20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

İhtiyaç kredisi mi tatlım
evet dosya masrafsız ıhtıyac kredisiiii
julıa actıgın topiğe yazdım kuzum
bişi daha sordum cnmmm
Hayylimdeki araba. Canım en uygun, iş bank, garanti ingyedi geçen yıl bende çwkmiştm

cnm finans bank hemen veriomusss bnm çok değil zatennn 2000 tl o yüzden sorun çıkrmazlar sanırım birde kredi kartlrımı günü gününe öderim hep dönem borçlarını tek merak ettiğim aynı gün içinde çıkıo mu

Kim niye anlatmış ki tatlım ya

seninkiiiiii baskasını sevioooo falan demişler cnmmm yaaa neler neler sölemişler mal aldığım firmalların birinde bi çocuk var onu arıo demişler yemn ederim tek bir kez bile aradıysam allah canımı alsınnnn o yüzden artık kızmıorum antonyoya dün akşam mesajlaştık biraz anlatıorum ama anlamk istemiooo öle için eoturmus kiiii anlatılanlar söle neden aradın diyipp duruoooo anlamak istemioooo onlara inanmıs durumdaaa

Ya milletin işi gücü mü yok. Sevgilin zaten yaralı bu konuda kesin tüm kızlar aynı modunda takılıyor. Biraz sakşnleşse inanacak sana

hakikaten yaa, bu milletinn işi gücü yok mu, ne kadar yalana dolana dedikodu ya meraklıyız...

allah yardımcın olsun julia, ne diyim ki..

canımmm üzülme yaa saçma sapan laflara inanıyorsa sana güveni yok demek ki, hiç takma kafana sen kendinden eminsinnn sonucta o da senden emin olmalı

kızlar haftasonu bitti cidden limoncugumun da dediği gibi ve ben hala gripli şekilde burnumu cekip duuryorumm yarın iş varrr amaaaaaaaaaaaaa bugün bombası geliyorr... akşam benimkiyle kavga etmiştikkk akşamdan süründürmeye başladım zaten hastayım sinirlerim tepemdeee tam da kızdırcak zamanı bulduuuu.. tabi bu alttan aldı falann bitanem aşkımm corba yapiim bakiim sana falan dedim ki ben temizlik yapıyorumm evi toparlıyorumm bu tabi eeeeee öylemi aşkımm ii ama hastasın yapma falan..:44:ben de dedim kim temizlicek gel sen yap ozaman dedimmbu geldi neyse sonraaa ben ütü yapıyordummm bende yardım ediim falan dedi dedim EV SÜPÜRÜLCEKK zavallım gitti hemen oturma odasından başladı her yeri süpürdüü bi yandan da konusuyorrr kendi kendineeooohhh dedim içimden yap işte öyle ev işlerini cezaa sanaaa kıs kıs gülüyorum ama içerdeee

Ayy çok hoşuma gitti bunu okuyunca güldüm bi
Gocunmadan yapmıştır ama yoksa hiiç bulaşmazdı zaten temizlik işine bence
Aşk işte neler yaptırıyor

çok güldüm aferim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…