fal bakcaz bırak şimdi kedişiiiyoksa seniii polis abiye veririm bak [/QUOT
ahahaha juliii alemsinnbende onu kendi polis abime veririmmm
kötü kokular gelio burnumaaaaa
yanıma mı gelcen özelden yazarım cnmmJulimm sen Bursa'nın neresinde oturuyosunn?
Evet açtım falımı. Temiz gözyaşlarımı akıttım. Kocaman bir de balık var. Gerisi ellerinden öper julimm
cnm sen neye üzüldün bu kadar yaaaa bişiyi çok düşünüosun çok kafna takıosun sankiii :26::26:
balığın var evet sen kısmetliii ve şanslı bir kızsınnnn
ufak ufak paketlerin varrrrrbbirinden bişi alıcaksın ve bu seni çok mutlu edecek
sen bi yere mi gideceksin yakın zamandaaa cnm bavul varrrrr ve bu seyehat bugun yarın olacakkk
genel olarak temiz falın cnmmmmmm bişi dileişsin sennnnn adak falan mı var cnmm
Var var üzüldüğüm şeyler. Canım şimdilik seyahat yok ama belli de olmaz tabi. Adak var ama daha dilediğim şey olmadıAğzına sağlık canımmm. O balığı neye yorabiliriz? İlk defa bu kadar büyük çıktı
blık kısmettir cnm iyi bir eşe yada iyi bir işe yorabiliriz
kızlaaar kavga ettikk çok sinirlendimm
bütün arızalar bizi bulmus heralde canım.. ya varya sacma sapan birsey yüzünden hemde...konuusyoruz böyle bi şekilde konu nasıl oraya geldiyse işte telefona beni nasıl kaydttiğini söyledii benim de çok hosuma gittiii bakayımm dedimmm.... yokk göstermiyorr ya ne olur baksam diyorum yokkk dedim ki görsem ne olur görmesen ne olur diyor inanmıyor muymusumm onaaa lafa bakkk... kırıldımm bende saydım mesajda benden ne saklıyorsan dedim rahat rahat yap umrumda degilsin diyee aradı açmadım falan... üff sinir yaaa ne gereksiz seyler bunlarr bu kadar büyütecek ne var al bak de bitti gitti işte illaaa inatlaşacak benle dediğimi yapmayacakk...çok kızdımmm agzıma geleni söyledimnaptıı seni bu kadar sinirlendirecek cnm ?
ya bizde mi bi sorun var (tpoiktekiler olarak yani ) yoksaa dünyanın kanunu mu bu ?
Buraya ay ne kadar mutluyum yazdım sonuç kavga ettik. Arkadaş benim çok kıskanç old düşünüyor
Çok mu kıskançsın peki ?
Bir de yazma belki nazar oluyordur :)
hayır değilim hesap soran hayatına burnuma sokan biri hiç değilim. Ya ne zaman çok iyiyz desem şak kavga
O neden öyle düşündü acaba bunu bulmalısın sorunu çözmek için bence :44:
Mesela ben çok kıskancımdır aslında ama hç kıskanclık yüzünden kavga çıkartmıslığım yoktur neden yavrum hiç kıskanacağım bir durum yaratmadı kıskanmakda güzel kıskanılmakda tabi dozunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?