20-30 haziran batı bekleyenler

amin canım
Rabbim doğru zamanda nasip edecek sana
hiiiç canını sıkma
telaşa düşme

kırmızıları gören arkadaşlar unutmayın bu yeni bi başlangıç :) bu dönemi stressiz ve relax bi şekilde geçirmeye bakın. bebeği düşünmeyin herşeyi oluruna bırakın.eğer hayırlısıysa siz düşünseniz deee düşünmeseniz deee bebişler gelir zatennn

ferda yarın mı gidiosun dr a?
ayyy çok heyecanlı
bebişini göreceksin
ultrason resmini burdan bize de göster
ne kadardır şimdi
çilek kadar olmuşmudur
yoksa sana mercimek kadar tabirini mi kullanacaklar

ferda yarın mı gidiosun dr a?
ayyy çok heyecanlı
bebişini göreceksin
ultrason resmini burdan bize de göster
ne kadardır şimdi
çilek kadar olmuşmudur
yoksa sana mercimek kadar tabirini mi kullanacaklar

yarın gidicem cnm. okadar heyecanlıyım ki anlatamam:18: hem korkuyorum, hem çook merak ediyorum:44:
5+5 bugün . yani yarın 5+6 dersek 6haftalık sayılıcak. şu an elma çekirdeği kadar olması gerekiyomuş benim minnoşun

ayyyy çok heyecanlı yaaaa
pıt pıt duyacaksın atışlarıııı
senin ikiz olabilir bence
değerlerin biraz fazlaydı

ayyyy çok heyecanlı yaaaa
pıt pıt duyacaksın atışlarıııı
senin ikiz olabilir bence
değerlerin biraz fazlaydı

ayy ikiz olabilme ihtimalini düşününce iyice heyecanlanıyorum zaten. inşallah hayırlısı olur tabi. bi görsem keseyi ,duysam pıtpıtları, nasıl rahatlıycam biliyo musun...

ayy ikiz olabilme ihtimalini düşününce iyice heyecanlanıyorum zaten. inşallah hayırlısı olur tabi. bi görsem keseyi ,duysam pıtpıtları, nasıl rahatlıycam biliyo musun...

yarın bize haber vermeyi unutma sakın
heyecanla bekliyoruz biz de..
öptüm canım
çok fazla regl sancım var
biraz uzanayım

öyle mii tükürükle olanın kullanımı da pratik olur diye düşünmüştüm, bi sitede indirim vardı 100 tl ye bulmuştum aslında neyse, bu ay idrarla yapılandan alayım bakalım.ancak 14. gün yapmaya başlarım o gün biraraya gelebiliyoruz eşimle inşallah kaçırmayız, çörek otu da midemi bulandırıyor azcık şey ama onu sabah yedikten sonra bi saat tadı gitmiyor hay Allah ım sen sabır ver, bi de soğan kürü var onu da yapamıycam kokulu kokulu

ayy ne güzel yaa..hayırlısıyla al bebişini kucağına işallah.muhteşem bir duygu bu.en komiğide ne biliyomusun,elma çekirdeği kadar bile olsa mutlaka birilerine benzetiosun:)darısı başımıza işalla.bu arada temmuz batını bekleyenleri ne zaman açıcaz arkadaşlar

haziran sayfası kapanacak ve ben hala muallaktayım..hafta sonu test yapacam bakalım belli olur..ya bebeğim benimle yada önümüzdeki ay maçlara bakacaz..
inşallah az gördüğüm kahverengim temizleme işlemleridir..bebişim bura ne kadar kirli deyip temizlik yapıyodur..ayyhh benim temiz kızım

işallah cnm işalla:)

bu arada arkadaşlar bi şey sorsam,diğer forumlarda öyle bir gruplaşma var ki kimse takmıo
bugün benim adetin 7.günü.tam olarak emin olmak için ovulasyon testlerine hemen başlayayım dedim.uygun bir şekilde yaptım.normalde 27-28 günde bir oluyorum ama testte ikinci çizgi silik çıktı.yumurtlamam bu kadar yaklaşmış olabilir mi,benzer durum yaşayan var mı aranızda:44:

nasıl yani? adetinin 7. günü ve 2. çizgi silik öylemi? yani gebe olma ihtimali var mı? geçen ay eşimle hepatit b aşısı yaptırdık bugünde 2. dozunu olcaktık ben doktora hemşireye durumu anlattım adet oldum ama yinede gebelik falan oluomuş diye okudum dedim olabilir dedi yapmadılar aşıyı. önce emin olmak için kantesti istediler sonra yapcaklar. hamiş falan değilim ama işim yokta ile gidecemde test yaptırcam uzun iş valla. vaktimde yok hem ders çalışıom çünkü..ama idrarda çıkar demi şimdi bişi olsada:44:

senin ağzından bal damlıo canımya.. işte bizim erteleme sebebimiz atamaydı ama şu son ay nolduysa fikrimiz değişti. hele eşim atandığın haberi gelmeden kesinlikle olmaz diodu. ki biz sınava 1 ay varken başladık 1 ay bekleyemedik düşünsene. kocamın dili bağlandıysa vardır bi hikmet diorum. teyzelerim çok kızıodu çocuğu köstek olarak görmeyin belkide onun sayesine atancan diolardı. şimdi bizde buna inanıyoruz. rabbim senin kardeşinede kolaylıklar versin. branşı neydi benim ingilizce inş rakip değilizdir... kesinlikle gün saymıcam sıkıntıda etmicem.. zaten sınavın sonucu yeter bana stres olmam için...

Son düzenleme:

keşke öyle olsa hayatım ama benim ovulasyon testinde ikinci çizgi silikti.ama dedikleri doğru.doktorlar her ne kadar bu mümkün değil deselerde ben hamile iken regl olan çok kişiye rastladım başta annem mesela.bana hamileliği boyunca regl olmuş hatta bana hamile olduğunu 6.ayında karnı şişince ve hareketlenmeler artınca anlamış.ayy ne kötü yaa,düşünsene,3 ay hamilelik yaşıyorsun sadece,geri kalan 6 ay tısss geçmiş

ayy bugün biras gec geldim galiba kimsecikler kalmamış yaa:84:

neyse gecenlerde bi koca karıya gittim ben kızlar.. süt buharına otur 1 hafta dedi sonra maydonoz buharına.. bu ay bunları denicem bi de biras rahmin egri dedi internetten arastırdım engel degil hamilelige ama yinede kafamı karıstırdı birde rahmin cok geride oyüzden hamile kalamıyosun bayagı yüksek olsun yastık dedi
of deliricem yaa

yarın da yap testi
aynı koyulukta olması lazım galiba
günden güne koyulaşacak
sen yine de 2 günde bir düzenli ilşkiye gireceksin
aynı koyuluğa ulaştıktan 24-48 saat sonra yumurta çatlıycak demektir
ben idrarla olanı kullanmadığım için tam bilmiyorum
ben tükürükle olanı kullanıyorum canım.
bence bugün 7. günse
7-9-11-13-15-19 muhakkak çalışın

enemmmmmm :26:
koca karıya mı gittin
şeyine de mi baktı kız :26:
sitede biri daha yazmıştı maydanoz buharına oturdum hamile kaldım diye
iltahapları söküodur belki..
bilmem pek inanasım gelmedi
ama şu da bir gerçek
bişeye inanıyosan o olur
eğer fayda göreceğine inanıyosan kesinlikle yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…