Slm kızlar, sabah kalktım baktım hala adet olmamışım dayanamadım hemen gittim eczaneye test aldım ve yaptım sonuç bitane koskoyu tek çizgive tuttu bana bir ağlamak nedense çok ümitlenmişim hala daha ağlayasım var eşimi aradım o da üzüldü dedi: doktora gidelim. Ben de daha erken dedim sonra ablamı aradım o da erken yapmışsın falan dedi ama ben biliyorum bugün yarın gelir kırmızılar bu kadar üzüleceğimi bilemedim şimdi nerde bebek görsem ağlayasım geliyor sanki senelerdir deniyorum da olmuyormuş gibi umudum kırılmaya başladı üzgünüm
ben de bugün 3.gün, kan testi yaptırdım, daha önce lh/fsh oranım için biraz bozuk tekrarlayalım demişti dr um, ben de tekrarlamamıştım, ama şimdiki sonucum gayet normal gözüküyor, diğer hormonlar da normal, bal tarçın çörek otuna da devam sabahları, belki haftasonu ovulasyon testi de alırım bulursam, tatilde yaparım, tükürükle çalışanlardan mı alsam diye düşünüyorum, tekrar tekrar kullanılabiliyor en azından.. neyse benim çabalarım böyle. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, dün kandil için eşimin akrabalrını arıyordum, bi tanesi ''boş musun hala hamile kalmadınmı'' dedi, ben de eşimle ayda bikaç gün görüşebildiğimizi bildikleri gibi tayin meselemiz olduğunu söyledim, patavatsız insanlardan gına geldi, kandil günü aradığıma pişman etti kadın.... neyseee...
hiç sorma ya banada çok diyolar. ben daha atanmadım çocuğu düşünemem diyorum. hala aynı soru. bide eltim benden 1.5 yıl sonra evlendi yarın nasipse doğuma gitcek o hızlıymışta ben tembelmişim beni geçmiş falan filan.. ev kızıyla beni kıyaslayabiliolar işte.. cahilliklerine veriyorum artık ama çok ağlamıştım o lafları duyunca ben son sınıfta evlendim eşimle . o sene alttan ders vardı kpss olmadı geçen sene.. hepsinide biliolar ama kim halden anlarki.. artık haftaya inş sınavda iyi bi puan alıp atamamı beklicem bide bebiş nasip ederse rabbim değmeyin keyfime
kızlar o yüzden bu yazımı okuyan siz kardeşlerimin ağzından inş atanırsın kelimesi çıkması bile yetecek.. nolur ben unutmuorum hiçbirinizi.. sizde dualarınızı eksik etmeyinde bitsin şu sınav 3 yıldır derslerle boğuşuom evlilikten bişi anlamadım. atanım öyle anlıcam evlilik nedemek?
Slm kızlar, sabah kalktım baktım hala adet olmamışım dayanamadım hemen gittim eczaneye test aldım ve yaptım sonuç bitane koskoyu tek çizgive tuttu bana bir ağlamak nedense çok ümitlenmişim hala daha ağlayasım var eşimi aradım o da üzüldü dedi: doktora gidelim. Ben de daha erken dedim sonra ablamı aradım o da erken yapmışsın falan dedi ama ben biliyorum bugün yarın gelir kırmızılar bu kadar üzüleceğimi bilemedim şimdi nerde bebek görsem ağlayasım geliyor sanki senelerdir deniyorum da olmuyormuş gibi umudum kırılmaya başladı üzgünüm
cnm inşallah, iyi puan alıp, gönlünden geçen yere atanırsın hayırlısıyla. hem bebiş haberini hem de atanma haberini verirsin bize burdanseni çok iyi anlıyorum, onca zorlukla okuyosun, mezun oluyosun güya öğretmen olarak, ama öğretmenlik yapamıyosun. sanki az sınava girişiz gibi hoop bi de kpss ye itekliyolar bizi. halbuki bi sınavla öğretmen olunmaz bunu anlamıyolar. ben de ilk sene atanamamıştım seni anlıyorum yani. hadi senden çifte güzel haber bekliyoruz ona göre
kızlar malesef 2 gün gecikmelide olsa benimkide geldi bende temmuzda inşallah diyenlere katılıyorum dün ağlamaktan netede giremedim sanki bebişim olmıcak gibi geliyo biliyorum stres yapıyorum ve bu yüzden kendime sinir oluyorum bu arada kpssye gircek arkadaşlar dualarım sizinle
günaydın kızlar sabah sancıyla uyandım çok fena geldi bu sefer kırmızılar daha yeni uyandım çok agrım vardı
neyse zaten hiç umutlu değildim bu ay ilkti artık Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur.
