kızlar sonucu aldım
negatif
0,100
ben çıkıorum netten
öptüm hepinizi
liste güncellendi şekerler
[ımg]http://img8.imageshack.us/img8/700/43750321.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
cnm bende de geçen ay öyle olmuştu. ilk gün çok az kahverengi akıntı olmuş, sonra 2 gün hiç bişi gelmemişti. sonraki gün de kıpkırmızıları görmüştüm tam anlamıyla.
senin akıntının devamında reglin başladı mı tamamen yoksa hala aynı aşamada mısın ?
ben de okuduklarımdan yorumladığım kadarıyla, geçen ay yaşadığım şeyin kimyasal gebelik denen olay olmuş olabileceğini düşünüyorum. yani döllenme oluyo ama embriyo yeterince güçlü ve sağlıklı olmadığı için regl kanamasıyla atılıyo, bu da biraz sürüncemeli oluyo tabi.
benim bu söylediklerim tamamen okuduklarım yola çıkarak yazdığım şeyler, kesin bişi ben de söyliyemiyorum ama belki sen de buna benzer bişi yaşıyosundur.
inşallah cnm inşallahhh. keseyi görsem biraz rahatlıycam çünkü, bu aralar dış gebelik olayına takıldım:44: ondan korkuyorumkeseyi görünce de hayırlısıyla kalp atışı için endişelenicez. annelik şimdiden başladı sanırım
inan aynı sıkıntıları yaşıyorum:44: bir karın ağrım var, bir sancım var sorma gitsin, mide yanması da cabası... Aklıma neler neler geliyo, Allah korusun hepimizi.ben de çarşamba gideceğim doktora, ancak o zaman içim rahat edecek.
evet canım 5 gün sonra test yaptım daha önce yapmadım kıpkırmızı 2.ci çizgi
Kızlar merhaba ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
kızlar sonucu aldım
negatif
0,100
ben çıkıorum netten
öptüm hepinizi
nilsu canım aşağıda seni görüom nasılsın canım iyisindir inşallah bebek nasıl
canım üülme ne olur hemen.hayırlısı değilmiş,olacak,inan buna olcak.önümüzde koca bir temmuz ayı var.
bunda da vardır bi hayır, üzülme cnm. hayırlısı diye dua ettik, hayırlısı buymuş. inşallah reglin de gelsin biran önce cnm. rahatlarsın hem ozaman.
üzülme cnm vardır bi hayır herseyde...
slm kızlar... ben dünden beri anca bakabildim.. malum dün kırmızılar geldi hemde ne gelme hala karın ağrısı devam ediyo(( hamiş haberleri gelmiş..... kutlıyorum sizleri inşalla kalp atışı da duyar rahat edersiniz..
kırmızı haberleri de var tabi.. üzülmeyin kızlar herşeyde bi hayır vardır...
psci üzülme sakın... temmuz ayı bizleri bekliyo... inşallah temmuzda bu liste tertemiz kapanacak ve hamişlik ay listesi ne dönüştürürüz :)))))
neyse ben biraz daha yatar..
moral bozmak yok... inşallah bu ay olacak iyi düşünelim iyi şeyler olsun.....
canım üzülme ya hem bak daha yeni denemeye başlamıssınız inşalah bi dahaki ay olur
dur bakalım ben ne görecem idrar testinde inşallah çift çizgi görrümmm
benim için de temmuzda inş. Yazabilirsiniz.
saolun kızlar
iiiki varsınız
hala regl olmadım üff
adaçayı içtim hopladım zıpladım ama yok
2-3 gün beklicem gelmezse dr a gidicem
ilk kez böyle bişey yaşıyorum
önce çok ağladım ama şimdi iyiyim
hayırlısı böyleymiş
inşallah temmuz bize şans getirir canım
canlarım test tahminettigim gibi kocaman bi negatif
canlarım test tahminettigim gibi kocaman bi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?