20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

hakkımı cok yedıler be gulum hıc bırseyde olmuyo onlara cok uzgunum ya bu hayat hep boylemı gececek

tabiki geçmez bak demek Allah sabırını deniyor sınavın bu demek ki sen bekle dua et Allahın adaletine güven emin ol hakkın kalmaz kimsede :)

bi gün benden haber alamazsanız bilin ki benimkine derdimi anlatacağım die çırpınırken hakkın rahmetine kavuştum...

Ayy çıldıracağım ya , o orada çıldıracak ben burada.. Anlatamıyorum kendimi arkadaş anlatamıyorum.. Ayrılamıyorum da seviyorum.. Ya valla deli olucam ya, valla yani..

Sebep ne, havadan sudan sebepler, mercimek büyüklüğünde bile diil inanın ama ben alttan alamıyorum, o önemsemiyo, ee ben sinirleniorum kendimi tutamıyorum, ben sinirlenince de o da sinirleniyo!!! valla çıldıracağım

anlatsana canım merak ettım

O zaman anlatayım herkese moral olsun Babam hastanede yatıyordu ölmek üzereydi öyle diyeyim. İşte sürekli dualar ediyoruz üzlüyoruz tabi. Ben sürekli Allah'ım bir işaret ver ne olursun yaşayacak mı babam diye dua ediyorum. Biz ailecek hayvanları çok severiz, yardıma muhtac olanlara bakarız yardım ederiz. Neyse gece 3 te hastaneden eve dönüyoruz. Doktorlar siz gidin yapılacak birşey yok dediler. Hastaneden eve dönüyoruz. Yarı yolda peşimize bir grup köpek takıldı. ( köpekler mekanlarını kolay kolay terketmezler ) Neyse biz şaşırdık tabi. Yoldan geçen diğer herkese havlıyorlar ama bize hiçbirşey yapmıyorlar inadına gelip gelip sevdirmeye çalışıyorlar kendilerini. Bunlar bizim eve kadar geldiler apartmanın önünde içeri girmemizi beklediler resmen. Neyse apartmana girdik, sonra ben bir bakayım dedim çıktım köpeklerden eser yok. Buhar olup uçtular sanki (ki 1 dk bile geçmedi kaybolmaları bir yere gitmeleri imkansız, gitseler de görürüm ). O işaretti bizim için. Allah sevdiğimiz birşeyle işaret yolladı bize. Babam sapasağlam

tabiki geçmez bak demek Allah sabırını deniyor sınavın bu demek ki sen bekle dua et Allahın adaletine güven emin ol hakkın kalmaz kimsede :)
ınsallah canım ınsallah dedgın gıbıdır

bazen ufacık seyler buyuyup dag gbı oluverıyor ya karsındakı anlamıyor ya sen anlatamıyorsun bırsey oluyr mutlaka bıraz dha sabır canım ıns duzelır

korktum valla sonunda kotu bısey olcak dıye sukurler olsun Allah ın hıkmetınden umut kesılmez tabı kı ama ben bır senedır sıkıntı cekıyorum bı cıkar yol bulamadım artık umudumu kesmeye basladım

boğulmak üzereyim suan o kadar daraldım ve bunaldım kiiii

ayy inanmıyorum bende çok severim hayvanları

kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım ıyı aksamlar hepınızı öpüyorum yrn gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…