırlısı olsun canım
temmuzda inşallah ikimizin de yüzü güler..

tamam
yarın resmi bekliyoruz
güzel haber ver de halay çekelimm

benim de bugündü
ama kasıklarım belim feci ağrıyo
eli kulağında geldi gelicek
sabah test yaptım negatifti zaten
sen test yaptın mı?

evt ben yaptim ikinci cizgi net le silik arasi cikti ama ben teste pek guvenemedim cok ucuz bi test almistim bakalim beklicem birkacgun daha sonra yine yaparim

evt ben yaptim ikinci cizgi net le silik arasi cikti ama ben teste pek guvenemedim cok ucuz bi test almistim bakalim beklicem birkacgun daha sonra yine yaparim

eğer hemen çıktıysa güven bence
fiyatına falan bakma
pzt git kan tahlili ver
kaçıncı denemendi tatlım?

bu ikinci denemem canim bunda yaklasik 7 ay once bi dusuk yasadim iki aydirda korunmuyoruz

çok üzüldüm düşüğüne
neden olmuş soyledi mi dr
bu sefer çoook dikkatli olmalısın
kendine çok ii bi dr bul
ve bence işini erteleme
ne kadar erken gidersen o kadar ii
pzt ilk işin dr a gitmek olsun
düşüğü engellemek için iğneye falan başlayabilirler

canım süper yaaaaa harika bir haber bu
benim arkadaşımda senin gibi 2 defa düşük yaptı
ve hemen göbekten iğnelere başladılar kan sulandırıcı
maşallah 13. haftasını doldurdu bile
içini ferah tut
mutlaka ii bi dr a git

çok sağol canım doktorum iyi gibi ama öncelikle allah nasip edecekse her ne olursa olsun o çocuk dünyaya gelir değilse de birşeyler sebep olur diye düşünüyorum öncelikle allahtan
hayırlısını istemek en doğrusu inşallah senin arkadaşın gibi bende sorunsuz bebeğimi kucaklarım iğne çok yakıyor ve karnım mosmor oldu bile 3 iğneyle gebelik boyunca sürerse göbeğimin halini düşünmek bile istemiyorum...

bişeyler çıktı ama bozuk çıktı kızlar,neyse 2 gün beklemem gerek..

İki gündür siteye giremiyordum geçmişi okumaya çalıştım sanırım hamile kalan arkadaşlar olmuş.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK sevindim.Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

Ya kızlar bir şey soracağım.Ben perşembe günü regl oldum diye yazmıştım. (Biraz ayrıntılı olca ama kusura bakmayın.)Perşmbe günü wc'ye girdiğimde kahvarengi akıntı gelmişti ben de regl olum sandım.Çünkü hep öyle başlıyor. O günden beri yani 3 gündür kanamam başlamadı.Her gün günde 1-2 kere sadece wc'ye gittiğimde kahverengi akıntı geliyor. Sonra bir şey yok. Ya çok korkuyorum. Umarım erken menapoz falan değildir. Birkeç gün sonra doktora mı gitsem sizce?

geçmiş olsun canım alalh şifa versinn...

İki gündür siteye giremiyordum geçmişi okumaya çalıştım sanırım hamile kalan arkadaşlar olmuş.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK sevindim.Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

amin canımm teşekkür ederizz allah hepinizin yüzünü güldürsün inşalalh en yakım zamandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…