Ya kızlar bir şey soracağım.Ben perşembe günü regl oldum diye yazmıştım. (Biraz ayrıntılı olca ama kusura bakmayın.)Perşmbe günü wc'ye girdiğimde kahvarengi akıntı gelmişti ben de regl olum sandım.Çünkü hep öyle başlıyor. O günden beri yani 3 gündür kanamam başlamadı.Her gün günde 1-2 kere sadece wc'ye gittiğimde kahverengi akıntı geliyor. Sonra bir şey yok. Ya çok korkuyorum. Umarım erken menapoz falan değildir. Birkeç gün sonra doktora mı gitsem sizce?
geçmiş olsun canım alalh şifa versinn...
Ya kızlar bir şey soracağım.Ben perşembe günü regl oldum diye yazmıştım. (Biraz ayrıntılı olca ama kusura bakmayın.)Perşmbe günü wc'ye girdiğimde kahvarengi akıntı gelmişti ben de regl olum sandım.Çünkü hep öyle başlıyor. O günden beri yani 3 gündür kanamam başlamadı.Her gün günde 1-2 kere sadece wc'ye gittiğimde kahverengi akıntı geliyor. Sonra bir şey yok. Ya çok korkuyorum. Umarım erken menapoz falan değildir. Birkeç gün sonra doktora mı gitsem sizce?
sağol canım . şimdi daha iii. çok şükür kocamın hastalığı nazlı geçmio
test yaptın mı cnm? belki yerleşme kanamasıdır ? gerçi yerleşme kanaması açık renk oluyo die okumuştum, bende olmadı mesela
yerleşme kanaması dicem ama ablam gebeliğin 2. ayında olur dedi. az önce bi sitede okudum gebeliğin 11. günü tutunma kanaması olur yazıodu:44:
test yaptın mı cnm? belki yerleşme kanamasıdır ? gerçi yerleşme kanaması açık renk oluyo die okumuştum, bende olmadı mesela
özlemcim şunu okur musun?
Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.
canım süper yaaaaa harika bir haber bu
benim arkadaşımda senin gibi 2 defa düşük yaptı
ve hemen göbekten iğnelere başladılar kan sulandırıcı
maşallah 13. haftasını doldurdu bile
içini ferah tut
mutlaka ii bi dr a git
çok sağol canım doktorum iyi gibi ama öncelikle allah nasip edecekse her ne olursa olsun o çocuk dünyaya gelir değilse de birşeyler sebep olur diye düşünüyorum öncelikle allahtan
hayırlısını istemek en doğrusu inşallah senin arkadaşın gibi bende sorunsuz bebeğimi kucaklarım iğne çok yakıyor ve karnım mosmor oldu bile 3 iğneyle gebelik boyunca sürerse göbeğimin halini düşünmek bile istemiyorum...
Eki Görüntüle 215198 bişeyler çıktı ama bozuk çıktı kızlar,neyse 2 gün beklemem gerek..
özlemcim şunu okur musun?
Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.
Ya inşallah öyledir ama benimki önce değil tam adet günümde geldi.Onun için korkuyorum ya. Yerleşme kanaması önce gelir diyorlar.En iyisi yarın ben bir test alayım.Testin markası önemli mi?Daha önce hiç yapmadım da...
dediğim gibi seninki yerleşme değil
üstüne görme olabilir.
inşallah yani.
teste gelince bebe time diye bir marka var ondan alma
sitede topiği bile var
yanlış gösteriomuş
bende de silik göstermişti
bak şimdi ben regl olucam
HAYIR REGL OLMAAAAAA.BEBİŞ OLSUNNNNN.
Bilgi için teşekkür ederim canım.
selam kızlaaaaarrrrr... :)) geri geldim aranıza :))) hafta sonu misafirim vardı hiç bakalmadım nete... az önce yolcu ettim.. bakim ne var ne yok dedim... güzel haberler gelmiş
tebrik ederim hamiş arkadaşlarımı :)))) inşallah kalp atışını da duyar rahattlarsınız..
bende hala gelen giden yok ama dayanamadım elimde tek test vardı ve onu yaptım.. malesef negatif.. zaten umudum da yoktu( artık adetimi bekliyorum sabırsızlıkla :) gelsinde bende ona göre önümüzdeki aya odaklanim :)) üzülmek yok.. dün kocişim çok moral verdi... sen iyi ol sağlıklı ol dedi... benim önemli olan o dedi.. çocuk olsada olmassada ben seninle çoook mutluyum dedi.. çocuk fikri ondan çıktığı için ben çok üzülüodum aceba kafaya takıyomudur diye ama bu konuşma beni rahatlattı onun acelesi yok nasılsa zamanla olur acele etme dedi... ama benim yinede kafam rahat etsin diye ay sonunda memelekete gidicem orda doktorum a uğricam bi kontrol ettiricem bakalım ne var ne yok diye.....
önümüzdeki maçlara bakıcam artık :))) üzülmek yok ki çalışmalar güzel yürüsün dimi :))))
yeter ki sen hep böyle umutlu ol cnm, vakti zamanı gelince Allah mutlaka nasip edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?