20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

önce sakin ol iş bular bulmaz çık kimsenin hakkı kimsede kalmaz Allaha havale et elbet vurur bir yerden anlarlar senin için rahat olsun

hakkımı helal etmıycem o adama kalbımı cok kırdı kendı kzııda var ınsanın ıcı sızlar be kendı kızını gozunun onune getırır bnde onun cocugu yasındayım ama o napıyor bı gun umut verdı dıger gun sozunden dondu Allah cezasını versın ınsallah

beddua etme sanada döner canım Allaha havale et o hakkını koymaz kimsede
nerede çalışşıyorsun napmış bu adam sana böyle sinirlendirmiş sakin ol canım Allah elbet hakkını koymaz sorar hesabını

kızlar hiç bir sorunumuz olmasa ne kadar güzel olurdu değil mi?

Canım verir elbet, cezasız koymaz. Sen iş bulduğun zaman çık bir an önce, zamını geçtim adamlar canını sıkıyor. Böyle birşeye hakları yok onların. Çıkarkende hakkımı helal etmiyorum size de. Güzelce otursun içlerine lafın

kızlar hiç bir sorunumuz olmasa ne kadar güzel olurdu değil mi?

Keşke canım keşkeeee. Ama ben kendimi her zaman şöyle avuturum işe yarıyor siz de yapın. Kendimden kötü durumdaki insanları düşünürüm, sonra halime şükrederim hep. O zaman rahatlıyorsun. Allah büyük dert vermesin.

beddua etme sanada döner canım Allaha havale et o hakkını koymaz kimsede
nerede çalışşıyorsun napmış bu adam sana böyle sinirlendirmiş sakin ol canım Allah elbet hakkını koymaz sorar hesabını

tatlım 1 senedır bı sırkette calısıyorum asgarı ucrete ısı ogrenınce senın maasını artırcam dedı bende bekledım hıc zam konusunu acmadı artık ben actım bana dun dedıkı senın maası 900 yapcam dedı soz verdı ... bgnde genel merkezdekı adama arattırmıs benı adam bna dıyokı sen zam almıssın neden zam ıstıyosun aldın dedgı zamda asgarı ucrete elen 30 tl ben koskoca bı sene calısmısım 30 tl yı hak goruyorlar bgnde sozunden dondu genel merkez ne derse bn onu yaparım ısımız yok bılmem ne dıyor

aynen canım maası bende gectım canımı sıkıyolar bnm ıns tez zamanda kurtulurum ıns

amin canım şükür bir sıkıntım yok ama kızlara üzülüyorum bir şekilde sınanıyoruz. bene ilginç bir şekilde hayatımın en sounsz dönemini yaşıyorum

ayrıca bana dıyorkı heryer boyle bende dedımkı heryerle bızı neden kıyaslıyorsunuz sız bana boyle dedınız sonucta ... dıger subeler de ıs yokmusta o yuzden yapamazmısta dedımkı ıs yoksa bıle ben buraya geıp temızlık yapmadmmı muhasebe yapmadmmı yemek yapmadımmı evt yapın dıyo hakkımı vermıyo ıslerde gayet ıyı yalan ısı gucu

yuhh yani ya dert etme dua et canım hakkını yiyenlerde yerle bir olur bir gün anlarlar sen içini ferah tut

amin canım şükür bir sıkıntım yok ama kızlara üzülüyorum bir şekilde sınanıyoruz. bene ilginç bir şekilde hayatımın en sounsz dönemini yaşıyorum

Aman hep sorunsuz geçsin inşallah hayatın canım, hep mutlu olalım. Ya ben çok şey yaşadım, anlatmıyım şimdi ama ağır şeyler. O zaman bile hep benden kötü durumdakileri düşündüm şükrettim hep. Hem Allah mutlaka dermanını veriyor. Bir şekilde yardım ediyo yani. Hatta bir olay anlatayım size sonra şaşırır kalırsınız.

yuhh yani ya dert etme dua et canım hakkını yiyenlerde yerle bir olur bir gün anlarlar sen içini ferah tut

hakkımı cok yedıler be gulum hıc bırseyde olmuyo onlara cok uzgunum ya bu hayat hep boylemı gececek

Kahve yapalım, içelim kapatalım fotosunu koyalım, yorumlayalım ne dersiniz? Bilen bilmeyen, atıp tutturan herşey dahil Evde kahve var mı onu da bilmiyorum ya neyse

anlatsana canım merak ettım

anlat canım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…