merhaba kızlar 24 haftalıkken bebeğimi kaybettim ilk göz ağrımdı şimdi yeniden çalışmalara başladık ve adetimi bekliyorum yarın olucam hamile kalmadıysam karnım ara ara ağrıyo adet olmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuumama hayırlısı tabi ilkinde karın ağrım olmuştu ve göğüslerimde şişmişti ama şimdi göğüste şişlik yok olmasada oluyomu ay çok he yecanlıyım yarın hem gelsin istiyorum hem gelmesin sürekli kontrol etmekten yoruldumisteyen herkese bebişine sağlıkla kavuşsun arkadaşlar inanın kendim için nekadar dua ediyosam sizler içinde okadar ediyorum hoşçakalın ve tüm olumsuzlukları gönderin gitsin
slm bendede pek hamilelikle ilgili belirti yok o yuzden uzulme bence herkezde ayni belirtiler olmaz zorunda degil benimde adet olacakmisim gibi karnim agriyodu ama iki gundur gelmedi bugun testtede pozitif ama dedigim gibi belirti falan yok bel agrisi disinda
bel ağrısı bende de çook belirgin bişekilde var cnm yaa. 2 dk. ayakda dursam hemen başlıyo. onun dışında belirgin pek bişi yok bende de.
zuzu38 kaybettiğin bebiş için çok üzüldüm, Allah bidaha yaşatmasın inşallah. belirti yok diye üzülme, hem kişiden kişiye hem de aynı kişinin hamileliğinden hamileliğine göre bile değişebiliyomuş. İnşallah hamişsindir
evt bazen bende dusunmuyo degilim acaba hamile degilmiyim diye belirti olmayinca ama sonra okuduklarimdan ve cevremde duyduklarimdan sonra biraz rahatliyorum gerci ben daha kanda baktirmadim bu sabah ogrendim kandada bi ciksin o zaman biraz daha inanicam
evet insanın içi bitürlü rahat etmiyo. ben de idrar testi yaptım , içim rahat etmedi gittim kan testi yaptırdım. şimdi hala çok rahat diilim, acaba kese görünür mü, kalp atışı duyulur mu endişesi var. Allah bize o günleri de göstersin hayırlısıyla
adet oldum kızlarrrr okadarda stres yaptım bikaç gün geç gel bari günüde şaşmadı ya gitti umutlar. inş siz yaşamayın sizle birlikte bende sevinirim.....
git geri git hemen dedim ama gitmedi kırmızılar malesef
slm kızlar ben zaten test yapmıştım olmadğını biliyorum ama a bende adet oldum gece neysee iyi oldu artık diğer aya başlayacak çalışmalarrr...
benim de 24 ünde olmam lazımdı 2 gün gecikti, ama benim ara ara 3-5 gün gecikme olabiliyor, o yüzden bekliyorum artık yapcak bişey yok.. 24 ündeki test te negatifti, karnım da ağrıyor hafif hafif , beklemedeyim..
selam kızlaaaaarrrrr... :)) geri geldim aranıza :))) hafta sonu misafirim vardı hiç bakalmadım nete... az önce yolcu ettim.. bakim ne var ne yok dedim... güzel haberler gelmiş
tebrik ederim hamiş arkadaşlarımı :)))) inşallah kalp atışını da duyar rahattlarsınız..
bende hala gelen giden yok ama dayanamadım elimde tek test vardı ve onu yaptım.. malesef negatif.. zaten umudum da yoktu( artık adetimi bekliyorum sabırsızlıkla :) gelsinde bende ona göre önümüzdeki aya odaklanim :)) üzülmek yok.. dün kocişim çok moral verdi... sen iyi ol sağlıklı ol dedi... benim önemli olan o dedi.. çocuk olsada olmassada ben seninle çoook mutluyum dedi.. çocuk fikri ondan çıktığı için ben çok üzülüodum aceba kafaya takıyomudur diye ama bu konuşma beni rahatlattı onun acelesi yok nasılsa zamanla olur acele etme dedi... ama benim yinede kafam rahat etsin diye ay sonunda memelekete gidicem orda doktorum a uğricam bi kontrol ettiricem bakalım ne var ne yok diye.....
önümüzdeki maçlara bakıcam artık :))) üzülmek yok ki çalışmalar güzel yürüsün dimi :))))
merhaba arkadaşlar... yerleşme kanamasından bahsetmişsiniz, bu kanamanın herkeste olması gerekiyor mu? bende öyle bir şey olmadı da merak ettim...:44:
merhaba kızlar 24 haftalıkken bebeğimi kaybettim ilk göz ağrımdı şimdi yeniden çalışmalara başladık ve adetimi bekliyorum yarın olucam hamile kalmadıysam karnım ara ara ağrıyo adet olmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuumama hayırlısı tabi ilkinde karın ağrım olmuştu ve göğüslerimde şişmişti ama şimdi göğüste şişlik yok olmasada oluyomu ay çok he yecanlıyım yarın hem gelsin istiyorum hem gelmesin sürekli kontrol etmekten yoruldumisteyen herkese bebişine sağlıkla kavuşsun arkadaşlar inanın kendim için nekadar dua ediyosam sizler içinde okadar ediyorum hoşçakalın ve tüm olumsuzlukları gönderin gitsin
slm bendede pek hamilelikle ilgili belirti yok o yuzden uzulme bence herkezde ayni belirtiler olmaz zorunda degil benimde adet olacakmisim gibi karnim agriyodu ama iki gundur gelmedi bugun testtede pozitif ama dedigim gibi belirti falan yok bel agrisi disinda
üzülme cnm , önümüzdeki aya inşallah. hem geç gelmedi diye hiç hiç üzülme, gelcek madem erken gelmesi en iyisi. çalışmalar erken başlarhayırlısı olsun cnm, önümüzdeki aya konsantre ol sen şimdi...
slm kızlar ben zaten test yapmıştım olmadğını biliyorum ama a bende adet oldum gece neysee iyi oldu artık diğer aya başlayacak çalışmalarrr...
adet oldum kızlarrrr okadarda stres yaptım bikaç gün geç gel bari günüde şaşmadı ya gitti umutlar. inş siz yaşamayın sizle birlikte bende sevinirim.....
evet bak mesela ben
dün gelmesi gerekiodu ama gelmedi
üstelik geleceğine eminim
benm hep 27 ya da 28 sürerdi siklus
ilk kez 29 u gördüm
bi an önce olsam da kurtulsam
hala senin hamiş olma ihtimalin olduğunu düşünüyorum cnm:44: ama çok da ümitlendirmek istemiyorum.
ama eğer hamiş diilsen, inşallah hemen görürsün kırmızı kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?