20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

aynen öyle oldu tatlım denk gelemedik mesajın gitmemesine çok sevindim. hilalcim senden bir söz istiyorum 1 hafata boyunca ilgi itediğini hç belirtme ima da da bulunma ve sende çok ilgilenme bırak kendş fark etsin

daha şimdi yaptım o işi, ailemle ingilizce sınavı yüzünden laf yedim, canım sıkıldı, yapamıyorum ingilizceyi, ne yapabilirim, olmuyo... canım sıkıldı ağladım, buna anlattım derdimi, tabi onun için o kadar önemsiz ki, böyle bi tuhaf tuhaf konuşmalar ağlıyorum die garipsemeler falan.. temelli sinir oldum... bidaha derdimi de mi paylaşmayayım yani... ne yapayımm kiii

bende ingilizce yapamıyorum ya anlamıyorum yazın kursa gideceğim ne uyuz bir ders

iyiyim limonummm, sen nasılsınn ? ayran içtik ayrı düştük gibi olduk, göremiyorum seni hiç..

allah yardımcın olsun canım, ben işsizim, işsizlik evde durmak çok zor ama seninki de zor evet...

kızlar napıyosunuz

ben ıyı degılım julım

kızlar ben cok uzgunum ılla kı baska bı ıs bulurum aynı paraya ... ama bu adamların bu sekılde terbıyesızlık yapması benı delı eden ... yanlarına kalmasın ıstıyorum napım dıyorum ısın ıcınden cıkamıyorum ...

önce sakin ol iş bular bulmaz çık kimsenin hakkı kimsede kalmaz Allaha havale et elbet vurur bir yerden anlarlar senin için rahat olsun

İnş olur canım. Aldığın paraya çektiğin sıkıntı değmez yani. Yine aynı parayı alsan başka yerde kafan rahat olsa yine iyi canım.

o kadar ezıyet cekıyorum ustune bıde bunların lafları gelıyor valla ıns olur ısım sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…