hadi inşallah
çok seviniriz yaaa
attır bize şurda bi göbek
ben şimdi listeyi güncellemeye gidiorummmm
göğüs hassasiyetim yoğunlaştı..emzirenler bilir sanki göğüsümde süt birikmiş şeklinde bi ağrı?elleyince ,sütyeni çıkarınca nasıl ağrıyor,şiştide..daha önce regl döneminde de oluyodu ama bu tarz değildi..
kasık ağrıları hafiften geliyo bakalım adet ağrısımı bebekmi yerleşiyo..önceki hamileliğimde(sanki şimdi hamileyimde:)) 3 ay sancı ve düşük tehlikesi vardı..yarın regl günüm bakalım..ay ben 9 ay nasıl beklemişim..
benim günüm geçeli 6 gün felan oluyo valla ne varsa keramet 6 da varrrrddddııırrrrr inşallahhhhhhh
saol canım bence testi yap derim ama sabah ilk idrarla yap varsada çıkar zaten allahım seni ve isteyen herkezi sevindirsin aminnn
inşallah canım inşallah,hayırlı sağlıklı güzel bi kız gönlümden geçiyo ama allah hayırısını versin tabiki..talcıgım inşallah hamşsindrrrrrr inşallahhhhh
inşallahhhhhh
canım sen adet oldunmu gözümden kaçtı galibaaa:26::26::26:
bilmiyorum umutlu olmak sonra hüsran aman ne bilim benimde pek ümidim yok hayırlısıs bakalımmmminşallah canım inşallah,hayırlı sağlıklı güzel bi kız gönlümden geçiyo ama allah hayırısını versin tabiki..
canım bende deli gibi istiyorum bazen elimi karnıma koyup konuşuyorum elif kayra kızım geldinmi diye eşimde kıskanıyor bak kıskanıyorum diyo
oysa elif isms hem çok güzel hemde rahmetli ablasını ismi allah hayırlısını versin:76::76::76:
bende onu soracaktım..adet olmadıysan hala umut var
inşallahhhhhh
canım sen adet oldunmu gözümden kaçtı galibaaa:26::26::26:
ben senden çok umutluyumbilmiyorum umutlu olmak sonra hüsran aman ne bilim benimde pek ümidim yok hayırlısıs bakalımmmm
ben oldumm, gece 02:00 gibi şiddetli korkunç ağrım beni uyandırdı, ağrı kesici etkisini gösterene kadar kıvrandım, moral bozukluğu da cabası... sabah ta çok mutsuz uyandım.. neyse bizim tatil muhtemelen ovulasyon dönemine denk gelecek, bi dahaki aya artık. ama böyle habire test mii tövbee... ben de bekliycem 5 gün geçsin. ben bi dahaki bat a yakın uğrarım buralara şimdi kafamı dağıtmalıyım, biraz yabancı dil çalışıcam netten.. görüşürüz kızlar, yeni hamilelere sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyoruumm, bana da dua edin nolur..
hayır olmadım...
benimle ilgilenmiosunuz küserim ama
bugün 30. günüm
ben hep 27 ya da 28 günde bir regl olurum
dün gece sabah test yaptım negatif gibiydi ışığa tutunca bişiler görünüodu
şimdi bakınca hemen görülen ince 2. çizgi var
ama beklediği için çıkmış olabilir
siz ne diosunuz benim durumuma
ben senden çok umutluyum
akşama güzel haber var
merhabalar
ben geçen ayın 29unda olmuştum her ay 26-28 günde olurdum bu ay azda olsa geçti.aşırı derecede midem bulanıyo ve daha birçok şey .kızım tüp bebek geçen sene bu zamanda yine hamile kalmıştım ama düştü hiç beklemediğimiz bir şeydi şimdi çok heyecan yaptım
kızım tüp bebek olunca imkansız gibi geliyor
aaaaa senle ilgilenmez olurmyuz canım dedimya gözümden kaçmış özürr canım
canım sabaha kadar bekle artık ben nasıl bekliommm
kaç aylıksın hehh ben eşime başka konularda olsa acele ederdim bana derdi kızım sen kaç aylıksın derdi hep
bu sefer de hiç sesim çıkmıyor bana diyor hayret diyor
inşallah o gördüğün çizgi dahada koyulaşır kız sende yap yarın sabah ne dersin olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?