20-30 haziran batı bekleyenler

Sizin öyle oldumu bilmiyorum testi yaparken ellerim o kadar titrediki zorla damlattım.Bi daha kendim yapmam artık şuan elim kolum bağlı herşeyi bıraktım bir kenara Allahım kucaklarımızı boş koymasın..

ben de bugün 3.gün, kan testi yaptırdım, daha önce lh/fsh oranım için biraz bozuk tekrarlayalım demişti dr um, ben de tekrarlamamıştım, ama şimdiki sonucum gayet normal gözüküyor, diğer hormonlar da normal, bal tarçın çörek otuna da devam sabahları, belki haftasonu ovulasyon testi de alırım bulursam, tatilde yaparım, tükürükle çalışanlardan mı alsam diye düşünüyorum, tekrar tekrar kullanılabiliyor en azından.. neyse benim çabalarım böyle. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, dün kandil için eşimin akrabalrını arıyordum, bi tanesi ''boş musun hala hamile kalmadınmı'' dedi, ben de eşimle ayda bikaç gün görüşebildiğimizi bildikleri gibi tayin meselemiz olduğunu söyledim, patavatsız insanlardan gına geldi, kandil günü aradığıma pişman etti kadın.... neyseee...

ay canımsınya.. aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz tabi. inş öbür aya.. dün adetimin 3. günüydü hormon testi yaptırdım şükür bişi yok. doktor 3-4 ay olmaması çok normal onsdan sonra kesin olur dedi. ama kesinlikle stres yapma ozamn istesende olmaz dedi. ya biz napıoz erken test yapıoz hayal kuruoz hep hayırlısıysa olsun dioz ama olmayıncada ağlayıp duruoz. doktor çok haklı bişiyi çok istemek zaten doğru değil heleki sıkıntıya düşüp olur mu olmaz mı diye beklemek gelenide gönderio bence. doktor okadar iyi geldi ki bana valla ben kesin kararımı verdim öbür aya umutlanmıcam. nie olmadı diyip ağlayıp zırlamıcam oda biyerde isyan bence.. sizce?

hiç sorma ya banada çok diyolar. ben daha atanmadım çocuğu düşünemem diyorum. hala aynı soru. bide eltim benden 1.5 yıl sonra evlendi yarın nasipse doğuma gitcek o hızlıymışta ben tembelmişim beni geçmiş falan filan.. ev kızıyla beni kıyaslayabiliolar işte.. cahilliklerine veriyorum artık ama çok ağlamıştım o lafları duyunca ben son sınıfta evlendim eşimle . o sene alttan ders vardı kpss olmadı geçen sene.. hepsinide biliolar ama kim halden anlarki.. artık haftaya inş sınavda iyi bi puan alıp atamamı beklicem bide bebiş nasip ederse rabbim değmeyin keyfime

kızlar o yüzden bu yazımı okuyan siz kardeşlerimin ağzından inş atanırsın kelimesi çıkması bile yetecek.. nolur ben unutmuorum hiçbirinizi.. sizde dualarınızı eksik etmeyinde bitsin şu sınav 3 yıldır derslerle boğuşuom evlilikten bişi anlamadım. atanım öyle anlıcam evlilik nedemek?

cnm inşallah, iyi puan alıp, gönlünden geçen yere atanırsın hayırlısıyla. hem bebiş haberini hem de atanma haberini verirsin bize burdan seni çok iyi anlıyorum, onca zorlukla okuyosun, mezun oluyosun güya öğretmen olarak, ama öğretmenlik yapamıyosun. sanki az sınava girişiz gibi hoop bi de kpss ye itekliyolar bizi. halbuki bi sınavla öğretmen olunmaz bunu anlamıyolar. ben de ilk sene atanamamıştım seni anlıyorum yani. hadi senden çifte güzel haber bekliyoruz ona göre

cnm kafana fazla takıp çok üzülme sakın. biliyosun belki de en büyük engel bu çünkü. hayırlısıyla önümüzdeki ay inşallah

Seninle aynı durumdayım.Regl olunca birden her şey değişti benim için.Sanki sevdiğim birini kaybetmiş gibiyim, boşluktayım.En kısa zamanda gidip saçımı boyatacağım, alışveriş yapmak istiyorum.Birkaç gündür okuldan eve gelirken kendime ufak tefek eyler alıyorum, sırf oyalanmak için.Ama kndimizi toparlamamız gerek bunu da biliyorum.

canım bende senden güzel haberler bekliyorum bebek müjdesini aldık ama inş senin eşinde atanır mutluluğunuz dahada pekişir

kızlar malesef 2 gün gecikmelide olsa benimkide geldi bende temmuzda inşallah diyenlere katılıyorum dün ağlamaktan netede giremedim sanki bebişim olmıcak gibi geliyo biliyorum stres yapıyorum ve bu yüzden kendime sinir oluyorum bu arada kpssye gircek arkadaşlar dualarım sizinle

