20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar sonucu aldım
negatif
0,100
ben çıkıorum netten
öptüm hepinizi

bunda da vardır bi hayır, üzülme cnm. hayırlısı diye dua ettik, hayırlısı buymuş. inşallah reglin de gelsin biran önce cnm. rahatlarsın hem ozaman.

slm kızlar... ben dünden beri anca bakabildim.. malum dün kırmızılar geldi hemde ne gelme hala karın ağrısı devam ediyo (( hamiş haberleri gelmiş..... kutlıyorum sizleri inşalla kalp atışı da duyar rahat edersiniz..

kırmızı haberleri de var tabi.. üzülmeyin kızlar herşeyde bi hayır vardır...

psci üzülme sakın... temmuz ayı bizleri bekliyo... inşallah temmuzda bu liste tertemiz kapanacak ve hamişlik ay listesi ne dönüştürürüz :)))))

neyse ben biraz daha yatar..

moral bozmak yok... inşallah bu ay olacak iyi düşünelim iyi şeyler olsun.....

anlattığım durum bugün başladı,devam ediyo,geçen ay da 2 gün sürmüştü sonra regl olmuştum,çok korkmuştum,sanırım yine öyle olacak:-(
yazdıkların çok mantıklı geldi bana da,ömrüm boyunca sedece korunmadığımız 2 ay bu durumu yaşamam tesadüf değildir bence de...
neyse kontrollerimi yaptırıp temmuz listesine
yardımcı olduğun için çok sağol canım

slm kızlar benim de bat ım 30 haziran.15aydır uğraşıyoruz bu ay ilk aşılamam yapıldı ve aşılamadan sonraki 14.gündeyim bugün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba

mayaa inşallahh tutmuştur bebişin bildigim kadarıyla asılama yapıldıktan 2 hafta sonra görülebiliniyor

inan aynı sıkıntıları yaşıyorum:44: bir karın ağrım var, bir sancım var sorma gitsin, mide yanması da cabası... Aklıma neler neler geliyo, Allah korusun hepimizi. ben de çarşamba gideceğim doktora, ancak o zaman içim rahat edecek.

böyle kötü şeyler düşünmeyin kızlar yaa..olumlu düşünün ve pozitif şeyleri çağırın üstünüze,çağırın ki pozitif olsun..hiçbir şey olmayacak herşey güzel olacak diyin artık ne oluuuurrrrr

kızlar sonucu aldım
negatif
0,100
ben çıkıorum netten
öptüm hepinizi

canım üzülme ya hem bak daha yeni denemeye başlamıssınız inşalah bi dahaki ay olur
dur bakalım ben ne görecem idrar testinde inşallah çift çizgi görrümmm

nilsu canım aşağıda seni görüom nasılsın canım iyisindir inşallah bebek nasıl

nasıl olayım canım iyiyim sayılır
eşim işten gelirken gebelik testi almış yapmak hiçte içimden gelmiyor çünkü tek çizgi greceğimden çok ama çok eminim hayırlısı olsun

canım üülme ne olur hemen.hayırlısı değilmiş,olacak,inan buna olcak.önümüzde koca bir temmuz ayı var.

bunda da vardır bi hayır, üzülme cnm. hayırlısı diye dua ettik, hayırlısı buymuş. inşallah reglin de gelsin biran önce cnm. rahatlarsın hem ozaman.

üzülme cnm vardır bi hayır herseyde...

canım üzülme ya hem bak daha yeni denemeye başlamıssınız inşalah bi dahaki ay olur
dur bakalım ben ne görecem idrar testinde inşallah çift çizgi görrümmm

saolun kızlar
iiiki varsınız
hala regl olmadım üff
adaçayı içtim hopladım zıpladım ama yok
2-3 gün beklicem gelmezse dr a gidicem
ilk kez böyle bişey yaşıyorum
önce çok ağladım ama şimdi iyiyim
hayırlısı böyleymiş

benim için de temmuzda inş. Yazabilirsiniz.

inşallah temmuz bize şans getirir canım

canlarım test tahminettigim gibi kocaman bi negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…