20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. sizlerden bi ricam bugün benim sınav için de dua edermisiniz. 10 gün kaldı kpssye. böyle bir günde sizlerin duasına çok ihtiyacım var. hepinizden Allah razı olsun..

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. sizlerden bi ricam bugün benim sınav için de dua edermisiniz. 10 gün kaldı kpssye. böyle bir günde sizlerin duasına çok ihtiyacım var. hepinizden Allah razı olsun..

saoll cnm seninde kandilin mübarek olsun allah yardımcınn olsun inşallahh sınavda ...

kızlarrr Hepinizin kandili mübarek olsuunn hayırlara vesile olsun inşalahhh bol bol dua edelimm gelsin bebişlerimizzz

Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı, akıllı, güzel evlatlar nasip etsin ...

bu arada ben hala adet olmadım yarında olmazsam ertesi gün test yapıcam karar verdim ama herkes 3 gün bekle diyor :44: ne yapıcam bilemiyorum

bu arada ben hala adet olmadım yarında olmazsam ertesi gün test yapıcam karar verdim ama herkes 3 gün bekle diyor :44: ne yapıcam bilemiyorum

eger 3-4 gün beklersen daha kesin sonuç alırısın canım hayırlısı olsun inşalahhh

başarılar cnm sana..herşey istediğin gibi olsun..dualarımız seninle..

kızlar kandiliniz mübarek olsun

benim kırmızılar geldi temmuza kısmetse

İyi akşamlar herkese

Hepimizin Kandili Mübarek olsun...Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah...

mayaa inşallahh tutmuştur bebişin bildigim kadarıyla asılama yapıldıktan 2 hafta sonra görülebiliniyor

çok şükür tuttu galiba cnm HAMİLEYİİİİMMM dün akşam kan sonucumu aldım 365ÇIKMIŞ DEGERİM KESEYİ NEZMAN GÖRÜRÜM ACABA

günaydın kızlar..dün sancılandım adet oluyorum dedim.kahverengi akıntılarım oldu bugünde az oldu bitti gibi..normalde hiç böyle olmazdı 2.gün ped yetiştiremezdim..hayırlısı..bakalım nasıl devam edecek???

günayyddııınnnn..... nasılsınız kızlar.... ben bu ara pek yazamıyorum ama okuyorum.... hamişler var yine.... tebrik ederim kızlar...
bide kırmızılar da var malesef.. üzülmeyin burda hep birlikte halledicez inşallah bu işi....

ben diyorum ki bu ay çalışacaklar neler yapıcak geçen aylardan farklı paylaşabiliriz... belki yeni şeyler öğreniriz...

ben bu ay memlekete gidicem ama ay sonuna doğru ve gidince doktora gidicem ... sadece öle bi baktırim diyorum.... onun dışında biraz boğazımı kısıp kilo versem ii olacak... va tabi öle eskisi gb takmak yok kafaya...
zaren doktor bana birkaç ay doğum kontrolü kullan diyebilir (( inşallah demez...

ben de şimdi iim canım
toparladım kendimi
bi de regl olsam herşey daha güzel olucak
kesinlikle olmuyorum
32. günümdeyim
benm genelde 27 nadiren 28 olurdu yaa
bugün beyaz akıntım oldu ama yumurta çatlayınca olan akıntıdan
yumurtam yeni oluşmuş ve yeni çatlamış olabilir.
evet haklısın canım temmuz da ben de çoook daha rahat olucam
oluruna bırakıcam
hayırlısıyla versin Rabbim

kızlar kandiliniz mübarek olsun

benim kırmızılar geldi temmuza kısmetse

sıkma canını tatlım
hayırlı olan zamanda Rabbim nasip etsin sana

çok şükür tuttu galiba cnm HAMİLEYİİİİMMM dün akşam kan sonucumu aldım 365ÇIKMIŞ DEGERİM KESEYİ NEZMAN GÖRÜRÜM ACABA

çok sevindim canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hadi hayırlısı
bikaç gün bekle test yap tekrar

sen de kist mi var? niye öle bişey desin dr?
benim sorunum belli
o yüzden benim en büyük çalışmam gayretim eşim üzerine yoğunlaşmalı
ona vitamin kür falan uygulamalıyım

günaydın kızlar sabah sancıyla uyandım çok fena geldi bu sefer kırmızılar daha yeni uyandım çok agrım vardı
neyse zaten hiç umutlu değildim bu ay ilkti artık Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur.

mayaaa ne güzel bir haber bu .. tebrik ederim seni hamilesin keseyi 6 haftalık olunca görebilirsin..degerine göre 4 haftalık gözüküyor bebegin..
ALLAH hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm benim..ALLAH bizlerede nasip etsin dua et bizim için :92:

Kızlar yarın benim tatilim başlıyor. Artık nete pek giremem.Memlekete, tatile vb yerlere gideceğiz. Ramazanda ancak dönerim. Bu arada çalışmada yapamayız.Ama yeni liste yaparsanız beni de eklemeyei unutmayın.Arada sırada girersen haberlerinizi alırım.SİZE BOOOOOOOOOOOO BEBİŞLİ TATİLLER DİLİYORUM.ALLAH'IM HEPİNİZE ÇİFTER ÇİFTER VERSİN.

Slm kızlar, sabah kalktım baktım hala adet olmamışım dayanamadım hemen gittim eczaneye test aldım ve yaptım sonuç bitane koskoyu tek çizgi ve tuttu bana bir ağlamak nedense çok ümitlenmişim hala daha ağlayasım var eşimi aradım o da üzüldü dedi: doktora gidelim. Ben de daha erken dedim sonra ablamı aradım o da erken yapmışsın falan dedi ama ben biliyorum bugün yarın gelir kırmızılar bu kadar üzüleceğimi bilemedim şimdi nerde bebek görsem ağlayasım geliyor sanki senelerdir deniyorum da olmuyormuş gibi umudum kırılmaya başladı üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…