20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

imm cnm sen nasılsın

arkadasım napıosun akşam kayboldunnn

günaydın cnmmmmm

telden giriyodum ya iyice yavaşladı kapattım bende
alışverişe gitcem bugün paracıklarını yiyim çatır çatırda görsün gününü

kızlar canınızı sıkmak ıstemıyorum ama sınırden oturup aglıyorum suan sızden baskada anlatcak kımsem yok bıktım artık uc kurus zam yapcaktı dun tmm dedı bgn genel merkez sorun cıkarıyo oglunun bna attgı suclamalarda cabası cok kotuyum cokk

Son düzenleyen: Moderatör:

allah yardımcın olsun iş stresi çekilmez oluyo gerçekten

canım çık bence o iş yerinden yaaa.....uğraşma bence böyle insanlarlaa

aman iyi ol.. takma bişeyi, yüzün gülsün kardeşim.

İnsallah cnmmm

telden giriyodum ya iyice yavaşladı kapattım bende
alışverişe gitcem bugün paracıklarını yiyim çatır çatırda görsün gününü
ohhhhh ye cnm sefan olsunnnnnnnnn
günaydın cnmmm
iyiyimm fıstıkımm, sen nasılsın ?

sizlerede günaydınlar efendim....
iii cnm sen nasılsın

allah yardımcın olsun cnmmm bence baska bir iş bakın ve iş bulur bulmaz oradan ayrıllll

allah yardımcın olsun iş stresi çekilmez oluyo gerçekten
sadece ıs stresı olsa amenna... ama artık ısı cırkeflıge vurdu bunlar , sabah bı musterı ıcın ustalar bna enerjıyı ıstemıyo dedıler bende burda kı ortagın ogluna soyledım , ıptal olmus demedım yanlız ıstemıyomus dedım ole demıs dedım gdıp babasına dıgerlerıne demıskı kadın zelemeyı aramıs ıptal ettırmıs
ustaları sabah ıse gonderırız 8 gbı bu olay 11 de oluyo usta lar ıse gtmıs bna dıyokı senın yuzunden ustaları ıse gonderemedık ...
dun ortak olan adamla konustuk 1 senedr asgarı ucretten calısıyorum bgn geenel merkez benı aradı dıyokı sen asgarı ucrete zam gelınce zam almıssın bıdaha bız zam yapamayız
asgarı ucrete de 35 tl zam gelmıs ben ıse gırınce byle konusmamıstm ılla dıyo ya her yıl bız zam vercek yada asgarı ucrete ne zmn zam gelırse sende o zmn zam alırsın bole sey oluyomu bılen varsa solesın lutfen ya

zihniyeti bozuk bencil insanlarmışşş

julıa hılal boleyn ınanın bende bıktım artık sabrım kalmadı ...
ya adam ıse gırerken bna dedıkı ısı ogrenınce zam yapcam sana ... eee 1 sene olmus zam bnm hakkım degılmı sımdı ?
ılla asgarı ucrete zam gelınce zam almıssın sen sımdı yapmaycaz dıyo genel merkezdekı salak kabul etmıycem bole bıseyı

ne alakaaaaaaaaa ama yaaaaa

zihniyeti bozuk bencil insanlarmışşş
hatta gecen temmuzda gelen zammı elden aldgım yol parasından kesmıslerdı ona bıle ses cıkarmamıstım yenı oldgum ıcın ,
e smdı bı senem doldu adam bna zam yapmak zorunda hatta ısı ogrenınce yapcaktı sozde
genel möerkezdekı adam da dıyokı yabız sana zam yapcaz yda asgarı ucrete gelınce sanada zam gelmıs olcak boyle sacma seymı olur kızlar ya bırı bna bısey soylesın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…