Kızlar yarın benim tatilim başlıyor. Artık nete pek giremem.Memlekete, tatile vb yerlere gideceğiz. Ramazanda ancak dönerim. Bu arada çalışmada yapamayız.Ama yeni liste yaparsanız beni de eklemeyei unutmayın.Arada sırada girersen haberlerinizi alırım.SİZE BOOOOOOOOOOOO BEBİŞLİ TATİLLER DİLİYORUM.ALLAH'IM HEPİNİZE ÇİFTER ÇİFTER VERSİN.
Sizin öyle oldumu bilmiyorum testi yaparken ellerim o kadar titrediki zorla damlattım.Bi daha kendim yapmam artıkşuan elim kolum bağlı herşeyi bıraktım bir kenara Allahım kucaklarımızı boş koymasın..
ben de bugün 3.gün, kan testi yaptırdım, daha önce lh/fsh oranım için biraz bozuk tekrarlayalım demişti dr um, ben de tekrarlamamıştım, ama şimdiki sonucum gayet normal gözüküyor, diğer hormonlar da normal, bal tarçın çörek otuna da devam sabahları, belki haftasonu ovulasyon testi de alırım bulursam, tatilde yaparım, tükürükle çalışanlardan mı alsam diye düşünüyorum, tekrar tekrar kullanılabiliyor en azından.. neyse benim çabalarım böyle. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, dün kandil için eşimin akrabalrını arıyordum, bi tanesi ''boş musun hala hamile kalmadınmı'' dedi, ben de eşimle ayda bikaç gün görüşebildiğimizi bildikleri gibi tayin meselemiz olduğunu söyledim, patavatsız insanlardan gına geldi, kandil günü aradığıma pişman etti kadın.... neyseee...
Günaydın,
Birşey sormak istiyorum. Ben en son 26 Mayısda adet oldum. 14 haziranda doktora gittim yumurtlama olmuş dedi. 19 haziranda dayanamıyıp, idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye bi tane daha yaptım o da silik çıktı. Ve hamileyim dedim zaten öyle de hissediyodum. Bi gün sonra kesinleşsin diye kan testi yaptırdın ve sonuç 0,431 tamamen şok. Neyse kısmet deilmiş dedim en kötü ihtimal 14 ünde yumurtladıysam 27. adet olurum diye adetimi beklemeye başladım. 26 sında belim ve karnım ağrımaya başladı evet tam tahmin ettiğim gibi adet oluyorum dedim ama bişey yok. 2 gün adet ağrısı yaşadım. Ama adet olmadım. 28 Haziranda idrar testi yaptım negatif...
Yarın doktora gideceğim. Benim bildiğim yumurtlama olmadığı zaman adet gecikmesi oluyor eğer yumurtlama var ise 14 gün sonra en geç 15 gün sonra adet olunuyor bunu çok araştırdım. Benim yumurtammmmmm nereye gitti o zamannnnnn :84::84::84::84:
Sizce hamilemiyim....:44:
ay canımsınya.. aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz tabi. inş öbür aya.. dün adetimin 3. günüydü hormon testi yaptırdım şükür bişi yok. doktor 3-4 ay olmaması çok normal onsdan sonra kesin olur dedi. ama kesinlikle stres yapma ozamn istesende olmaz dedi. ya biz napıoz erken test yapıoz hayal kuruoz hep hayırlısıysa olsun dioz ama olmayıncada ağlayıp duruoz. doktor çok haklı bişiyi çok istemek zaten doğru değil heleki sıkıntıya düşüp olur mu olmaz mı diye beklemek gelenide gönderio bence. doktor okadar iyi geldi ki bana valla ben kesin kararımı verdim öbür aya umutlanmıcam. nie olmadı diyip ağlayıp zırlamıcam oda biyerde isyan bence.. sizce?
hiç sorma ya banada çok diyolar. ben daha atanmadım çocuğu düşünemem diyorum. hala aynı soru. bide eltim benden 1.5 yıl sonra evlendi yarın nasipse doğuma gitcek o hızlıymışta ben tembelmişim beni geçmiş falan filan.. ev kızıyla beni kıyaslayabiliolar işte.. cahilliklerine veriyorum artık ama çok ağlamıştım o lafları duyunca ben son sınıfta evlendim eşimle . o sene alttan ders vardı kpss olmadı geçen sene.. hepsinide biliolar ama kim halden anlarki.. artık haftaya inş sınavda iyi bi puan alıp atamamı beklicem bide bebiş nasip ederse rabbim değmeyin keyfime
kızlar o yüzden bu yazımı okuyan siz kardeşlerimin ağzından inş atanırsın kelimesi çıkması bile yetecek.. nolur ben unutmuorum hiçbirinizi.. sizde dualarınızı eksik etmeyinde bitsin şu sınav 3 yıldır derslerle boğuşuom evlilikten bişi anlamadım. atanım öyle anlıcam evlilik nedemek?
