kendi adıma teşekkür ederim
Selam kızlar nasılsınız? Çok kötü bir rüya gördüm ya yorumlayıverinAbimin evindeymişiz. Abim gel beetlee sana arkadaşımın kedisini göstereyim bahçede diyor. Kediye bakıyoruz seviyorum kediyi. Sonra bahceden yılan falan çıkmasın abi diyorum. yok çıkmaz diyor. Aniden önümüze simsiyah bir yılan çıkıyor. En tehlikeli siyah mamba türü. Ama hiç birşey yapmıyor sadece öylece duruyor. Sonra başka bembeyaz, böyle suratı sevimli bir yılan çıkıyor. Yavru gibi suratı. Sonra bu zehirsizdir birşey yapmaz diyoruz. Birden bana saldırıp elimi ısırıyor. Tabii zehirsizdir diye önemsemiyoruz. Bir süre sonra ellerim uyuşmaya başlıyor. Bayılıyorum. Doktor elimin birini kesiyor. Diğer eliminde baş parmağını kesiyor. Çok üzüldüm ama rüyamda
Bir memleketlim daha iyi iyi izmirliler çoğalıyorNeresi canım?
mervosss sende mı rejımdesın bacım
halilrıfat paşa oturuyorum cnm sen neresin de oturuyorsun?
Bende bornovadayım canım. Bi kere daha yılan görmüştüm o zamanlarda sancılı bir dönem geçirmiştik ailecek. Allahım korusun hayırlara çıkarsın inşallah.
evet cnmsen demiii?
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeBende bende
kız nerdesın sen bı ara gırer yazar ınsan catladık burda merak ettıkçok şükür bende gelebildim bugünn aşırı yoğundum talimatlar fln üüü özledim sizi hee nasılsınız
amin cnm inşallah.. kedi iki yılanıda attı diyorsun bi yere o kedi şeytan demek bak koruyor seni.. neysee..
ıkı gundur bozdum ben rejımı ama bundan sonra bozmak yok devam kızlar sız ne yapıyorsnz ne yıyonuz ne ıcıyonuz anlatın bakımzor oluyorr ama başarcazzz
çok şükür bende gelebildim bugünn aşırı yoğundum talimatlar fln üüü özledim sizi hee nasılsınız
ıkı gundur bozdum ben rejımı ama bundan sonra bozmak yok devam kızlar sız ne yapıyorsnz ne yıyonuz ne ıcıyonuz anlatın bakım
ıkı gundur bozdum ben rejımı ama bundan sonra bozmak yok devam kızlar sız ne yapıyorsnz ne yıyonuz ne ıcıyonuz anlatın bakım
Ben daha yeni başladım hemen de bozdum dünAnnem börek yapmış mis gibi tuttum tuttum en son dayanamadım yedim 1 dilim Ben geç kalktığım için metabolizmam çok yavaş çalışıyor canım işim zor. Çok dikkat etmeliyim. Ben protein+ salata ağırlıklı diyet yapmayı düşünüyorum. Bakalım bugünlük iyi gidiyor. Ara öğünlerde kayısı badem yiyorum. Azıcık yoğurt yiyorum. Ekmek yememek gerek.
bende senın gbı yapıyorum valla ılk baslarken tartılmadım ama göbüşüm gtmıstı baya2 günden bişeycikk olmaz, yeterki toplanmayı bilmek lazımvalla ben yemeklerden azar azar yiyorum kendi kafama göre yapıyorum yani karatay yada dukan yapmıyorum canım ne çekiyorsa az az yiyorum tatlı yemiyorum abur cumur yok daha 2. haftadayım işte böylee.. sen nasıl yapıyorsun cnm kaç kilo verdin?
bende bgn ısyerınde sınırlendım corba makarna bıde poca yedımBen daha yeni başladım hemen de bozdum dünAnnem börek yapmış mis gibi tuttum tuttum en son dayanamadım yedim 1 dilim Ben geç kalktığım için metabolizmam çok yavaş çalışıyor canım işim zor. Çok dikkat etmeliyim. Ben protein+ salata ağırlıklı diyet yapmayı düşünüyorum. Bakalım bugünlük iyi gidiyor. Ara öğünlerde kayısı badem yiyorum. Azıcık yoğurt yiyorum. Ekmek yememek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?