Canım bu ay 4 denemmizdi dışarıdan bakıldığında stres yapmıyo gibi görünüyorum. Ama galiba dediğin gibi içten içe çok stres yapıyorum... Bakalım kısmet. İlk hamileliğin hemen olması da etkiledi tabi, beni sanki hemen olacakmış gibi geliyo ama olmuyo. Zamana ihtiyaç var.
İnş Allah hepimize sağlıklı sıhatlı evlatlar verir.
kırmızıları gören arkadaşlar unutmayın bu yeni bi başlangıç :) bu dönemi stressiz ve relax bi şekilde geçirmeye bakın. bebeği düşünmeyin herşeyi oluruna bırakın.eğer hayırlısıysa siz düşünseniz deee düşünmeseniz deee bebişler gelir zatennn
ferda yarın mı gidiosun dr a?
ayyy çok heyecanlı
bebişini göreceksin
ultrason resmini burdan bize de göster
ne kadardır şimdi
çilek kadar olmuşmudur
yoksa sana mercimek kadar tabirini mi kullanacaklar
yarın gidicem cnm. okadar heyecanlıyım ki anlatamam:18: hem korkuyorum, hem çook merak ediyorum:44:
5+5 bugün . yani yarın 5+6 dersek 6haftalık sayılıcak. şu an elma çekirdeği kadar olması gerekiyomuş benim minnoşun
ayyyy çok heyecanlı yaaaa
pıt pıt duyacaksın atışlarıııı
senin ikiz olabilir bence
değerlerin biraz fazlaydı
ayy ikiz olabilme ihtimalini düşününce iyice heyecanlanıyorum zaten. inşallah hayırlısı olur tabi. bi görsem keseyi ,duysam pıtpıtları, nasıl rahatlıycam biliyo musun...
ben de regl oldum.
3.günü gidip kan tahlili yaptırıcam
teste gelince ben türükürükle olanlardan aldım
ama bana 12. gün pozitif gösterdi yani 24 saat sonra yumurta çatlıycak anlamında
ertesi gün çalıştık 2 gün sonrası çalıştık sonuç negatif ve 5 gün gecikme
normalde 13. gün çatladıysa 14 ekle 27. gün regl olmam gerekiodu ki zaten benim çoğunlukla 27 sürer regl
hani bak bu sefer 32 sürdü
türüküğe çok gğvenemedim sanki..
bana da çok soruyolar canım ya
geçen anneme birileri gelmişti sebzelerden meyvelerden bahsediolar
hemen bi tanesi şunu ye doğurganlığa çok ii geliomuş dedi
ki o zaman biz henüz hiç denememiştik bile
hemen insana kısır muamelesi yapıolar
ki öle de olabilir pat pat anlamsız konuşmalar çok canımı sıkıo
yarın gidicem cnm. okadar heyecanlıyım ki anlatamam:18: hem korkuyorum, hem çook merak ediyorum:44:
5+5 bugün . yani yarın 5+6 dersek 6haftalık sayılıcak. şu an elma çekirdeği kadar olması gerekiyomuş benim minnoşun
haziran sayfası kapanacak ve ben hala muallaktayım..hafta sonu test yapacam bakalım belli olur..ya bebeğim benimle yada önümüzdeki ay maçlara bakacaz..
inşallah az gördüğüm kahverengim temizleme işlemleridir..bebişim bura ne kadar kirli deyip temizlik yapıyodur..ayyhh benim temiz kızım
bu arada arkadaşlar bi şey sorsam,diğer forumlarda öyle bir gruplaşma var ki kimse takmıo
bugün benim adetin 7.günü.tam olarak emin olmak için ovulasyon testlerine hemen başlayayım dedim.uygun bir şekilde yaptım.normalde 27-28 günde bir oluyorum ama testte ikinci çizgi silik çıktı.yumurtlamam bu kadar yaklaşmış olabilir mi,benzer durum yaşayan var mı aranızda:44:
inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh atanırsın
Rabbim sana da kızkardeşime de atanmayı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
her gün ağlıo yaaa ben biliyorum nasıl bir stres olduğunu
Allah tüm kpss ye gireceklerin yardımcısı olsun.
bi arkadaşım vardı takmıştı kpssye olmuyodu bi türlü
sonra hiç beklemediği bi anda hamile kaldı
ardından 3 aylık hamileyken ataması oldu
inşallah bu üst üste mutluluğu sende yaşarsın canım benim
insanların lafları
- üzdü mü salla gitsin
mantığıyla gelsin sana
boşveeeerrrrrrrrrrrr
sen sağmısın kocan sağ mı? mutlu musunuz? huzurlu musunuz? birbirinizi seviyo musunuz?
tamam işte.. gerisi gelicek
stres yok çok düşünmek yok
temmuzda bunu yapmayalım tamam mı? regl günü saymayalım?
yine bir sayfada buluşursak sohbet havasında geçsin tımam mı şeker
nasıl yani? adetinin 7. günü ve 2. çizgi silik öylemi? yani gebe olma ihtimali var mı? geçen ay eşimle hepatit b aşısı yaptırdık bugünde 2. dozunu olcaktık ben doktora hemşireye durumu anlattım adet oldum ama yinede gebelik falan oluomuş diye okudum dedim olabilir dedi yapmadılar aşıyı. önce emin olmak için kantesti istediler sonra yapcaklar. hamiş falan değilim ama işim yokta ile gidecemde test yaptırcam uzun iş valla. vaktimde yok hem ders çalışıom çünkü..ama idrarda çıkar demi şimdi bişi olsada:44:
bu arada arkadaşlar bi şey sorsam,diğer forumlarda öyle bir gruplaşma var ki kimse takmıo
bugün benim adetin 7.günü.tam olarak emin olmak için ovulasyon testlerine hemen başlayayım dedim.uygun bir şekilde yaptım.normalde 27-28 günde bir oluyorum ama testte ikinci çizgi silik çıktı.yumurtlamam bu kadar yaklaşmış olabilir mi,benzer durum yaşayan var mı aranızda:44:
ayy bugün biras gec geldim galiba kimsecikler kalmamış yaa:84:
neyse gecenlerde bi koca karıya gittim ben kızlar.. süt buharına otur 1 hafta dedi sonra maydonoz buharına.. bu ay bunları denicem bi de biras rahmin egri dedi internetten arastırdım engel degil hamilelige ama yinede kafamı karıstırdı birde rahmin cok geride oyüzden hamile kalamıyosun bayagı yüksek olsun yastık dedi
of deliricem yaa
kızlar bişey soracam aranızda aşılama yapan ve adeti geçen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?