ağlama cnmmm yaaaaaaaa
atlatırsınız yazacaktım telden yazmıştım kendi kendine öyle yazmış
ne oliiiiyii kız ağlama ya :26:
Dertler derya olmuş bense bir sandaal
Oooyy dağlaarr dağlaarr
Ayyyy icene delirdim ya beeen
İyi değilimm biliyosun mevzuları değişik cümlelerimi görmezden geliniz
balım dertsiz bir insan söyle bana bu hayatta ölene kadar sınınacaz türlü şeylerle bunu kabullendim ben artık :)
Allah çok büyük dert vermesin inan bizdeki hiçbir şey üzülme ağlama hayat devam ediyor
sorma cnm bendee yaaaaaaaaaaaa antonyo ile imam nikahı kıyıyoduk gecen gün rüyamdaacil bi psiyatr bulmam lazım öyle rüyalar görüyorum ki
Benimki bana öyle haksızlıklar ettikiii . .
Delrdiimm
Dünya ya imtihan olmaya geldik mecbur katlanıcaz . .
Zaten o arkadaşada çok etkilendimm
İmamınıda kıyarım hükümetiniideesorma cnm bendee yaaaaaaaaaaaa antonyo ile imam nikahı kıyıyoduk gecen gün rüyamda
ne yaptı ki o son olanlardan sonra başka şeyler mi oldu
canım Allah görüyor sen ne dert ediyorsun sen mi kaybettin yok o kaybetti öyle bir şey gelir başına anlarki sana ne kadar haksızlık ettiğini bir ömür acısını çeker sen ne takıyorsun geçmişe sünger çek sabret elbet güzellikler göreceğiz bizde karanlığın ardında aydınlık var canım boşver Allaha bırak yoluna devam et
sorma cnm bendee yaaaaaaaaaaaa antonyo ile imam nikahı kıyıyoduk gecen gün rüyamda
İmamınıda kıyarım hükümetiniidee
Kız ben ne gördüğümü hatırlamıyorum ama sabaha kadar büyük bi eziyet çekiyorum 3 5 kere kan ter içinde uyanyorum
Söylediği sözler çok can yakıcı . . Allah a havale ediyorum onun adaletine sığınıyorum elimden ne gelirki .
cok mutsuzum kızlar yaaaaaa
bende gitmek istiyorum ama düşündüm insana en iyi yine kendisi yardımcı olur herşey elimizde ama bir yandan hep aklımda
canım sen kaç yaşındasın merak ettim :26:
niye ya noldu anlatmak istersen dinleriz
kendinize gelin yahu :)
hayatta yaşadığımız acılar olgunlaştıryor bizi desemöff kuzum boşver valla üzülme inan değmez
çok üzdüler bizi değerimiz olsaydı onlarda birazcık üzmezlerdi ben şimdi diyorum sevmemiş kesinlikle o aşık adam başlardaydı
kafamda bitirdim inan bir sorun çıkınca geliyor devamı olmuyor düzelmiyorçok isterdim yanımda olmasını ama olmayınca olmuyor işte
bin pişman gelsede belki 50 defa denedik olmuyor bize düşen yolumuza devam etmek başka yapacak bişey yok
al benden de o kadar cnm
erkek arkadasımlaaa ayrıyız suan psikolojim alt üst olmus durumdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?