20-30 haziran batı bekleyenler

kızlaaar, benim bu ay ki umutlar suya düştü, geldi kırmızılar
artık sizlerin güzel haberlerini bekliyorum...
2 aydır korunmayı bıraktık ve ilginç bi şekilde kahverengi olarak başlıyo ilk gün adetim,geçen ay siteden araştırıp olabilir olduğuna inanmıştım,bu gün de öyle olunca çok korktum,hemen kontrole gidicem bi hafta sonra ama bi fikriniz var mı?hiç yaşadınız mı arkadaşlar??

psci inşallahh hamilesindir frd hemen hamile kaldı sende olursan topigin ilk 3lüsü olarak bir ben kalmış olacagım hayırlısı olsun ama ne diyelim inşallah bebişin seninledir

ellerine sağlık canımcım :) bu arada hala regl olmamışsın:44: hayırlısı bakalım, merak ediyorum seni

evet olmadımmmmmmmmm
ve az önce gidip kan testi verdim
olumsuz sonuç çıkıcak biliyorum
ama kafamdan atmak için yapmak zorundaydım
5 de sonucu alıcam
dua edin bana

psci inşallahh hamilesindir frd hemen hamile kaldı sende olursan topigin ilk 3lüsü olarak bir ben kalmış olacagım hayırlısı olsun ama ne diyelim inşallah bebişin seninledir

inşallah sen de önümüzdeki ay verirsin cnm güzel haberleri :) zaman kavramımı kaybettim ben bu arada, naptın senin regl bitti mi, çalışmalar başladı mı
2 günde bir. unutma

evet olmadımmmmmmmmm
ve az önce gidip kan testi verdim
olumsuz sonuç çıkıcak biliyorum
ama kafamdan atmak için yapmak zorundaydım
5 de sonucu alıcam
dua edin bana

cnm ... senin için hayırlısı neyse onu versin Allahım.
inşallah hayırlı olan , senin gönlünden geçendir.
ben de sabırsızlıkla saat 5 i bekliycem, inşallah duymak istediğimizi duyarız senden

böyle bişeyle hiç karşılaşmadım canım
bence de git bi dr a
bakalım dr ne dicek?

cnm ... senin için hayırlısı neyse onu versin Allahım.
inşallah hayırlı olan , senin gönlünden geçendir.
ben de sabırsızlıkla saat 5 i bekliycem, inşallah duymak istediğimizi duyarız senden

inşallah yaaa inşallaahh
aslına bakarsan çok mantıksız gelio bana
reglim geçtiyse bhcg epeyi yükselmiş olmalı ve testte hemen çıkmalı
benm çıkmıo ki
hamile olduğuma inanmıyorum

inşalllahhhhh.......
benimde dün bitti reglim.doktorlar gün aşırı tavsiye ediyorlar..2 günde birmi olmalı ki acaba .zaten dün acılısı yaptık

cnm bende de geçen ay öyle olmuştu. ilk gün çok az kahverengi akıntı olmuş, sonra 2 gün hiç bişi gelmemişti. sonraki gün de kıpkırmızıları görmüştüm tam anlamıyla.

senin akıntının devamında reglin başladı mı tamamen yoksa hala aynı aşamada mısın ?

ben de okuduklarımdan yorumladığım kadarıyla, geçen ay yaşadığım şeyin kimyasal gebelik denen olay olmuş olabileceğini düşünüyorum. yani döllenme oluyo ama embriyo yeterince güçlü ve sağlıklı olmadığı için regl kanamasıyla atılıyo, bu da biraz sürüncemeli oluyo tabi.

benim bu söylediklerim tamamen okuduklarım yola çıkarak yazdığım şeyler, kesin bişi ben de söyliyemiyorum ama belki sen de buna benzer bişi yaşıyosundur.

inşallah yaaa inşallaahh
aslına bakarsan çok mantıksız gelio bana
reglim geçtiyse bhcg epeyi yükselmiş olmalı ve testte hemen çıkmalı
benm çıkmıo ki
hamile olduğuma inanmıyorum

inşallahh güzel haberlerle gelirsin psci... senin için dua ediyorum inşallah olumlu olur sonucun..

inşalllahhhhh.......
benimde dün bitti reglim.doktorlar gün aşırı tavsiye ediyorlar..2 günde birmi olmalı ki acaba .zaten dün acılısı yaptık

doktor bana 2 günde bir demişti cnm. hatta kağıt yazdı elime 10,12,14,16. günler diye. ama bence regl bittikten sonra gün aşırısı daha garanti

gün aşırı olmasının sebebi, spermlerin iyice olgunlaşmış olması. yumurta yaklaşık 10 saat canlı kalıyomuş. bu süre içinde döllenme olmazsa çürümeye başlıyomuş tekrar. spermler de 2-3 güne kadar canlı kalabiliyomuş kadın vücudunda. bu durumda 2 günde bir olursa, her halukarda yumurtaya denk gelir diye düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…