20-30 haziran batı bekleyenler

merhaba kızlar 24 haftalıkken bebeğimi kaybettim ilk göz ağrımdı şimdi yeniden çalışmalara başladık ve adetimi bekliyorum yarın olucam hamile kalmadıysam karnım ara ara ağrıyo adet olmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuumama hayırlısı tabi ilkinde karın ağrım olmuştu ve göğüslerimde şişmişti ama şimdi göğüste şişlik yok olmasada oluyomu ay çok he yecanlıyım yarın hem gelsin istiyorum hem gelmesin sürekli kontrol etmekten yoruldumisteyen herkese bebişine sağlıkla kavuşsun arkadaşlar inanın kendim için nekadar dua ediyosam sizler içinde okadar ediyorum hoşçakalın ve tüm olumsuzlukları gönderin gitsin

slm bendede pek hamilelikle ilgili belirti yok o yuzden uzulme bence herkezde ayni belirtiler olmaz zorunda degil benimde adet olacakmisim gibi karnim agriyodu ama iki gundur gelmedi bugun testtede pozitif ama dedigim gibi belirti falan yok bel agrisi disinda

bel ağrısı bende de çook belirgin bişekilde var cnm yaa. 2 dk. ayakda dursam hemen başlıyo. onun dışında belirgin pek bişi yok bende de.

zuzu38 kaybettiğin bebiş için çok üzüldüm, Allah bidaha yaşatmasın inşallah. belirti yok diye üzülme, hem kişiden kişiye hem de aynı kişinin hamileliğinden hamileliğine göre bile değişebiliyomuş. İnşallah hamişsindir

evt bazen bende dusunmuyo degilim acaba hamile degilmiyim diye belirti olmayinca ama sonra okuduklarimdan ve cevremde duyduklarimdan sonra biraz rahatliyorum gerci ben daha kanda baktirmadim bu sabah ogrendim kandada bi ciksin o zaman biraz daha inanicam

evet insanın içi bitürlü rahat etmiyo. ben de idrar testi yaptım , içim rahat etmedi gittim kan testi yaptırdım. şimdi hala çok rahat diilim, acaba kese görünür mü, kalp atışı duyulur mu endişesi var. Allah bize o günleri de göstersin hayırlısıyla

evt aynen canim bendede ayni hisler var hayirlisi neyse o olur insallah hepimiz icin

adet oldum kızlarrrr okadarda stres yaptım bikaç gün geç gel bari günüde şaşmadı ya gitti umutlar. inş siz yaşamayın sizle birlikte bende sevinirim.....

slm kızlar ben zaten test yapmıştım olmadğını biliyorum ama a bende adet oldum gece neysee iyi oldu artık diğer aya başlayacak çalışmalarrr...

git geri git hemen dedim ama gitmedi kırmızılar malesef

üzülme cnm , önümüzdeki aya inşallah. hem geç gelmedi diye hiç hiç üzülme, gelcek madem erken gelmesi en iyisi. çalışmalar erken başlar hayırlısı olsun cnm, önümüzdeki aya konsantre ol sen şimdi...

Son düzenleme:
slm kızlar ben zaten test yapmıştım olmadğını biliyorum ama a bende adet oldum gece neysee iyi oldu artık diğer aya başlayacak çalışmalarrr...

hayırlısı olsun cnm senin için. önümüzdeki ay fazlaca bebiş haberi alıcaz ozaman, çalışan çok

benim de 24 ünde olmam lazımdı 2 gün gecikti, ama benim ara ara 3-5 gün gecikme olabiliyor, o yüzden bekliyorum artık yapcak bişey yok.. 24 ündeki test te negatifti, karnım da ağrıyor hafif hafif , beklemedeyim..

hiç belli olmaz
inşallah bebişin seninledir.

ohhh ne güzel konuşmuş eşin
rahat olmazsak bebeğimiz olmaz zaten
arkadaşımın bebeği olmuyodu dr senin bu kafayla bebeğin olmaz demiş
kız çok takıodu
takmadığı ay hamile kaldı hatta hamile kaldığının farkında bile değildi
5. haftada öğrendi
ben de senin gibi regli bekliorum

merhaba arkadaşlar... yerleşme kanamasından bahsetmişsiniz, bu kanamanın herkeste olması gerekiyor mu? bende öyle bir şey olmadı da merak ettim...:44:

yok tatlım merak etme herkeste olmuyo

canım çok üzüldüm
başın sağolsun
umarım hamişsindir
ve sağlıkla kucağına alırsın tatlı kuzunu
duaların için çok tşk ederiz
ben de hepimiz için çok dua ediyorum

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yarın kan da görünce rahatlarsın

evet bak mesela ben
dün gelmesi gerekiodu ama gelmedi
üstelik geleceğine eminim
benm hep 27 ya da 28 sürerdi siklus
ilk kez 29 u gördüm
bi an önce olsam da kurtulsam

adet oldum kızlarrrr okadarda stres yaptım bikaç gün geç gel bari günüde şaşmadı ya gitti umutlar. inş siz yaşamayın sizle birlikte bende sevinirim.....

ya ne güzel işte
geçmemiş zamanı
sokmamış seni strese
bugün 1. günün unutma

evet bak mesela ben
dün gelmesi gerekiodu ama gelmedi
üstelik geleceğine eminim
benm hep 27 ya da 28 sürerdi siklus
ilk kez 29 u gördüm
bi an önce olsam da kurtulsam

hala senin hamiş olma ihtimalin olduğunu düşünüyorum cnm:44: ama çok da ümitlendirmek istemiyorum.

ama eğer hamiş diilsen, inşallah hemen görürsün kırmızı kartı

hala senin hamiş olma ihtimalin olduğunu düşünüyorum cnm:44: ama çok da ümitlendirmek istemiyorum.

ama eğer hamiş diilsen, inşallah hemen görürsün kırmızı kartı

dünkü testte negatifti
tam anlamıyla tek çizgiydi nasıl olsun ki..
keşke olsa
inşallah

kızlar ümitlenmek istemiyorum ama akıl verin nolur ne düşüneyim bilemedim.. bugün benim 29. gün. daha öncede söylemiştim ya 30 36 gün aralığında oynuyo adetim. sabah test yaptım dayanamayıp negatif çıktı. öğlenden beri yatıyorum hatta dala bata uyuorum uyukluyorum. ayağa kalkacak derman yok. ve bugün itibaren bel ağrısı başladı ve karnımda ağrıo. öle kasık batması değil bildiğiniz adet sancısı gb. hani böle sanki aadet oldum da onun ağrısı gibi. sizce hala umut var mıdır. hamiş arkadaşlara sorim özellikle. kasıkta batma gb mi oluyo yoksa hani adetken sancı ağrı oluyo ya öle bi ağrımıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…