20-30 haziran batı bekleyenler

temmuzda bal tarçın çörek otu kullanmayı düşünüyorum, hatta bugün başlayayım diyorum 10 gün kullanılıyormuş, benim geçen ay yumurtlama olmadığını tahmin ediyorum, şu şeffaf akıntıyı göremedim, bir kez de doktor takibinde yumurtlamam olmamıştı,i yumurta büyüyüp büyüyüp sonra öylece kalakalmıştı , doktorum üzülme herkes her ay yumurtlamaz zaten demişti .. tek endişem yumurtlamanın erken olması , ayrı şehirlerdeyiz şimdilik, o zaman eşimle birarada olacağımız zamana denk gelmeyebilir yumurtlama ( daha önce bir kez öyle oldu da ), yalnız bu adete doğru ateşin düşmesi olayı bende oldu haberiniz olsun, herkste aynı olamayabilir tabi ama son iki gün 36.8 lerden 36.3 e kadar düştü sonra da adet oldum

canım nasıl yapıosun o karışımı
ben de mi yapsam?
benim de şeffaf akıntım olmadı bilio musun
ve hala regl olmadım
dün test yaptırdım bhcg 0,100 çıktı
zerre kadar regl belirtisi yok
çıldırıcam
dün hopladım zıpladım adaçayı içtim ama yok gelmio..

üzülmüyorum benim için sürpriz değil yani bi ihtimal olabilir demiştim kızımdan önce 6 yıl beklemeştik her ay deli olurdum ağlamaktan gözlerim şişerdi

canım yumurtlama olmayınca adet gecikir ya da çok erken gelir zaten, ama yanlış anlaşılma olmasın her adet gecikmesinde yumurtlama olmamış demek değil bu, geç yumurtlamış ta olabilirsin tabi.. bal tarçın çörek otu karşımıyla ilgili topicler var, onlar karışım hazırlıyorlar, bense her sabah bir kaşık balın üzerine bir tutam tarçın bir tutam çörek otu katıp taze taze yemeyi planlıyorum, 2-12. günler arası kullanılıyor, aslında günde 2 kez ama kist yaptığını söyleyenler var, özellikle çörek otunun fazlası zarar, ben o yüzden günde 1 kaşık aç karnına yiyeceğim, 2 ay önce yapmıştım, hem de 5.günden 9. güne kadar sadece, ona rağmen akıntımı falan hissettim ama eşim burda değildi o sırada, yumurtlamam galiba 2 gün erken oldu, kuvvetli bir karışım olduğunu düşünüyorum, ben doktorum ama bunlara merak sardım işe yaradığını çok kimseden duydum.. sen daha çok yeni düşünüyorsun bebek gerek yok bence ama sen bilirsin.. bi de durup dururken düzenin bozulur, kistin falan olur, bir 6 ay kendiliğinden olmasını bekle bence...

tamam canım haklısın
benim eşimde morfoloji sorunu var
ve hiç umrunda değil
tesadüfen öğrendik
kasık ağrıları vardı dr a gittik %2 morfoloji çıktı ve sigarasını bırakmıo
ben önlem olarak 13. gün kadın doğuma gidicem
baksınlar yumurta oluşmuş mu?

varikoseli faln mı var, sigarayı bırakacak başka çaresi yok bu biir, iyi bir üroloğa muayene olsun, varikosel varsa küçük bir ameliyat geçirecek... eğer morfoloji bu kadar düşükse ve birkaç ay olmazsa vakit geçirmeden infertilite bölümüne gidin derim ben, belki de direk yardımcı yöntemleri denerler aşılama falan gibi, sen yumurtlamayla falan uğraşma adetlerin düzenliyse.. sen kendinle uğraşma eşini ikna et canım önemli birşey bu

evet canım
varikosel başlangıç seviyesinde
ilerlemez dediler
en alt seviyeymiş
ameliyatlık durumu yokmuş
ama kesinlikle ilaç tedavisi şart
proxeed plus adında kutusu 110 lira olan bir multivitamin aldım
ben hazırladıkça lavaboya döktü tadı kötüymüş diye
umurunda bile değil

kızlar benim adetin 3. günüya kadın doğumcuya geldim hormon testi için aslında martta yaptırmıştım sonucunu telde öğrenmiştim doktor gel ilaca başlıcaz demişti. sanırım klomendi. bizde güldük çocuk düşünmüoz bide hiç denemedik ne ilacı dedik ama yumurtLAMA İLE ilgili SORUN VARDIR DİE YENİ KAFAMIZ DANK ETTİ ÖĞLE SONU GÖRÜŞCEM BAKALIM DOKTORLA NE DİCEK:44::44:

inşallah bişi yoktur cnm. ama olumsuz bi durum varsa bile bunun ortaya çıkarılıp erken tedaviye başlanması bil büyük şans olur senin için.

kızlar nabersiniz herkesin miraç kandili mubarek olsun dualarımız kabul olur inşallah
benim bat dündü hala ne gelen var ne giden ne de agrı sızı
cumaya kadar beklerim sonrası Allah kerim

kızlar nabersiniz herkesin miraç kandili mubarek olsun dualarımız kabul olur inşallah
benim bat dündü hala ne gelen var ne giden ne de agrı sızı
cumaya kadar beklerim sonrası Allah kerim

hoşgeldin cnm. ben de senin ve tüüm arkadaşlarımın kandilini kutlarım. bu mübarek günler hatırına dualarımız kabul olur inşallah :)
regl olmamışsın, normalde de böyle geciktiği olur muydu peki?

hap kullanmadan önce gün şaşmazdı ama hapı gecen ay bıraktığım için gecikme olabilir belki
kasıklarım çok agrıdı ama cumartesi kesildi agrılar biraz dolgunluk var karnımda eğilirken biyere uzanırken hissediyorum
gelişmeleri bildiririm yine

bekliyoruz merakla...

canlarım test tahminettigim gibi kocaman bi negatif

Üzülmeye hiiiç gerek yok canlarım,her şeyin hayırlısı, Allah tez zamanda kavuştursun inşallah....

goodjin benimde senin gibi dün regl günümdü hala bi şey yok eşimin ısrarıyla gidip test aldım yaptım tek çizgi moral kalmadı ama ben ilk hamileliğimdede 4gün geçince yapmıştım çok silik çıkmıştı inşallah hamişimdir bide yeni bişey öğrendim hamiş olsanızda olmasanızda şükürlenme duası yapın arkadaşlar aklınıza gekdikçe eli ayağı düzgün sağlıklı bir çoçuğum olduğu için şükrederim diyecekmişiz bunuda sizlerle paylaşmak istedim

canım benimmm sende de çıkmamışş hiç üzülme dicem ama bende ilk duyduğumda çok ağladımm ama sonraa memlekete geldimmm kafam dağıldı rahatladımm gittim bol bol alışveriş yaptımm saçımı boyattım kendime geldim adet de oldumm benim de bu ay 30. gün olduu hep stresten yaptık kendimize artık kan testinden sonra sende adet olursun nede olsa biliyon artık.ben de doktora gittim 13 gün giddecem belkide yumurtlama sorunu varsa en azından çok beklemeden bi çaresine bakarızzz hayırlısı olsun daha ilk ayımızzz olacak inş.. bu ay ben inanıyorumm kafamada takmayacam artık bende senin gibi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek kocam kızdı artık.tatilde kafamı dağıtarak çalışacam inş....:)))))hayırlısı olsuun hepmiz için kandilinde mübarek olsun allah hayırlısını versinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…