20-30 haziran batı bekleyenler

sorumu geri alıyorum malesef az önce geldi benim kırmızılar ama hayatımda ilk defa 29. gün adet oldum... neden böle oldu anlamadım şok oldum hatta... neyse bende artık temmuza odaklanayım... sıcak su torbam yastığım yorgaanım yatağım ben takılıyoruz işte (

nilsucum nasılsın nasıl gidio hamişlik. sende var mı rahatsız edici bi durum ? doktora gitmişmiydin sen ? ne çok soru sordum

iiiym cnm sen nasılsınn benim sağ kasıkta batma var bide iştahsızlıkk sabahta midem bulanıo

inşalahh canım bnde sabırsızlanıorumm kalp atışını duymak için ama sen doktora gittin mi?

İnşallah temmuzda olur canım bende dün rüyamda test yaptım hayatımda testin nasıl birşey olduğunu bilmem hiç yapmadım ama iki tane çizgi çıkmış bide bebek gördüm kara saçlı bi bebiş valla ben baya etkilenmişim bakalım ne olacak?? 3 gün sonra belli olur artık...

2 gündür pedle geziyorum hala olmadım, bugün ağrım oldu olduu geçti, test te negatif çıkmıştı, tekrarlayasım yok moralim bozuluyor sonra ümitlenemiyorum o yüzden... psikolojimi bozduğum için düzenimi de bozuyorum sanırım......kendimi başka şeylere odaklamaya çalışıyorum olmuyor, ben çok yoruldum artık, Allah ım günah yazmasın isyan etmiyorum ama ara ara ruhum böyle yoruluyor işte, bi dahaki ay güzel bir tatil yapıcaz eşimle 1 hafta yurt dışında, inşallah yumurtlama zamanlarıma denk gelir, stres yokken gebe kalırım belkii, zaten eşimle de ayrı yerlerdeyiz şimdilik...

Son düzenleme:

Canım rahat ol kendini strese sokma hayırlısıyla gelicek bebişin elbette bi vakti vardır. Benim ilk denememdi bu ay kendimi çok strese sokuyorum olmazsa eğer bundan sonraki aylar hiç böyle beklemiyeceğim kesin kararlıyım normal hayatıma devam edicem hiç takmamaya çalışcam. İnşallah bu tatiliniz güzel şeylere vesile olur.

iiki erken olmuşsun canım
madem hamile değilsin erken ol kurtul bu şöyle mi böyle mi den
bak bana
hayatımda ilk kez 30. günü görücem yarın
hala regl olmadım
bu sene hep 27 günde regl oldum
ve testler negatif
stres beni ne hale getirdi
çok canım sıkkın

rüya da varsa gerçekte de vardır inşallah
çok yakınım rüyasında gördü gerçek çıktı
hadi inşallahh

beni anlattın sanki..
ben de 2 gündür bekleye bekleye hal oldum
regl sancısı da çekiorum ama yok
ilk kez 30. günü görücem
idrar testi yaptım negatif
sabah tekrarlıycam belki dr a giderim
idrarda çıkmaması imkansız
kesinlikle strese girdiğim için regl dönemimi mahvettim bozdum hormonlarımı

aynen.. ben de diğer aylar bu ay yaptığımı yapmıcam asla
aklım fikrim bebek olmuş
bebekle yatıorum bebekle kalkıorum
yaptığım çok saçma

rüya da varsa gerçekte de vardır inşallah
çok yakınım rüyasında gördü gerçek çıktı
hadi inşallahh

ayy inşallah canım ağzından bal damlıyor :))

aynen.. ben de diğer aylar bu ay yaptığımı yapmıcam asla
aklım fikrim bebek olmuş
bebekle yatıorum bebekle kalkıorum
yaptığım çok saçma[/QUOTE]

kesinlikle bende öyleyim halbuki yaptığımız kendimizi yıpratmaktan başka birşey değil...

günayyydddıııııınnnn kızlaaaarrrrrrr
bende hala regli oladım ama kasık batması akıntım fena halde canım hiç bişe istemiyor sizce ne oalbilir mucizem benimlemi dersiniz inşallah öyledirrrrrrrrrr
eşim akşam gelirken gebelik testi alacak bu eve 2 yıl sonra gebelik testi girecek bakalım neler olacak inşallah çift çizgiyi ğörrüm inşallahhhh
hadi hamişler bize dua edinnnnnnnn

hamiş olamadım malesef ama duam senle canım kandilde gelio birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. inş bebiş müjdesiyle gelirsin buraya

göğüs hassasiyetim yoğunlaştı..emzirenler bilir sanki göğüsümde süt birikmiş şeklinde bi ağrı?elleyince ,sütyeni çıkarınca nasıl ağrıyor,şiştide..daha önce regl döneminde de oluyodu ama bu tarz değildi..
kasık ağrıları hafiften geliyo bakalım adet ağrısımı bebekmi yerleşiyo..önceki hamileliğimde(sanki şimdi hamileyimde:)) 3 ay sancı ve düşük tehlikesi vardı..yarın regl günüm bakalım..ay ben 9 ay nasıl beklemişim..

tebrik ederim canım..allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin..
idrar testimi yaptın günün geçtimi?

ay hadi inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dualarım seninle
buraya yazmayı unutma sakın
bizi habersiz koma

hamiş olamadım malesef ama duam senle canım kandilde gelio birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. inş bebiş müjdesiyle gelirsin buraya
evet canım kandilde çok dua edelim birbirimize

ben de çok sabırsızım hamile kalmış olsam 9 ay nasıl beklerim bilemiyorum
anlattıkların hamişliğe çok benzio
hadi inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

Kızlar merhaba ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

saol canım amin idrar testi yaptım 5 gün geçti adetim

5 gün boyunca idrar testi yapmadın dmi
benm de gecikti regl
test yaptım ışığın altında zar zor görülen bişiler var
sabah kalktım belirgin bir 2. çizgi
ama inanamıyrum ilk andakiler doğruymuş çünkü
ben de senin gibi 5 gün beklicem sonra dr a gidicem
senin hemen belli oldu dmi?

inşallah canım ben daha öncede yazdımya 6 sene bitecek bu yani olasada fena olmaz hesabı allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşallahhhhhhh
tabikide haber veririrm

inşallah canım ben daha öncede yazdımya 6 sene bitecek bu yani olasada fena olmaz hesabı allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşallahhhhhhh
tabikide haber veririrm

hadi inşallah
çok seviniriz yaaa
attır bize şurda bi göbek
ben şimdi listeyi güncellemeye gidiorummmm

Kızlar merhaba ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

canım çok tebrikkk ederimmmmm yarın bende yapcammmm inşallahhhh

bendeeeeeeeeeeeeee kupayııı kapmakkkkkkkkk istyommmmmmmmmmmmmmmmm:
bende yazacammmmm böyle hamileyyiiimmm dieeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…