20-30 haziran batı bekleyenler

test yaptın mı cnm? belki yerleşme kanamasıdır ? gerçi yerleşme kanaması açık renk oluyo die okumuştum, bende olmadı mesela

gebelik testi yaptınmı cnmm hmn telşlanma belki yerleşme kanamasıdırr

nilsucum nasılsın nasıl gidio hamişlik. sende var mı rahatsız edici bi durum ? doktora gitmişmiydin sen ? ne çok soru sordum

test yaptın mı cnm? belki yerleşme kanamasıdır ? gerçi yerleşme kanaması açık renk oluyo die okumuştum, bende olmadı mesela

yerleşme kanaması dicem ama ablam gebeliğin 2. ayında olur dedi. az önce bi sitede okudum gebeliğin 11. günü tutunma kanaması olur yazıodu:44:

yerleşme kanaması dicem ama ablam gebeliğin 2. ayında olur dedi. az önce bi sitede okudum gebeliğin 11. günü tutunma kanaması olur yazıodu:44:

yok cnm 2. ayda olmuyo. herkesde diil ama bazı hamilelerde, embriyo rahme yerleşirken oluyomuş. o da bi kaç kılcal damar çatlıyabiliyomuş embriyo yerleşirken ondan kaynaklı bişi. ilk yerleşmede olduğuna göre yumurtlamadan yani döllenmeden yaklaşık 8-10 gün sonra olur die okumuştum. hatta adet kanaması sanılabilir diyodu.

özlemcim şunu okur musun?

Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.

Yok canım test yapmadım.Perşembe öğleden sonra regl oldum diye düşündüm yapma gereği duymadım. Cuma sabah da evimize doğalgaz döşenmeye başladı yani ev tam inşaat alanı.Hala da çok iş var.Onun için önce pek önemsemedim.Sabah hala bir şey olmayıca korkmaya başladım.

Ya inşallah öyledir ama benimki önce değil tam adet günümde geldi.Onun için korkuyorum ya. Yerleşme kanaması önce gelir diyorlar.En iyisi yarın ben bir test alayım.Testin markası önemli mi?Daha önce hiç yapmadım da...

tabiki Allahın nasip etmesi çok önemli
dr vesile oluyor
ama sen elinden geleni yap
tedbir senden takdir Allahtan
içini ferah tut moralini yüksek tut
o iğneler göbeği acıttıgında koldan yapıolar
sıkma canını

Eki Görüntüle 215198 bişeyler çıktı ama bozuk çıktı kızlar,neyse 2 gün beklemem gerek..

tatlım idrarı çok mu fazla damlattın 4 damladan fazla damlatma

inşallah üstüne görmedir..
sitede okudum ben bole şeyler
üstelik evet kahverengi
bi iki gün sürüo..
bence test al en yakın zamanda.. inşallah hayırlı haberdir.

ellerine sağlık canım çok güzel bir bilgi olmuş..

dediğim gibi seninki yerleşme değil
üstüne görme olabilir.
inşallah yani.
teste gelince bebe time diye bir marka var ondan alma
sitede topiği bile var
yanlış gösteriomuş
bende de silik göstermişti
bak şimdi ben regl olucam

HAYIR REGL OLMAAAAAA.BEBİŞ OLSUNNNNN.
Bilgi için teşekkür ederim canım.

benim de 24 ünde olmam lazımdı 2 gün gecikti, ama benim ara ara 3-5 gün gecikme olabiliyor, o yüzden bekliyorum artık yapcak bişey yok.. 24 ündeki test te negatifti, karnım da ağrıyor hafif hafif , beklemedeyim..

selam kızlaaaaarrrrr... :)) geri geldim aranıza :))) hafta sonu misafirim vardı hiç bakalmadım nete... az önce yolcu ettim.. bakim ne var ne yok dedim... güzel haberler gelmiş
tebrik ederim hamiş arkadaşlarımı :)))) inşallah kalp atışını da duyar rahattlarsınız..

bende hala gelen giden yok ama dayanamadım elimde tek test vardı ve onu yaptım.. malesef negatif.. zaten umudum da yoktu ( artık adetimi bekliyorum sabırsızlıkla :) gelsinde bende ona göre önümüzdeki aya odaklanim :)) üzülmek yok.. dün kocişim çok moral verdi... sen iyi ol sağlıklı ol dedi... benim önemli olan o dedi.. çocuk olsada olmassada ben seninle çoook mutluyum dedi.. çocuk fikri ondan çıktığı için ben çok üzülüodum aceba kafaya takıyomudur diye ama bu konuşma beni rahatlattı onun acelesi yok nasılsa zamanla olur acele etme dedi... ama benim yinede kafam rahat etsin diye ay sonunda memelekete gidicem orda doktorum a uğricam bi kontrol ettiricem bakalım ne var ne yok diye.....

önümüzdeki maçlara bakıcam artık :))) üzülmek yok ki çalışmalar güzel yürüsün dimi :))))

merhaba arkadaşlar... yerleşme kanamasından bahsetmişsiniz, bu kanamanın herkeste olması gerekiyor mu? bende öyle bir şey olmadı da merak ettim...:44:

yeter ki sen hep böyle umutlu ol cnm, vakti zamanı gelince Allah mutlaka nasip edecektir.

yeter ki sen hep böyle umutlu ol cnm, vakti zamanı gelince Allah mutlaka nasip edecektir.

amin canım.... o vakti bekliyorum sabırsılıkla :))

sen yerleşme kanamasını sormuşsun canım... hayır herkesde olcak diye bişey yok telaşlanma :))) olmayan da çok var yani... takılma ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…