bnm ki kendi kafsında dorular yaraıo o dorulara beni inandırmaya calışıo cnm bıktım artıkkkkkk sen beni aldattın yok markete gittin yok ona selam verdin yok toptancınaaa yandan baktın bunaldımmmmmm
şuan cümle kuramayacak kadr kötüyüm o yüzden hep eksik yazıyorum kuzum.
yoluma bile devam edemiyorum , dün ona ağlayıp son görevimi yerine getirdim ama o bana çok ağır konuştu.
Üstelik suçlu benmişim gibi
ahh aynı dert neler neler nelerr bıktım artık..
canım kendin gibi görme herkesi ya bırak kendi dünyasında boğulsun pis mikrop sinirlerim bozuldu
seni bilen biliyor sende biliyorsun Allahta biliyor karaktersizin teki bilmemiş boşver
seni haketmemiş ki hiç Allahta yüzüne bakıp almış onu senden daha ne üzülüyorsun
daha düşünüp hırpalama kendini bak sonra bu kadar üzüldüğüne üzüleceksin seni hakedenler çıkar çokda mutlu olursun inan önce kurtul şu pislikten
özür dilerim haddimi aşıyorsam ama cidden deli oldum bende
bnm ki kendi kafsında dorular yaraıo o dorulara beni inandırmaya calışıo cnm bıktım artıkkkkkk sen beni aldattın yok markete gittin yok ona selam verdin yok toptancınaaa yandan baktın bunaldımmmmmm
neden üzülüosun cnmmm
estağfirullah canım benimde aklım mantığım aynı şeyleri söylüyo ama kalbimm .
Benim şimdi acil gitmem lazım öpüyorum sizi
benimkide aynıydı okumamı bile istemiyordu burnumdan getirdi sağolsun
acaba güvenimi yoktuda öyle davranıyordu anlamadım adım başı rapor verirdim bir şey söylemeyi unutayım ayrılığa kadar giderdi
hiç anlamadım ki dertleri ne
bilmiyorum ki sanki her yaş farklı bir acıyla bitiyor 21.yaşımda gör neler göreceğim yaşayacağım
siz ayrımısınız suan cnmmm
umarım güzel şeyler yaşarsın cnmmm
evet canım tamamen bitti bende yaptıkları bini aştı bana saygısı kalmadı sürekli kavga çıkarıp suçladı suçum yokken haketmediğim şeyler bunlar üstüne kendisi ayrıldı bendede tamamen bitirdi kendini
inş canım benim hepimiz yaşayalım üzülmeyelim
bende şimdi çıkıyorum canım yemek yiycem çoooook acıktım
görüşürz kendine iyi bak
Julia nasılsın görüşmeyeli neler yaptınbayadır bu topiğe gelemedim
nerelerdesin sen küstüm ben sanaaa
kuzum annem ameliyat oldu gelen giden sormabir de okulum açılıyor pazartesi tatil bitti toplan gel falan pek siteyle ilgilenemedim
ne yaptın antoni ne alemde
amma muhabbet etmişsiniz yahu, oku oku oku bitmedi , masallahınız var
herkesler mutsuz yine bugün, canlanın bakalım azıcık, mutsuzluk olmasın bundan sonra hayatımızda
keyfim yerinde de ondan böyle konusuyorum sanmayn,bende çok mutlu değilim en azından ayaklarımı yerden kesen bi durum yok inanın, hatta dün gece 1 saat yeter diyen adam bu akşam msn i açalım bile demedi ama olsun, ben onu göremezsem o da beni göremez sonuçta, ben özlersem o da beni özler ne yapayım yaniibu saatten sonra yok söyle yok böyle die düşünmeyeceğim, neyse o.. akışına bırakacağım artık.. belki böyle daha mutlu olurum hem, çok düşündüm çok özledim çok istedim de ne oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?