20-30 haziran batı bekleyenler

inşallah yaaa inşallaahh
aslına bakarsan çok mantıksız gelio bana
reglim geçtiyse bhcg epeyi yükselmiş olmalı ve testte hemen çıkmalı
benm çıkmıo ki
hamile olduğuma inanmıyorum

bunun açıklaması var aslında, geç döllenme olmuş olabilir.
hayırlısı olsun cnm . ama kan testiyle iyi yapmışsın. hiç olmazsa hamiş diilsen bile üstündeki stresten kurtulup bi an önce regl olabilirsin belki.
ama inşallah hamişsindir tabi ki, dualarımız bu yönde..

benim de 5+2 görünüyo şu an. yani cuma günü 6 haftalık olcak yaklaşık. görünür inşallah

inşallah canım kese görünürde kalp atışı için bişey diyemicem ama bellide olmaz duyanda var ultrasonunun kalitesinede bağlı her şey güzel olacak

inşallah canım kese görünürde kalp atışı için bişey diyemicem ama bellide olmaz duyanda var ultrasonunun kalitesinede bağlı her şey güzel olacak

inşallah cnm inşallahhh. keseyi görsem biraz rahatlıycam çünkü, bu aralar dış gebelik olayına takıldım:44: ondan korkuyorum keseyi görünce de hayırlısıyla kalp atışı için endişelenicez. annelik şimdiden başladı sanırım

kızlar ben çok heyecanlıyım
son 2 saat 45 dk
of yaaa
öle korkuyorum ki

cnm çok iyi anlıyabiliyorum seni.

bu durumlarda yapabilicemiz en iyi şey şu. çıkıcak sonuç ne olursa olsun, onun bizim için en hayırlısı olucanı düşünmek. çünkü dualarımız hep "hayırlısı olsun" ile bitiyo.

zaman çabuk geçsin diye gidip yattım
son 1 saate girdik kızlar
şimdi de evi toplucam
elim yerinden kalkamadığı için ev birbirinin içinde
1 saat de anca toparlardım
sonra da duşa giricem
sonuç ne olursa olsun duşta sindirmeye çalışıcam
belki ağlarım
sonra da kayınvalideme gidicem
tabi öğrenir öğrenmez ilk size yazıcam

regle dair de hiç bir belirti yok
hamişliğe dair de..
akıntım da yok kupkuruyum
üfff üfff

bence olumlu gibi doguyor içime çünkü ben hep sona kalırım
bu topicte ilk sen ben ve frd vardı.frd hamile kaldı bence sende olabilirsin bende inşallah peşinizden gelirim
hersey bi tarafa hayırlısı olsun senin için neyse hayırlısı o olsun saglıklı sıhhatli olacaksa olsun..

ay inşallah canım benim
inşallah ben hamileyimdir ve sen de hemen arkamdan gelirsin
son 40 dk

inşallahhh canımmm
olumsuz olursa da üzülme bende aynı seyi yasadım biliyorsun hem siz yeni düşünmeye baslamışsınız ..biz 1.5 senedir istiyoruz olmuyo..nasip bu işler..

inşallahhh canımmm
olumsuz olursa da üzülme bende aynı seyi yasadım biliyorsun hem siz yeni düşünmeye baslamışsınız ..biz 1.5 senedir istiyoruz olmuyo..nasip bu işler..

haklısın canım..
eşimin morfoloji sorunu var
o korkutuyo beni
inşallah çok uğraşmadan bebiş bizimle olur tabi hayırlısıyla
bak burda şu anda ezan okunuyo,
sana dua ediyorum
Rabbim en yakın zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin hatta ikiz nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…