slm bat ina az kalmis test yaptinmi bide belirti falan varmi benim de bugundu ama hala ne gelen var ne giden umarim gelmezz:))
slm kızlar yatmadınızmı daha, benim kociş hasta akşamboyu acildeydik mide karın bölgesi komple ağrıodu. saat 1de kaldırcam ilaç için mecburen uyuyamadım onu beklıomm...sizde ne var ne yok
slm cnm...evet heyecanlıyım,daha çok merak da denebilir:)slm bat ina az kalmis test yaptinmi bide belirti falan varmi benim de bugundu ama hala ne gelen var ne giden umarim gelmezz:))
yarın sabah listeyi yenilicem
eklerim tabiki tatlım
hoşgeldin aramıza
slm kızlar yatmadınızmı daha, benim kociş hasta akşamboyu acildeydik mide karın bölgesi komple ağrıodu. saat 1de kaldırcam ilaç için mecburen uyuyamadım onu beklıomm...sizde ne var ne yok
hayırlısı olsun canımpsci benim idrar testi negatif çıkmıştı ya dayanamadım gittim kan testi yaptım bugün,0.29 çıktı yani negatif,hayırlısı olsun ya Rabbim ne zaman uygun görürse
slm cnm...evet heyecanlıyım,daha çok merak da denebilir:)
dün test yaptımsilik bi pozitiflik vardı..sabah tekrar test yapacam..resmini koyarım..tahmin ettiğim belirti olarak sadece göğüs ağrım var..hep allahtan hayırlı zamanda vermesini istiyorum(hoş hayırsız ay diye bişe yokda) bakalım bu ay bizim için hayırlımı?
hoşbulduk teşekkürler canım..
benim de bugündü
ama kasıklarım belim feci ağrıyo
eli kulağında geldi gelicek
sabah test yaptım negatifti zaten
sen test yaptın mı?
evt ben yaptim ikinci cizgi net le silik arasi cikti ama ben teste pek guvenemedim cok ucuz bi test almistim bakalim beklicem birkacgun daha sonra yine yaparim
eğer hemen çıktıysa güven bence
fiyatına falan bakma
pzt git kan tahlili ver
kaçıncı denemendi tatlım?
bu ikinci denemem canim bunda yaklasik 7 ay once bi dusuk yasadim iki aydirda korunmuyoruz
İki gündür siteye giremiyordum geçmişi okumaya çalıştım sanırım hamile kalan arkadaşlar olmuş.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK sevindim.Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?