aynen öyle oldu tatlım denk gelemedik mesajın gitmemesine çok sevindim. hilalcim senden bir söz istiyorum 1 hafata boyunca ilgi itediğini hç belirtme ima da da bulunma ve sende çok ilgilenme bırak kendş fark etsin
daha şimdi yaptım o işi, ailemle ingilizce sınavı yüzünden laf yedim, canım sıkıldı, yapamıyorum ingilizceyi, ne yapabilirim, olmuyo... canım sıkıldı ağladım, buna anlattım derdimi, tabi onun için o kadar önemsiz ki, böyle bi tuhaf tuhaf konuşmalar ağlıyorum die garipsemeler falan.. temelli sinir oldum... bidaha derdimi de mi paylaşmayayım yani... ne yapayımm kiii
iyiyim limonummm, sen nasılsınn ? ayran içtik ayrı düştük gibi olduk, göremiyorum seni hiç..
allah yardımcın olsun canım, ben işsizim, işsizlik evde durmak çok zor ama seninki de zor evet...
kızlar napıyosunuz
Selam kızlarrr
hoşbuldum nasılsın cnmm
kızlar napıyosunuz
Selam kızlarrr
ben ıyı degılım julım
çok şükür balım iyiyim sen nasılsın :)
slm cnmmmm iiim sen nasılsın
selm cnm nsılsın
Zelemeleeee çık o işten kuzum kurtar kendini ordan
Aleykümselam hoşgeldinizzzzzz
çık o işten artık bence cnmm
eh işte napim cnmmmm
haklısın pazartesı bı yerle goruscem ıns orası olur
iyi kuzum bıcı bıcı yaptım ısınıyorum şimdiSen nasılsın? Napıyorsunuz kızlarr?
kızlar ben cok uzgunum ılla kı baska bı ıs bulurum aynı paraya ... ama bu adamların bu sekılde terbıyesızlık yapması benı delı eden ... yanlarına kalmasın ıstıyorum napım dıyorum ısın ıcınden cıkamıyorum ...
İnş olur canım. Aldığın paraya çektiğin sıkıntı değmez yani. Yine aynı parayı alsan başka yerde kafan rahat olsa yine iyi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?