20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Evet açtım falımı. Temiz gözyaşlarımı akıttım. Kocaman bir de balık var. Gerisi ellerinden öper julimm

cnm sen neye üzüldün bu kadar yaaaa bişiyi çok düşünüosun çok kafna takıosun sankiii :26::26:

balığın var evet sen kısmetliii ve şanslı bir kızsınnnn

ufak ufak paketlerin varrrrr bbirinden bişi alıcaksın ve bu seni çok mutlu edecek

sen bi yere mi gideceksin yakın zamandaaa cnm bavul varrrrr ve bu seyehat bugun yarın olacakkk

genel olarak temiz falın cnmmmmmm bişi dileişsin sennnnn adak falan mı var cnmm

Var var üzüldüğüm şeyler. Canım şimdilik seyahat yok ama belli de olmaz tabi. Adak var ama daha dilediğim şey olmadı Ağzına sağlık canımmm. O balığı neye yorabiliriz? İlk defa bu kadar büyük çıktı

blık kısmettir cnm iyi bir eşe yada iyi bir işe yorabiliriz

naptıı seni bu kadar sinirlendirecek cnm ?

ya bizde mi bi sorun var (tpoiktekiler olarak yani ) yoksaa dünyanın kanunu mu bu ?
bütün arızalar bizi bulmus heralde canım.. ya varya sacma sapan birsey yüzünden hemde...konuusyoruz böyle bi şekilde konu nasıl oraya geldiyse işte telefona beni nasıl kaydttiğini söyledii benim de çok hosuma gittiii bakayımm dedimmm.... yokk göstermiyorr ya ne olur baksam diyorum yokkk dedim ki görsem ne olur görmesen ne olur diyor inanmıyor muymusumm onaaa lafa bakkk... kırıldımm bende saydım mesajda benden ne saklıyorsan dedim rahat rahat yap umrumda degilsin diyee aradı açmadım falan... üff sinir yaaa ne gereksiz seyler bunlarr bu kadar büyütecek ne var al bak de bitti gitti işte illaaa inatlaşacak benle dediğimi yapmayacakk...çok kızdımmm agzıma geleni söyledim

Buraya ay ne kadar mutluyum yazdım sonuç kavga ettik. Arkadaş benim çok kıskanç old düşünüyor

hayır değilim hesap soran hayatına burnuma sokan biri hiç değilim. Ya ne zaman çok iyiyz desem şak kavga

O neden öyle düşündü acaba bunu bulmalısın sorunu çözmek için bence :44:
Mesela ben çok kıskancımdır aslında ama hç kıskanclık yüzünden kavga çıkartmıslığım yoktur neden yavrum hiç kıskanacağım bir durum yaratmadı kıskanmakda güzel kıskanılmakda tabi dozunda

ya ben birazcık sosyal paylarım sitedeki durumlar yüzünden sorun çıkartmıştım ve yanlış anlaşılma çok oldu ilişkinin başında fevri bir insanım direk saydım D:

sonuç kıskançlık damgası onun da yaptığı bir şey yok. ben sorun çıkartıyotum diye çoğu arkadaşını silmiş falan ama ben böyle bir istekte bulunmadım. durduk yere eski konular açıldı ekşınımız yoktu uzzun zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…