nilsucum nasılsın nasıl gidio hamişlik. sende var mı rahatsız edici bi durum ? doktora gitmişmiydin sen ? ne çok soru sordum
evet insanın içi bitürlü rahat etmiyo. ben de idrar testi yaptım , içim rahat etmedi gittim kan testi yaptırdım. şimdi hala çok rahat diilim, acaba kese görünür mü, kalp atışı duyulur mu endişesi var. Allah bize o günleri de göstersin hayırlısıyla
sorumu geri alıyorum malesefaz önce geldi benim kırmızılar ama hayatımda ilk defa 29. gün adet oldum... neden böle oldu anlamadım şok oldum hatta... neyse bende artık temmuza odaklanayım... sıcak su torbam yastığım yorgaanım yatağım ben takılıyoruz işte (
2 gündür pedle geziyorum hala olmadım, bugün ağrım oldu olduu geçti, test te negatif çıkmıştı, tekrarlayasım yok moralim bozuluyor sonra ümitlenemiyorum o yüzden... psikolojimi bozduğum için düzenimi de bozuyorum sanırım......kendimi başka şeylere odaklamaya çalışıyorum olmuyor, ben çok yoruldum artık, Allah ım günah yazmasın isyan etmiyorum ama ara ara ruhum böyle yoruluyor işte, bi dahaki ay güzel bir tatil yapıcaz eşimle 1 hafta yurt dışında, inşallah yumurtlama zamanlarıma denk gelir, stres yokken gebe kalırım belkii, zaten eşimle de ayrı yerlerdeyiz şimdilik...
sorumu geri alıyorum malesefaz önce geldi benim kırmızılar ama hayatımda ilk defa 29. gün adet oldum... neden böle oldu anlamadım şok oldum hatta... neyse bende artık temmuza odaklanayım... sıcak su torbam yastığım yorgaanım yatağım ben takılıyoruz işte (
İnşallah temmuzda olur canım bende dün rüyamda test yaptımhayatımda testin nasıl birşey olduğunu bilmem hiç yapmadım ama iki tane çizgi çıkmış bide bebek gördüm kara saçlı bi bebiş valla ben baya etkilenmişim bakalım ne olacak?? 3 gün sonra belli olur artık...
2 gündür pedle geziyorum hala olmadım, bugün ağrım oldu olduu geçti, test te negatif çıkmıştı, tekrarlayasım yok moralim bozuluyor sonra ümitlenemiyorum o yüzden... psikolojimi bozduğum için düzenimi de bozuyorum sanırım......kendimi başka şeylere odaklamaya çalışıyorum olmuyor, ben çok yoruldum artık, Allah ım günah yazmasın isyan etmiyorum ama ara ara ruhum böyle yoruluyor işte, bi dahaki ay güzel bir tatil yapıcaz eşimle 1 hafta yurt dışında, inşallah yumurtlama zamanlarıma denk gelir, stres yokken gebe kalırım belkii, zaten eşimle de ayrı yerlerdeyiz şimdilik...
Canım rahat ol kendini strese sokma hayırlısıyla gelicek bebişin elbette bi vakti vardır. Benim ilk denememdi bu ay kendimi çok strese sokuyorum olmazsa eğer bundan sonraki aylar hiç böyle beklemiyeceğim kesin kararlıyım normal hayatıma devam edicem hiç takmamaya çalışcam. İnşallah bu tatiliniz güzel şeylere vesile olur.
günayyydddıııııınnnn kızlaaaarrrrrrr
bende hala regli oladım ama kasık batması akıntım fena halde canım hiç bişe istemiyor sizce ne oalbilir mucizem benimlemi dersiniz inşallah öyledirrrrrrrrrr
eşim akşam gelirken gebelik testi alacak bu eve 2 yıl sonra gebelik testi girecek bakalım neler olacak inşallah çift çizgiyi ğörrüm inşallahhhh
hadi hamişler bize dua edinnnnnnnn
tebrik ederim canım..allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..
idrar testimi yaptın günün geçtimi?
günayyydddıııııınnnn kızlaaaarrrrrrr
bende hala regli oladım ama kasık batması akıntım fena halde canım hiç bişe istemiyor sizce ne oalbilir mucizem benimlemi dersiniz inşallah öyledirrrrrrrrrr
eşim akşam gelirken gebelik testi alacak bu eve 2 yıl sonra gebelik testi girecek bakalım neler olacak inşallah çift çizgiyi ğörrüm inşallahhhh
hadi hamişler bize dua edinnnnnnnn
evet canım kandilde çok dua edelim birbirimizehamiş olamadım malesef ama duam senle canım kandilde gelio birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. inş bebiş müjdesiyle gelirsin buraya
göğüs hassasiyetim yoğunlaştı..emzirenler bilir sanki göğüsümde süt birikmiş şeklinde bi ağrı?elleyince ,sütyeni çıkarınca nasıl ağrıyor,şiştide..daha önce regl döneminde de oluyodu ama bu tarz değildi..
kasık ağrıları hafiften geliyo bakalım adet ağrısımı bebekmi yerleşiyo..önceki hamileliğimde(sanki şimdi hamileyimde:)) 3 ay sancı ve düşük tehlikesi vardı..yarın regl günüm bakalım..ay ben 9 ay nasıl beklemişim..
Kızlar merhaba ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
saol canım amin idrar testi yaptım 5 gün geçti adetim
hamiş olamadım malesef ama duam senle canım kandilde gelio birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. inş bebiş müjdesiyle gelirsin buraya
inşallah canım ben daha öncede yazdımya 6 sene bitecek bu yani olasada fena olmaz hesabı allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşallahhhhhhh
tabikide haber veririrm
Kızlar merhaba ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
evet canım 5 gün sonra test yaptım daha önce yapmadım kıpkırmızı 2.ci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?