20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ahh cnm ne güzel yazmıssın sen öyleeee

rabbim hepimiizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın önce bize sora ailemize en önemlisi de ahiretimizi unutturmayacak biri ile karşılastırsınn aminnn

Bir fikir oluşsun rahatlayın biraz,birazda olsa ileriyi görebilin üzülmeyin artık diye içimden geldiği gibi açıkca alenen yazdım gitti canımcığım,kardeşiz hepimiz boşuna ademle havvadan meydana gelmedik yoksa dostluklar arkadaşlıklar kurulamazdı insanın içi ısınamazdı başkasına kolayca,şimdi gülüyor insan yaşadıklarıma üzülüyorum ama daha çok boşa geçmiş zamana değerlendirecekken değerlendiremediğim zamana kendimi üzdüüm kopup gidemediğim anlar oldu vardır ONLARDADA o ANLARDADA bir hayır,hayırlı insanlarla karşılaşalım sütü bozuk şeytanlaşmış insanlar uzak durur inşallah dilerim iyi olur herşey şu hayatı evremiz iyi olsun...

Son düzenleme:
tmm ayrılalım diorum akşamına msj atıo saçma sağan moralimi bozuooo

Ya bir şeyler netleşsin ayrılalım deme yani öyle mesaj atma
Yüz yüze konuşun ya tamam ya devam olsun.
Sürüncemede olunca ilişki bambaşka boyut kazanır

Şimdi geçmiyor günler ama gelince de şak diye geçer dimi
Ay benimki de askerden geleli bir ayı geçti bile ne çabuk anlamadım ben

Aynı dediğin gibi onunla zaman bi akıyo ki hiç bi şey anlamıyorum
Enee aklıma getirdi yerim ben onu canım o benim

sağol cnmmmmmm bugun msj attım bnmkine bnmle artık oynama diyeeee
Ya bir şeyler netleşsin ayrılalım deme yani öyle mesaj atma
Yüz yüze konuşun ya tamam ya devam olsun.
Sürüncemede olunca ilişki bambaşka boyut kazanır
dedim bu akşammmmm kurtlar vadisi var gelemem dediii bende yalvarmadımmm sinirim bozuluo iyiceeee

Aboo böyle bi topil varmışta benim mi haberim yokmuş.

Şafak sayıp bitirdikten sonra kendimi verecek bi topik bulamamıştım iyi olmuş burası

sağol cnmmmmmm bugun msj attım bnmkine bnmle artık oynama diyeeee

dedim bu akşammmmm kurtlar vadisi var gelemem dediii bende yalvarmadımmm sinirim bozuluo iyiceeee

Canım bu durumda senin resti çekmen gerek
Bi dizi sizin durumunuzdan önemliyse....

Aboo böyle bi topil varmışta benim mi haberim yokmuş.

Şafak sayıp bitirdikten sonra kendimi verecek bi topik bulamamıştım iyi olmuş burası

h.g cnm kimsin necisin gerçiiiiii şafak topiğinden hatırlıo gibiyim ben seniiiii :26::26:

O zaman ben bi gidip yarimi ariim
Kızlaar tanıştığıma memnun oldum fırsatım oldukça buralardayım şimdi kaçmam lazım erken kalkıcam öptüm hepinizi güzel düşler :)

Canım bu durumda senin resti çekmen gerek
Bi dizi sizin durumunuzdan önemliyse....

dedim ben bir bölümünü bile kaçırmadım bu dizinin dediiii ne diyim cnmmmmm tartışssam sinirim bozulacakkkkkkk ne halin varsa gör dedimmm kapdım telimiiiii

h.g cnm kimsin necisin gerçiiiiii şafak topiğinden hatırlıo gibiyim ben seniiiii :26::26:

Sizden sonraki tayfayız biz ordan biliyorum bende seni.
Neyim neciyim yaş 25 olmuş ama ne kariyer ne çocuk ne koca yapabilmiş bi hatunum

Bizim buralarda bu tiplere evde kalmış diyolar ama ben pek çaktırmamaya gayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…