kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. sizlerden bi ricam bugün benim sınav için de dua edermisiniz. 10 gün kaldı kpssye. böyle bir günde sizlerin duasına çok ihtiyacım var. hepinizden Allah razı olsun..
saoll cnm seninde kandilin mübarek olsun allah yardımcınn olsun inşallahh sınavda ...
canlarım test tahminettigim gibi kocaman bi negatif
bu arada ben hala adet olmadım yarında olmazsam ertesi gün test yapıcam karar verdim ama herkes 3 gün bekle diyor :44: ne yapıcam bilemiyorum
bu arada ben hala adet olmadım yarında olmazsam ertesi gün test yapıcam karar verdim ama herkes 3 gün bekle diyor :44: ne yapıcam bilemiyorum
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. sizlerden bi ricam bugün benim sınav için de dua edermisiniz. 10 gün kaldı kpssye. böyle bir günde sizlerin duasına çok ihtiyacım var. hepinizden Allah razı olsun..
mayaa inşallahh tutmuştur bebişin bildigim kadarıyla asılama yapıldıktan 2 hafta sonra görülebiliniyor
canım benimmm sende de çıkmamışş hiç üzülme dicem ama bende ilk duyduğumda çok ağladımm ama sonraa memlekete geldimmm kafam dağıldı rahatladımm gittim bol bol alışveriş yaptımm saçımı boyattım kendime geldim adet de oldumm benim de bu ay 30. gün olduu hep stresten yaptık kendimize artık kan testinden sonra sende adet olursun nede olsa biliyon artık.ben de doktora gittim 13 gün giddecem belkide yumurtlama sorunu varsa en azından çok beklemeden bi çaresine bakarızzz hayırlısı olsun daha ilk ayımızzz olacak inş.. bu ay ben inanıyorumm kafamada takmayacam artık bende senin gibi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek kocam kızdı artık.tatilde kafamı dağıtarak çalışacam inş....:)))))hayırlısı olsuun hepmiz için kandilinde mübarek olsun allah hayırlısını versinn..
kızlar kandiliniz mübarek olsun
benim kırmızılar geldi temmuza kısmetse
çok şükür tuttu galiba cnmHAMİLEYİİİİMMM dün akşam kan sonucumu aldım 365ÇIKMIŞ DEGERİM KESEYİ NEZMAN GÖRÜRÜM ACABA
günaydın kızlar..dün sancılandım adet oluyorum dedim.kahverengi akıntılarım oldu bugünde az oldu bitti gibi..normalde hiç böyle olmazdı 2.gün ped yetiştiremezdim..hayırlısı..bakalım nasıl devam edecek???
günayyddııınnnn..... nasılsınız kızlar.... ben bu ara pek yazamıyorum ama okuyorum.... hamişler var yine.... tebrik ederim kızlar...
bide kırmızılar da var malesef.. üzülmeyin burda hep birlikte halledicez inşallah bu işi....
ben diyorum ki bu ay çalışacaklar neler yapıcak geçen aylardan farklı paylaşabiliriz... belki yeni şeyler öğreniriz...
ben bu ay memlekete gidicem ama ay sonuna doğru ve gidince doktora gidicem ... sadece öle bi baktırim diyorum.... onun dışında biraz boğazımı kısıp kilo versem ii olacak... va tabi öle eskisi gb takmak yok kafaya...
zaren doktor bana birkaç ay doğum kontrolü kullan diyebilir(( inşallah demez...
çok şükür tuttu galiba cnmHAMİLEYİİİİMMM dün akşam kan sonucumu aldım 365ÇIKMIŞ DEGERİM KESEYİ NEZMAN GÖRÜRÜM ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?