20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

cnm yılan demek düşman demek, bir kötü düşmanının var birde iyi kalpli seni seven biri var o kurtarcak seni düşmanından.. kötü rüyayı gördükten sonra dua et cnm Allahım gördüğüm kötü rüyanın şerrinden sana sığınırım diye.. ben de çok kötü rüya görünce bu duayı ederim. inş tektar görmezsin..

mervosss sende mı rejımdesın bacım

Bende bornovadayım canım. Bi kere daha yılan görmüştüm o zamanlarda sancılı bir dönem geçirmiştik ailecek. Allahım korusun hayırlara çıkarsın inşallah.

amin cnm inşallah.. kedi iki yılanıda attı diyorsun bi yere o kedi şeytan demek bak koruyor seni.. neysee..

amin cnm inşallah.. kedi iki yılanıda attı diyorsun bi yere o kedi şeytan demek bak koruyor seni.. neysee..

Şimdi baktım rüya tabirlerinden de kedinin yılan yakaladığını görmek, bir kadın aracılığıyla içinde bulunduğunuz sıkıntıdan kurtulacaksınız diyor. Kedileri de çok severim ben zaten. Ondan kedi gözükmüş olabilir.

ıkı gundur bozdum ben rejımı ama bundan sonra bozmak yok devam kızlar sız ne yapıyorsnz ne yıyonuz ne ıcıyonuz anlatın bakım

Ben daha yeni başladım hemen de bozdum dün Annem börek yapmış mis gibi tuttum tuttum en son dayanamadım yedim 1 dilim Ben geç kalktığım için metabolizmam çok yavaş çalışıyor canım işim zor. Çok dikkat etmeliyim. Ben protein+ salata ağırlıklı diyet yapmayı düşünüyorum. Bakalım bugünlük iyi gidiyor. Ara öğünlerde kayısı badem yiyorum. Azıcık yoğurt yiyorum. Ekmek yememek gerek.

ıkı gundur bozdum ben rejımı ama bundan sonra bozmak yok devam kızlar sız ne yapıyorsnz ne yıyonuz ne ıcıyonuz anlatın bakım

2 günden bişeycikk olmaz, yeterki toplanmayı bilmek lazım valla ben yemeklerden azar azar yiyorum kendi kafama göre yapıyorum yani karatay yada dukan yapmıyorum canım ne çekiyorsa az az yiyorum tatlı yemiyorum abur cumur yok daha 2. haftadayım işte böylee.. sen nasıl yapıyorsun cnm kaç kilo verdin?

1 tanecik börekten bişey olmazz devam devamm

bende senın gbı yapıyorum valla ılk baslarken tartılmadım ama göbüşüm gtmıstı baya
gecen tartıldım eczanede 70 cıktm dıe sevınıyorum ama tartı yanlısms 72 yım smdı
sızler kac kılosnz kızlar

bende bgn ısyerınde sınırlendım corba makarna bıde poca yedım ((
ama aksam yemıyım dıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…