- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
hakkımı cok yedıler be gulum hıc bırseyde olmuyo onlara cok uzgunum ya bu hayat hep boylemı gececek
anlatsana canım merak ettım
Sinemaya çağırmıştı uyuz antonyo hatırladım ama sen gitmicem demiştin dimi? Aman gitme az burnu sürtsün mendeburun
ınsallah canım ınsallah dedgın gıbıdırtabiki geçmez bak demek Allah sabırını deniyor sınavın bu demek ki sen bekle dua et Allahın adaletine güven emin ol hakkın kalmaz kimsede :)
bi gün benden haber alamazsanız bilin ki benimkine derdimi anlatacağım die çırpınırken hakkın rahmetine kavuştum...
Ayy çıldıracağım ya , o orada çıldıracak ben burada.. Anlatamıyorum kendimi arkadaş anlatamıyorum.. Ayrılamıyorum da seviyorum.. Ya valla deli olucam ya, valla yani..
Sebep ne, havadan sudan sebepler, mercimek büyüklüğünde bile diil inanın ama ben alttan alamıyorum, o önemsemiyo, ee ben sinirleniorum kendimi tutamıyorum, ben sinirlenince de o da sinirleniyo!!! valla çıldıracağım
O zaman anlatayım herkese moral olsunBabam hastanede yatıyordu ölmek üzereydi öyle diyeyim. İşte sürekli dualar ediyoruz üzlüyoruz tabi. Ben sürekli Allah'ım bir işaret ver ne olursun yaşayacak mı babam diye dua ediyorum. Biz ailecek hayvanları çok severiz, yardıma muhtac olanlara bakarız yardım ederiz. Neyse gece 3 te hastaneden eve dönüyoruz. Doktorlar siz gidin yapılacak birşey yok dediler. Hastaneden eve dönüyoruz. Yarı yolda peşimize bir grup köpek takıldı. ( köpekler mekanlarını kolay kolay terketmezler ) Neyse biz şaşırdık tabi. Yoldan geçen diğer herkese havlıyorlar ama bize hiçbirşey yapmıyorlar inadına gelip gelip sevdirmeye çalışıyorlar kendilerini. Bunlar bizim eve kadar geldiler apartmanın önünde içeri girmemizi beklediler resmen. Neyse apartmana girdik, sonra ben bir bakayım dedim çıktım köpeklerden eser yok. Buhar olup uçtular sanki (ki 1 dk bile geçmedi kaybolmaları bir yere gitmeleri imkansız, gitseler de görürüm ). O işaretti bizim için. Allah sevdiğimiz birşeyle işaret yolladı bize. Babam sapasağlam
O zaman anlatayım herkese moral olsunBabam hastanede yatıyordu ölmek üzereydi öyle diyeyim. İşte sürekli dualar ediyoruz üzlüyoruz tabi. Ben sürekli Allah'ım bir işaret ver ne olursun yaşayacak mı babam diye dua ediyorum. Biz ailecek hayvanları çok severiz, yardıma muhtac olanlara bakarız yardım ederiz. Neyse gece 3 te hastaneden eve dönüyoruz. Doktorlar siz gidin yapılacak birşey yok dediler. Hastaneden eve dönüyoruz. Yarı yolda peşimize bir grup köpek takıldı. ( köpekler mekanlarını kolay kolay terketmezler ) Neyse biz şaşırdık tabi. Yoldan geçen diğer herkese havlıyorlar ama bize hiçbirşey yapmıyorlar inadına gelip gelip sevdirmeye çalışıyorlar kendilerini. Bunlar bizim eve kadar geldiler apartmanın önünde içeri girmemizi beklediler resmen. Neyse apartmana girdik, sonra ben bir bakayım dedim çıktım köpeklerden eser yok. Buhar olup uçtular sanki (ki 1 dk bile geçmedi kaybolmaları bir yere gitmeleri imkansız, gitseler de görürüm ). O işaretti bizim için. Allah sevdiğimiz birşeyle işaret yolladı bize. Babam sapasağlam
Ki babamınki kurtulunamayacak bir olaydı öyle söyliyeyim
kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım ıyı aksamlar hepınızı öpüyorum yrn gorusmek uzere
Gayfemi yaptım içiyorumHiçte sevmem kahve fal için laf olsun diye işte
ekle ben bakarım falına kuzum
Sende eklee bakayım bende pek bilmem ama belki tutarrr
bnm kahvem pişio daaaaha bakıomusun kız
Yav sallıyorum tutuyo bazennArkadaştan biraz öğrendim Off kedişimde ilgi istiyor ablasındann
fal bakcaz bırak şimdi kedişiiiyoksa seniii polis abiye veririm bak [/QUOT
ahahaha juliii alemsinnbende onu kendi polis abime veririmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?