E şimdi sorun çıkarmadığını bilmiyor mu
Hem ne var yani baştan tabi ki bi tepki olur nasıl biridir in midir cin midir bilmezler aileler
Mesela tanıdık bile olsa bi tepki gelir genellikle
Ya bende izleyenlere anlam veremiyorum ne buluyorlar
10 sene olmuş insan bi sıkılmaz mı
Yerli süper kahraman ilan ettiler adamı
Bende anlamıyorum ben bile takip ettiğim dizelerden genelde 2.sezonda sıkılıp izlemeyi bırakıyorum.Fakat 10 yıl dile kolay.
Ne yapayım zorla da kaldıramam başından.Benim için izlemesi problem değil.Öyle maç felan izlemez sadece takip ettiği bu dizi var.
Fakat işin başka yüzü var sınavları varken bile izliyor,sorsam sınav çalışmaya vakit bulamaz ama 3 saat polat izler buda beni deli ediyor
bnm babamın istemediğini ailesine sölemiş güyaaa onun ailesi de kızmıs biz o kızı istemeye gitmeyiz diolarmıiiişşş
Allah Allah bak sen işe
Eğer ailesini ikna edemeyip bir de bunları sana söylüyorsa sen yol yakınken bırak julim
Dost acı söyler bak pek hayırlı değil gibi bu iş
Ne demek ailesi seni istemicek
Ya evlenirken bi nevi ailelerle de evleniyorsun
Hadi ben oğlunuzu aldım bye bye demiyorsun ki
ailesi beni hiç görmedi bile dhaaa onlar istanbuldalar
Ailesini istese çok rahat ikna edebilir bence
güyya onunla da görüşmeyecekmiş annesiiii ay kendimi suçlu hissettirio banaa
İşte bu büyük palavra
bugun bana msj atmıs sayende teyzem de reddetti beni diooohiç bir şekilde cvp vermedim gerçi ben
Bunlar kendini acındırma numaraları hani bak ben seni istiyorum ama ailem yüzünden bu haldeyiz mesajı
Kendi ayrılmak istememiş aile araya girmiş.
Peh peh peh senin yerinde olsam resti çekerdim eyvallah bile etmezdim resmen palavra bunlar
şimdi bnm bu adama ne demem lazım allah aşkına akıl ver !!!!!!!!
Bana göre bunlar yalan dolan
Seven adam sonuna kadar sevdiğinin arkasında durur.
Sıkıntıları ona belli etmez. Ailesi sorun çıkarıyorsa aile içinde halletmeye çalışır.
Seninki bunalmış belli ki senden kibarca ayrılmanın yolunu arıyor.
Aileyi bahane ediyor. Evlilik ister gibi yapıp iş ciddiye bineceğine yakın yan çiziyor çünkü aslında evliliğe hazır değil.
Seni resmen istenmeyen kişi ilan ediyor.
Bence bir daha hiç arayıp sorma telefon numaranı değiştir iletişimi komple kopar.
Böyle bi adama ne kadar laf söylersen o kadar kendini haklı çıkarır seni haklıyken haksız duruma düşürür ki daha önceden de bunu sana çok kez yapmıştı fark edersen
ben onun ailesini tanımıorum bileee ne yapmıs olabilirim kiiiiiiiiiii bana sen beni ruhen aldatıosun diooooooo delircem yaa kafamı çevirip yakışıklı çocukmuş bile demem aslaaaaaaaazoruma gidioooo hem de çokkk dayanamıorum artıkkkkk yaaaaa
İşte bak sürekli kendini haklı gösteriyor
Sürekli seni eziyor ya ezdirme kendini
Göbeğiniz bir kesilmedi ki niye seni sahipsiz sanıyor.
sağol cnmmmmmm bugun msj attım bnmkine bnmle artık oynama diyeeee
en sonunda bende öyle söledim kusura bakma ben ağaç kavuğundan çıkmdımmmm
beniii istemeyen insalar bende bayılmıorum dedimmmm sen kaç yaşında adamsın afedersın donumuza işesek anana mı sölüon dedim iyice cinlendi bende teli kapadım kökünden şimdi daha da kudurmusturr :18::18:
Ozaman onaa bende kocaman'' şansını zorlama söyledi sana uğurlar ola''derim bende bir nebzede yazıyor olsaM ...............
VE Akışına bırak zaten ne kadar zorlarsak da heRşey olacağına varmıyormu varmadımı,bırak aksın zaman birazdaha önemseme bu evrede üzülmede kafandan atmaya çalış aklına gelenleri duygularını yönlendirmesine izin verme.
Değer bilmeyen üzen insandan ne kadar hayır gelir ki?Kestirebiliyorum azda olsa!:113:
Bırak kudursun yahu
Böyle şey mi olurmuş evlenseniz demek ki her birşey yetişecek ailesine
Ana kuzusu olur herkeste bu apayrı bişi yani
Canım bence sizin kişilikler uyuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?