julı ıkı saatten berı kendımı tutuyorum yorum yapmıyım dıye ama dayanamıcam artık sana ınanmayan adama neden uzuluyorsun !!! hersey ortaya cıkmıs adam hala ıstemıyorum nasıl dıyebılır senı uzmekte ıstemıyorum ama uzulme nolur degmezcok üzülüorum kızlar yaaaaaaaaaa
julı ıkı saatten berı kendımı tutuyorum yorum yapmıyım dıye ama dayanamıcam artık sana ınanmayan adama neden uzuluyorsun !!! hersey ortaya cıkmıs adam hala ıstemıyorum nasıl dıyebılır senı uzmekte ıstemıyorum ama uzulme nolur degmez
cok üzülüorum kızlar yaaaaaaaaaa
julim yatoparlan hadi biraz bak sevgilini en iyi sen tanıyorsun ama bu yaptıkları çok fazla lütfen olayalara uzaklaşıp az öyle baksan ben sana sevgilim bunları yaptı desem önerin ne olurdu öyle düşün lütfen
sonucta o adamla konusmadgn ıspatlandı bu antonyo daha neyın pesınde anlamıyorum ...ben nasıl dermişim ameliyat olmus birine geçmiş olsun diye offffff beynimi yicemmmmm istio ki ben onun yüzünden baska bir yüze bakmayayım amaaa insanı olarak soruo insan her gecmiş olsun dediğimizeee aşık olmayız kiiiiiiii hey allam yaaaaaa
tatlım zaten ıkı gunde kımse kımseyı unutamaz oyle kolaymıı bı ınsanı sılıp atmakçok sey yasadık cnmmm skı bana oyle güzel yasattı kiiii unutamıorum onu
çok sey yasadık cnmmm skı bana oyle güzel yasattı kiiii unutamıorum onu
sonucta o adamla konusmadgn ıspatlandı bu antonyo daha neyın pesınde anlamıyorum ...
valla senı tebrık ederım ben yerınde olsaydım sınırlerıme hakım olamazdm bı guzel saydırırdm sevsem bıle
unutamam zaten kiiitatlım zaten ıkı gunde kımse kımseyı unutamaz oyle kolaymıı bı ınsanı sılıp atmak
canım anlıyorum seni bende kolay kolay vazgeçemem ama sevgilin paanoyak normal değil tatlım bu kadar güvensizlikle çok zor
ınsanız ya ınsan kımseyledemı konusmayacaksın evlensen evden dısarı cıkarmayacak demekkı bu ne ya julı kendıne gel bı durusun var senın ayaklarının ustunde durablen bı kadınsın haketmıyorsun bu davranıslarıben bi kere geçmiş olsun dedim ama çocuğa ama art niyetle değil ama aslaaaaa
unutamam zaten kiii
keşke unutabilsem cnmmmm
julim sevgilin daha önce aldatılmış mı biliyor musun? yaptığı davranışlar bunu gösteriyor
canım gündüz bu mesajı yazmıştın gördün mü bilmiyorum
al ıste baskasının yedıgı nanenın cezasını sna cektrıyo4 yıl çıktığı kız gitmiş habersiz biri iile nişanlanmış cnmm
4 yıl çıktığı kız gitmiş habersiz biri iile nişanlanmış cnmm
al ıste baskasının yedıgı nanenın cezasını sna cektrıyo
ne diyim ki ben şimdi ona cnmmmcanım sorunu mu seninde sert çıkman gerekiyır ya aşacak bu duruma ya da seni kaybetmeyi göze alacak.
merhaba kızlar keyifler nasıl julia canım herşeyin hayırlısı belkide en iyisi biraz zaman geçemsi beklemek çok zor ama bişeylerle oyala kendini insan zamanla alışıyor canım bak hepimiz benzer şeyleri yaşadık ama zorda olsa geçiyor..
bak julıcım sen sımdı askından mantıklı dusunemıyorsun haklısında ıcın acıyo anlıyorum ama lutfen kendını ezdırme kendınden odun verme erkekler ıcın ınankı degmez adamın guven problemı var ya hırsını da senden cıkarıyo sen hıc bıse yapma yuzdeverme kendı hatasını kendı anlasınoffffff offffffffffffşimdi bnm ne yapmam gerek cnmmm
ne diyim ki ben şimdi ona cnmmm
geçmio günden güne artıo cnmmm
hosgeldın canım . nasılsınmerhaba kızlar keyifler nasıl julia canım herşeyin hayırlısı belkide en iyisi biraz zaman geçemsi beklemek çok zor ama bişeylerle oyala kendini insan zamanla alışıyor canım bak hepimiz benzer şeyleri yaşadık ama zorda olsa geçiyor..
bak julıcım sen sımdı askından mantıklı dusunemıyorsun haklısında ıcın acıyo anlıyorum ama lutfen kendını ezdırme kendınden odun verme erkekler ıcın ınankı degmez adamın guven problemı var ya hırsını da senden cıkarıyo sen hıc bıse yapma yuzdeverme kendı hatasını kendı anlasın
offffff offffffffffffşimdi bnm ne yapmam gerek cnmmm
ne diyim ki ben şimdi ona cnmmm
geçmio günden güne artıo cnmmm
ne yaptım deseydın adama gecmıs olsun demekle mı hatamı yapmıssınbana dio kiiiihayatta en korktuğummm seyiii sen yaptın baannaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?