Juliaa, seni mutlu görmek güzel kardeşim, sağolasın çok iyiym bende
napim cnm bugun biraz daha iyiyim ama yarım saat sora nasıl olurum bilmiorumm
imm cnm sen nasılsın
arkadasım napıosun akşam kayboldunnn
günaydın cnmmmmm
telden giriyodum ya iyice yavaşladı kapattım bende
alışverişe gitcem bugünparacıklarını yiyim çatır çatırda görsün gününü
günaydın canımm ne oldu bakimm sabahtan yaktın mı sigarayı hemenngunaydın
iyiyimm fıstıkımm, sen nasılsın ?günaydın cnm nasılsınnn
günaydın kızlarrr
gunaydın
neler alcaksınnn bakalımmm:)çok severim alışverişi yaaaaaa
kızlar canınızı sıkmak ıstemıyorum ama sınırden oturup aglıyorum suan sızden baskada anlatcak kımsem yok bıktım artık uc kurus zam yapcaktı dun tmm dedı bgn genel merkez sorun cıkarıyo oglunun bna attgı suclamalarda cabası cok kotuyum cokk
canım çık bence o iş yerinden yaaa.....uğraşma bence böyle insanlarlaakızlar canınızı sıkmak ıstemıyorum ama sınırden oturup aglıyorum suan sızden baskada anlatcak kımsem yok bıktım artık uc kurus zam yapcaktı dun tmm dedı bgn genel merkez sorun cıkarıyo oglunun bna attgı suclamalarda cabası cok kotuyum cokk
aman iyi ol.. takma bişeyi, yüzün gülsün kardeşim.
ohhhhh ye cnm sefan olsunnnnnnnnntelden giriyodum ya iyice yavaşladı kapattım bende
alışverişe gitcem bugünparacıklarını yiyim çatır çatırda görsün gününü
günaydın cnmmmgunaydın
iii cnm sen nasılsıniyiyimm fıstıkımm, sen nasılsın ?
sizlerede günaydınlar efendim....
kızlar canınızı sıkmak ıstemıyorum ama sınırden oturup aglıyorum suan sızden baskada anlatcak kımsem yok bıktım artık uc kurus zam yapcaktı dun tmm dedı bgn genel merkez sorun cıkarıyo oglunun bna attgı suclamalarda cabası cok kotuyum cokk
sadece ıs stresı olsa amenna... ama artık ısı cırkeflıge vurdu bunlar , sabah bı musterı ıcın ustalar bna enerjıyı ıstemıyo dedıler bende burda kı ortagın ogluna soyledım , ıptal olmus demedım yanlız ıstemıyomus dedım ole demıs dedım gdıp babasına dıgerlerıne demıskı kadın zelemeyı aramıs ıptal ettırmısallah yardımcın olsun iş stresi çekilmez oluyo gerçekten
sadece ıs stresı olsa amenna... ama artık ısı cırkeflıge vurdu bunlar , sabah bı musterı ıcın ustalar bna enerjıyı ıstemıyo dedıler bende burda kı ortagın ogluna soyledım , ıptal olmus demedım yanlız ıstemıyomus dedım ole demıs dedım gdıp babasına dıgerlerıne demıskı kadın zelemeyı aramıs ıptal ettırmıs
ustaları sabah ıse gonderırız 8 gbı bu olay 11 de oluyo usta lar ıse gtmıs bna dıyokı senın yuzunden ustaları ıse gonderemedık ...
dun ortak olan adamla konustuk 1 senedr asgarı ucretten calısıyorum bgn geenel merkez benı aradı dıyokı sen asgarı ucrete zam gelınce zam almıssın bıdaha bız zam yapamayız
asgarı ucrete de 35 tl zam gelmıs ben ıse gırınce byle konusmamıstm ılla dıyo ya her yıl bız zam vercek yada asgarı ucrete ne zmn zam gelırse sende o zmn zam alırsın bole sey oluyomu bılen varsa solesın lutfen ya
julıa hılal boleyn ınanın bende bıktım artık sabrım kalmadı ...canım çık bence o iş yerinden yaaa.....uğraşma bence böyle insanlarlaa
julıa hılal boleyn ınanın bende bıktım artık sabrım kalmadı ...
ya adam ıse gırerken bna dedıkı ısı ogrenınce zam yapcam sana ... eee 1 sene olmus zam bnm hakkım degılmı sımdı ?
ılla asgarı ucrete zam gelınce zam almıssın sen sımdı yapmaycaz dıyo genel merkezdekı salak kabul etmıycem bole bıseyı
canım çık bence o iş yerinden yaaa.....uğraşma bence böyle insanlarlaa
hatta gecen temmuzda gelen zammı elden aldgım yol parasından kesmıslerdı ona bıle ses cıkarmamıstım yenı oldgum ıcın ,zihniyeti bozuk bencil insanlarmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?