Günaydın,

Birşey sormak istiyorum. Ben en son 26 Mayısda adet oldum. 14 haziranda doktora gittim yumurtlama olmuş dedi. 19 haziranda dayanamıyıp, idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye bi tane daha yaptım o da silik çıktı. Ve hamileyim dedim zaten öyle de hissediyodum. Bi gün sonra kesinleşsin diye kan testi yaptırdın ve sonuç 0,431 tamamen şok. Neyse kısmet deilmiş dedim en kötü ihtimal 14 ünde yumurtladıysam 27. adet olurum diye adetimi beklemeye başladım. 26 sında belim ve karnım ağrımaya başladı evet tam tahmin ettiğim gibi adet oluyorum dedim ama bişey yok. 2 gün adet ağrısı yaşadım. Ama adet olmadım. 28 Haziranda idrar testi yaptım negatif...

Yarın doktora gideceğim. Benim bildiğim yumurtlama olmadığı zaman adet gecikmesi oluyor eğer yumurtlama var ise 14 gün sonra en geç 15 gün sonra adet olunuyor bunu çok araştırdım. Benim yumurtammmmmm nereye gitti o zamannnnnn :84::84::84::84:

Sizce hamilemiyim....:44:

çok sağol canım.. ama benim yazımı okumadın sanırım doktorla konuştum sonuçlar gayet iyi ama stres yapıp kafana takarsan olmaz dedi. biliyorum bunu yapmak zor ama bebeğine kavuşmak istiyorsan en azından denemelisin. temmuzda adetine yakın kendine iş edin biyerlere git ne bilim bişiler yap işte..ama olur mu olmazmı die düşünüme ozaman dedimya gelenide geri gönderirsin Allah korusun.. ben öbür ay tatilde olcam sınav bitince gidecez eşimin memleketinde kalcaz baya bi süre. öyle unuturum diom ama inş yapabilirim...ama test mest almıcam çook günüm geçerse kan testi vercem. gebelik testlerine uyuz oluom artık...

günaydın kızlar sabah sancıyla uyandım çok fena geldi bu sefer kırmızılar daha yeni uyandım çok agrım vardı
neyse zaten hiç umutlu değildim bu ay ilkti artık Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur.

hayırlısı olsun tatlım
temmuzda inşallah

ii tatiller canım
stressiz keyifli keyifli bol çalışmalar

Sizin öyle oldumu bilmiyorum testi yaparken ellerim o kadar titrediki zorla damlattım.Bi daha kendim yapmam artık şuan elim kolum bağlı herşeyi bıraktım bir kenara Allahım kucaklarımızı boş koymasın..

nihal ben de kan testi yaptırdığım gün hemşire negatif hanımefendi dediğinde yıkıldım resmen
o kadar çok ağladım ki
o gün kayınvalidem bizi yemeğe çağırmıştı
dayanamadım orda da ağladım sonradan çok kızdım kendime..
ama benim sorunum başka
eşimde sıkıntı var ve kabullenmiyor
ne vitaminleri kullanıyor ne sigarayı bırakıyor annesine şikayet ettim
kayınvalidem harika bir insandır çok kızdı oğluna
dr araştıralım dedi
ii bi tatile ihtiyacınız var mutlaka gidin yurtdışına hava alın falan dedi işte
temmuzda gidebiliriz inşallah
test konusuna gelince ben test yaparken hiç heyecanlanmıyorum
çünkü o kadar çok test yaptım ve yapıyorum ki
dün gece de yaptım reglim gelmio diye
stres yaptığım için büyük ihtimalle yumurtam oluşmadı ve hayatımda ilk kez 5 gün gecikme yaşıyorum

ben de regl oldum.
3.günü gidip kan tahlili yaptırıcam
teste gelince ben türükürükle olanlardan aldım
ama bana 12. gün pozitif gösterdi yani 24 saat sonra yumurta çatlıycak anlamında
ertesi gün çalıştık 2 gün sonrası çalıştık sonuç negatif ve 5 gün gecikme
normalde 13. gün çatladıysa 14 ekle 27. gün regl olmam gerekiodu ki zaten benim çoğunlukla 27 sürer regl
hani bak bu sefer 32 sürdü
türüküğe çok gğvenemedim sanki..
bana da çok soruyolar canım ya
geçen anneme birileri gelmişti sebzelerden meyvelerden bahsediolar
hemen bi tanesi şunu ye doğurganlığa çok ii geliomuş dedi
ki o zaman biz henüz hiç denememiştik bile
hemen insana kısır muamelesi yapıolar
ki öle de olabilir pat pat anlamsız konuşmalar çok canımı sıkıo

