öncelikle geçmiş olsun cnmmmantonyo bi kerem aramız hala bozukkkk pek konusmuoruz bitti gibi bişi cnmm
Sağolasın kuzum.ay adını yanlış yazmışım haa.Hakkınızda hayırlısı olsun sen üzülme yaaa seven adam kolay kolay bırakmaz:26:
üzülmüorummmmm amaaa etkileniorum msj atınca ister istemz
kuzum annem ameliyat oldu gelen giden sormabir de okulum açılıyor pazartesi tatil bitti toplan gel falan pek siteyle ilgilenemedim
ne yaptın antoni ne alemde
Bende gelebilir miyiimm 1 yaşla konu dışı mı kalıyorum ne ama gelmek istedim
Bende gelebilir miyiimm 1 yaşla konu dışı mı kalıyorum ne ama gelmek istedim
cok mutsuzum kızlar yaaaaaa
buyur gel cnm nasılsınnn :13::13:
ne yazıyo ki cnm
Teşekkürederim misafirperver konu sahibesi
İyiyim teşekkür ederim koşturmacalı geçriyorum bu ara günleri işe başlıycam evrak toparlamakla uğraşıyorum ama yarın bitecek bu koşturmayam inş.
Sizlerin nasıl
tabiki gelebilirsin, mutlu oluruz hatta.. tanışalım o zmn hemencecik..
hilal ben, 25 yasındayım, çokk uzaklarda bi sevdiceğimm var
Bu ara buradaki tüm arkadaşlarım aşk acısı çekiyo kimle konuşsam nazar var nazarbizler bu ara aşk acısı çekioruz bolca cnmm :18:
Selam millet
MUtluluk nasıl paylaşılıyorsa bende senin mutsuzluğunu ağırlıyorum paylaşıyorum kendi içimde yaşıyorum şöyle bir bakın etrafa sokakta yürüyene oturana herkezin yüzünden düşen bin parça herkezz mutsuz :2:
Şu genç yaşta bunları yaŞıyoruz ya yaşatıp,yıpratıyorlar eskitiyorlarya yüzümüzü gönlümüzü emin olun mükafatı büyük olacak çok sıkıntı çeken varmı bilmiyorum ama vardır elbet daha aşırısı fazlası hep vardır,ben herşeyi önceden görüyorum çünkü ileride neler olabiliceğini tahmin de ediyorum az yada çok,önceleri kapılmış gidiyordum laf söylettirmezdim kalbim nasıl atardı en ufak bir sorunda anlatamam nasıl şüpheciydim ama sonra sonra kavga ede ede ede ede tıkandım azaldı azaldı kayboldu ya o sevdiğini kıskanan sorgulayan kızı öldürdü duygu muygu kalmıyor haliyle alışkanlıklar diz boyu bir anda silip atamazsınızda okadar şey yaşanmış 3 yıla yakın mazi vefa borcu var işte hemen silinmiyor iyi karar vermek lazım evlilik kolay bir müessese değil işte onada söyledim hissettiklerimi saklamanın anlamı yok zaten hissediyor ama anlamak istemiyor düzelir diyor hala :// neyse bunları yaşaya yaşaya işte ozaman dINK etti anladım gördüm kandırmadım daha fazlada kendimi düzelir diye ödün verdim fazlasındanda aşırı yine anlamadı anlamadı nanköR insan nankör erkek çok!ne yazıkki,bir bu olsa iyi işte her yerden canı sıkılıyor insanın biryerden motive olamıyorsun ki ailede problem var huzursuz büyümüssen arkadaş çevren azalıyorsa hep birşeyler ters gidiyorsa durup düşünüyor işte neler oluyor :S
Ama genede şükürler olsun derim aç değilim açık değilim istediğim nimeti alıyorum enindede sonunda da ama mutsuzum hep huzursuzum ama sevgi verebilmiş annecim bize her zorlukta her şartta çalışan bayanda olsa sevgisiz ilgisizde kalmadık ailenin içinde olan huzursuzluklar olsada.Eğer mutlu olucağı biriyle evlenseydi olmazdı bu şekilde ama kader yazı değiştiremessin kaderi anca bazı şeylerle oluşturursun yön verirsin e herzaman kalbinin sesinide dinleyemiyorsun yanıltmaca yapıyor çünki mantık desen o ayrı yanıltıyor bizim işimizz herzamanki gibi Allaha kalmış arkadaşlar ondan istiyicez ondan diliyicez ona yalvarıcaz onla paylaşıcaz gerekirse biz en son noktada gerçeği göremiyormuyuz ozaman sevdiğimiz insan için yada ne işimiz olursa olsun istiareye yatıcaz peygamberimizin her işi için rabbine danıştığı gibi onu Örnek alıcaz...
Sevgilerimle ferah tutun güzel gönüllerinizi.
Sevdiceğinle gezip tozmalardan vakit kaldı mı len sudulu gelmişsin buralara
Selam millet
Bu ara buradaki tüm arkadaşlarım aşk acısı çekiyo kimle konuşsam nazar var nazar
Ama neden ki :26:Ayrılık mı küslük mü ?
Kaldı kız bugün erken geldim eve
Yarın tüm gün onunlayım da arada bir damlarım buraya
selam seduşummm
yani yrı gibiyiz de küs gibiyizdee ben de bilmiorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?