ilk 6 ay bizi bir görseydin seduşum afedersin oraya sı.... ma gel avucuma s....... diodu resmen ne olduysa babamla aralarına soğukluk girince olduuu sora sen beni ldatıon demeye basladıııı kiii bu bir iftira bedenen değil ruhen aldatıomusun falan filannn
ilk kez bugun umursamadı myazdığı mesjlarıııı teli kapadımmm
Aralarındaki soğukluğu giderebilirdi buna takmayıp.
Ama resmen misilleme gibi olmuş senin baban beni istemiyorsa ailemde seni istemez gibi
Seni şahsen tanımıyorum ilişkinizi anlattığın kadar biliyorum fakat bi uyuşmazlık seziyorum.
Sanki senin huzuru bulacağın adam bu değil gibi :44:
Canım bu çocuk varya bence hasta ruHlu kesin öyle!Tutarsız sözler hareketler içerisine giriyor anladığım kadarıyla hemen kestirip atma tabikii çok düşün iyi düşün iyi tart ama zamanla anlıcaktır olmıcağını bu şekilde yaşamak zor aksi halde,güvenmemek sorun kötü zandaa bulunuyor o senin hakkında bu büyük günahtır !Nazlı bu çocuk ilgi istiyor uğraşcak bir dal bulması uğraş edinmesi lazım ama sende farkındasınki senin fazla sevginin ilginin olması sonucunda şımarık vurdumduymaz gereksiz lafları kolayla sarfeden biri oluşmuş çıkmış karşına..
bende öyle düşünmeye basladım artık cnm çok uykum geldi seduşum yarın konusalımmm gene olur mu bi ara numaralarımız alalımdaaa görüşelim sen buraya gelincee
Tamam canım sana iyi geceler
Haberleşiriz seninle oraya gelirken özelden
aynen öle cnm ben çok fazla sevgisini belli eden biriyimmmm sevgimi belli etmek hoşuma gider ona süprizler yaparımmmm arada hediyeler alır sevindiririmmm ne bilimmmm daha ne ypayım onu mutlu etmek için bilmiorumm
Canım işte eşşek hoşafdan ne anlar misalidir bu da böyle gider ver ver ver karşılığı sıfır yok artık birşey yapma bırak başkasına gitsinde o ozaman anlar değerini işte ama kime yarar neye yarar ondan sonra..
daha bende yapacak güç kalmadı zaten yarın ekg çekirtirmeye gitcem nefesim daralıo hasta oldum seyesinde kına yaksın artık 3 gündür tansiyonum düşüoooo
İyi Çıkıcak inşallah canım temennilerim ve hislerim o yönde oldu,değmez biliyorusun ya yaşları kaç olursa olsun çocuk gibiler şşaşşıp kalıyorum 30 değil 40 larında anca olgunlaşırlar bence...
sen kahve falı bakabiliomusunnn anladığım kadarıyla hislerin çok kuvvetliii
Kahve değilde karşı karşıya gelince içimden gelir birden pat diye hisseder söylerim cinim kahfe falını annem güzel bakar ama :)
Birgün bende içerim bakarsınız artık
daha bende yapacak güç kalmadı zaten yarın ekg çekirtirmeye gitcem nefesim daralıo hasta oldum seyesinde kına yaksın artık 3 gündür tansiyonum düşüoooo
Devlet hastanesinin oraları biliyorum ki ben
lorissam neden sasırdın bu kadar beeeeeeee yasadığım sehireee
ferahladın sen şUan gül güll yakışırr julimee :))
yok kızz şaşırmadım aslında göz kırpma mahiyetinde sordum birde bilmediğim için sordum keşke burda olsaydın :/
benım antonyo oralarda oturuo işte bir daha gcince hastaneyiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?