canım eski mesajlara sırayla cvp veriodum ama baktım ki okuyosun
ve öle şirin yazmışsın ki
hemen sana cvp vereim dedim
son paragrafın beni gülümsetti bilio musun yumurtam nereye gitti o zaman? sizce ben hamile miyim
inşallaaahhhhhhhhhhhh hamilesindir
benim arkadaşımın regli 5 gün gecikmesine rağmen idrar tahlilinde negatif çıkmıştı sonra 1 hafta daha bekledi kan pozitife dönüştü.
hiiçççç belli olmaz
belki sen de öle bir durum vardır
senin dediğin olayı ben bu ay yaşadım
ovülasyon testinde pozitifi gördüm yumurtam oluştu diye sevindim
ama bekle bekle yok
ne testler pozitif gösteriyor ne ben regl oluyorum
üstelik sabahları regl olucakmışım sancısıyla uyanıyorum tamam oldu bu sabah diyorum ama yok olmuyorum
bu sabah korkunççççççç bir sancıyla geldi kırmızılar
az önce ilaç içtim
biraz sonra tekrar yatıcam çok sancılı geçio bu ay
bizi haberdar etmeyi unutma
inşallah sonucun pozitiftir.

inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh atanırsın
Rabbim sana da kızkardeşime de atanmayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
her gün ağlıo yaaa ben biliyorum nasıl bir stres olduğunu
Allah tüm kpss ye gireceklerin yardımcısı olsun.
bi arkadaşım vardı takmıştı kpssye olmuyodu bi türlü
sonra hiç beklemediği bi anda hamile kaldı
ardından 3 aylık hamileyken ataması oldu
inşallah bu üst üste mutluluğu sende yaşarsın canım benim
insanların lafları
- üzdü mü salla gitsin
mantığıyla gelsin sana
boşveeeerrrrrrrrrrrr
sen sağmısın kocan sağ mı? mutlu musunuz? huzurlu musunuz? birbirinizi seviyo musunuz?
tamam işte.. gerisi gelicek
stres yok çok düşünmek yok
temmuzda bunu yapmayalım tamam mı? regl günü saymayalım?
yine bir sayfada buluşursak sohbet havasında geçsin tımam mı şeker

ya hayırrr toparlayalım nolurrr
ben de ilk gün öyleydim ama hemen toparladım kendimi
ya ne acelemiz var
eşimizle kafamıza göre gezmemizin mutluluğumuzun tadını çıkaralım bikaç ay daha
sonra bebiş bizi rahat bırakmıcak

okuduysan hepimiz aynıyız
ben de ilk duydugumda giremedim topiğe deli gibi ağladım ama yanlış tatlım yaaa
isyan bu...
böyle yaparsak bebişlerimiz bizi daha çoookkk bekletir
bunun formülü relax olmakta.. unutma..

çalışmaları orda mı yapıcaksınız

İnş canım hepimizin dileği o. Seni çok iyi anlıyorum. adet günleri neler yaşadığımdan biliyorum... Ben önceki hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. bebekde ödem olduğu için. Ki o zaman hemen hamile kalmıştım. Şimdi her ay bir umutla bekliyorum ama hep adet oluyorum. Hatta bazen adet olmama rağmen acaba yinede hamile olabilir miyim diye test yaptırıyorum eğer hamileysem üstüne görüyomuyum diye... Ve adetten sonra 2 gün kendime gelemiyorum daha sonra yeni umutlar tekrar başlıyo. Ta ki bi sonraki adet gününe kadar. doktorlar hep aynı ieyi söylüyo. Siz hamile kalıyosunuz... Ama sonuç yok... İnş en kısa zamanda Allah hepimizin kucağına verir, mucizelerimizi....

çok üzüldüm canım bebeğini kaybetmene..
ne kadar zamandır bebek deniosun?
ama anladığım kadarıyla aşırı stres yüklüosun vücuduna
bence senin çözmen gereken en byük problemin bu
toparlaman lazım artk
düşünmeden rahatça hareket etmelisin
gör bak o zaman bebişin sana nasıl tutunacak

Canım bu ay 4 denemmizdi dışarıdan bakıldığında stres yapmıyo gibi görünüyorum. Ama galiba dediğin gibi içten içe çok stres yapıyorum... Bakalım kısmet. İlk hamileliğin hemen olması da etkiledi tabi, beni sanki hemen olacakmış gibi geliyo ama olmuyo. Zamana ihtiyaç var.

İnş Allah hepimize sağlıklı sıhatlı evlatlar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…