Seninle aynı durumdayım.Regl olunca birden her şey değişti benim için.Sanki sevdiğim birini kaybetmiş gibiyim, boşluktayım.En kısa zamanda gidip saçımı boyatacağım, alışveriş yapmak istiyorum.Birkaç gündür okuldan eve gelirken kendime ufak tefek eyler alıyorum, sırf oyalanmak için.Ama kndimizi toparlamamız gerek bunu da biliyorum.
kızlar malesef 2 gün gecikmelide olsa benimkide geldi bende temmuzda inşallah diyenlere katılıyorum dün ağlamaktan netede giremedim sanki bebişim olmıcak gibi geliyo biliyorum stres yapıyorum ve bu yüzden kendime sinir oluyorum bu arada kpssye gircek arkadaşlar dualarım sizinle
çalışmaları orda mı yapıcaksınızçok sağol canım.. ama benim yazımı okumadın sanırım doktorla konuştum sonuçlar gayet iyi ama stres yapıp kafana takarsan olmaz dedi. biliyorum bunu yapmak zor ama bebeğine kavuşmak istiyorsan en azından denemelisin. temmuzda adetine yakın kendine iş edin biyerlere git ne bilim bişiler yap işte..ama olur mu olmazmı die düşünüme ozaman dedimya gelenide geri gönderirsin Allah korusun.. ben öbür ay tatilde olcam sınav bitince gidecez eşimin memleketinde kalcaz baya bi süre. öyle unuturum diom ama inş yapabilirim...ama test mest almıcam çook günüm geçerse kan testi vercem. gebelik testlerine uyuz oluom artık...
canım eski mesajlara sırayla cvp veriodum ama baktım ki okuyosun
ve öle şirin yazmışsın ki
hemen sana cvp vereim dedim
son paragrafın beni gülümsetti bilio musun yumurtam nereye gitti o zaman? sizce ben hamile miyim
inşallaaahhhhhhhhhhhh hamilesindir
benim arkadaşımın regli 5 gün gecikmesine rağmen idrar tahlilinde negatif çıkmıştı sonra 1 hafta daha bekledi kan pozitife dönüştü.
hiiçççç belli olmaz
belki sen de öle bir durum vardır
senin dediğin olayı ben bu ay yaşadım
ovülasyon testinde pozitifi gördüm yumurtam oluştu diye sevindim
ama bekle bekle yok
ne testler pozitif gösteriyor ne ben regl oluyorum
üstelik sabahları regl olucakmışım sancısıyla uyanıyorum tamam oldu bu sabah diyorum ama yok olmuyorum
bu sabah korkunççççççç bir sancıyla geldi kırmızılar
az önce ilaç içtim
biraz sonra tekrar yatıcam çok sancılı geçio bu ay
bizi haberdar etmeyi unutma
inşallah sonucun pozitiftir.
İnş canım hepimizin dileği o. Seni çok iyi anlıyorum. adet günleri neler yaşadığımdan biliyorum... Ben önceki hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. bebekde ödem olduğu için.Ki o zaman hemen hamile kalmıştım. Şimdi her ay bir umutla bekliyorum ama hep adet oluyorum. Hatta bazen adet olmama rağmen acaba yinede hamile olabilir miyim diye test yaptırıyorum eğer hamileysem üstüne görüyomuyum diye... Ve adetten sonra 2 gün kendime gelemiyorum daha sonra yeni umutlar tekrar başlıyo. Ta ki bi sonraki adet gününe kadar. doktorlar hep aynı ieyi söylüyo. Siz hamile kalıyosunuz... Ama sonuç yok... İnş en kısa zamanda Allah hepimizin kucağına verir, mucizelerimizi....
çok üzüldüm canım bebeğini kaybetmene..
ne kadar zamandır bebek deniosun?
ama anladığım kadarıyla aşırı stres yüklüosun vücuduna
bence senin çözmen gereken en byük problemin bu
toparlaman lazım artk
düşünmeden rahatça hareket etmelisin
gör bak o zaman bebişin sana nasıl tutunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?