20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Ben 60 ım. Hedefim öncelikle 55, sonra 52 Ama zor kilo veriyorum maalesef. Boyum 1.65. Bu arada zumba yapıyorum hemen hemen hergün.

kızlar o gerı varya yuzuk gosteren :)
bgn msj attı bana bende sen anlama ozurlumusun dedım bak yanlıs yapıyosun dedı
benı aramanı ıstemıyorum dememden ne anlıyorsun sen dedım bnm evlı oldgumu dusunuyorsun ondan boyle yapıyorsun dımı dedı bende hayır ben baska bırınden hoslanıyorum dedım hanı kımse yoktu hayatında dedı bende var ıste hoslanıyorum bırınden dedım :))
oda sızınle son bıkere konusmak ısterım dedım bende gerek yok bundan sonra rahatsız etmezsen ıyı olur dedım

ben daha 70'im cnm yeni başladığım için tartılmadı yrn tartılca bakalım kaç çıkcak?

İyi demişsin yaa

ayy sorma cnm bi müsait olamadım he bi tel kapatıyoum bi talimat bi ödeme bi kendi telim çalışı bi misafir müsteri derken üüüü
anlıyorum canım bgn bzm dukkana da gereklı gereksız bıssuru ınsan geldı bıde nerelı oldgumu sormuyolarmı delı oluyorum ya

Yine fazla kuzum ya göbeğim var, basenler Bayramda 67 kg dim. Verdim 8 ini. 59 oldum zoraki. Sonra dikkat etmedim 62 oldum. Yine verdim 2 kg. Bendeki sorun 60tan aşağıya zor iniyorum işte. Bakalım ya inşallah veririz kızlar

olcaz tabi cnm, inanıyorum biraz zor veriyorum ama olsunn
kızlar umutsuzluga kapılmayın tabıkı vercez yaza guzel bı sekılde gırcez beettle ınsan ne kdr zayıf olursa olsun kendını sısman hıddedıyo bence bn 56 kg ken de sısmanım dıodum dusun yanı

Yine fazla kuzum ya göbeğim var, basenler Bayramda 67 kg dim. Verdim 8 ini. 59 oldum zoraki. Sonra dikkat etmedim 62 oldum. Yine verdim 2 kg. Bendeki sorun 60tan aşağıya zor iniyorum işte. Bakalım ya inşallah veririz kızlar

bende 59'dan sonra zor veriyorum cnm ama triod hastasıyım az çalıyor senin de öyle bir sorunun mu var acaba baktırdın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…