bnm kredi çekmem lazım anlayan var mı kzılar
bnm kredi çekmem lazım anlayan var mı kzılar
mini cupper alcam kısmetse cnmm
evet dosya masrafsız ıhtıyac kredisiiiiİhtiyaç kredisi mi tatlım
bişi daha sordum cnmmmjulıa actıgın topiğe yazdım kuzum
Hayylimdeki araba. Canım en uygun, iş bank, garanti ingyedi geçen yıl bende çwkmiştm
vayyyy güzel araba ama
cok güzel hemdeee cnm yıllardır para biriktiriormmmm antonyodan sora bana moral olcak bu arabaaa
hemde ne moralll
böyle böyle gülcek yüzün inşallah
Kim niye anlatmış ki tatlım yaANTONYOYU ARTIK SUÇLAMIORUM BİLİOMSUN onaaa öle şeyler anlatmışlar kiiiiii yalan yanlışş o da haklııı
Kim niye anlatmış ki tatlım ya
seninkiiiiii baskasını sevioooo falan demişler cnmmm yaaa neler neler sölemişler mal aldığım firmalların birinde bi çocuk var onu arıo demişler yemn ederim tek bir kez bile aradıysam allah canımı alsınnnn o yüzden artık kızmıorum antonyoya dün akşam mesajlaştık biraz anlatıorum ama anlamk istemiooo öle için eoturmus kiiii anlatılanlar söle neden aradın diyipp duruoooo anlamak istemioooo onlara inanmıs durumdaaa
canımmm üzülme yaa saçma sapan laflara inanıyorsa sana güveni yok demek ki, hiç takma kafana sen kendinden eminsinnn sonucta o da senden emin olmalıseninkiiiiii baskasını sevioooo falan demişler cnmmm yaaa neler neler sölemişler mal aldığım firmalların birinde bi çocuk var onu arıo demişler yemn ederim tek bir kez bile aradıysam allah canımı alsınnnn o yüzden artık kızmıorum antonyoya dün akşam mesajlaştık biraz anlatıorum ama anlamk istemiooo öle için eoturmus kiiii anlatılanlar söle neden aradın diyipp duruoooo anlamak istemioooo onlara inanmıs durumdaaa
kızlar haftasonu bitti cidden limoncugumun da dediği gibi ve ben hala gripli şekilde burnumu cekip duuryorumm yarın iş varrramaaaaaaaaaaaaa bugün bombası geliyorr... akşam benimkiyle kavga etmiştikkk akşamdan süründürmeye başladım zaten hastayım sinirlerim tepemdeee tam da kızdırcak zamanı bulduuuu.. tabi bu alttan aldı falann bitanem aşkımm corba yapiim bakiim sana falan dedim ki ben temizlik yapıyorumm evi toparlıyorumm bu tabi eeeeee öylemi aşkımm ii ama hastasın yapma falan..:44:ben de dedim kim temizlicek gel sen yap ozaman dedimm bu geldi neyse sonraaa ben ütü yapıyordummm bende yardım ediim falan dedi dedim EV SÜPÜRÜLCEKK zavallım gitti hemen oturma odasından başladı her yeri süpürdüü bi yandan da konusuyorrr kendi kendinee ooohhh dedim içimden yap işte öyle ev işlerini cezaa sanaaa kıs kıs gülüyorum ama içerdeee
kızlar haftasonu bitti cidden limoncugumun da dediği gibi ve ben hala gripli şekilde burnumu cekip duuryorumm yarın iş varrramaaaaaaaaaaaaa bugün bombası geliyorr... akşam benimkiyle kavga etmiştikkk akşamdan süründürmeye başladım zaten hastayım sinirlerim tepemdeee tam da kızdırcak zamanı bulduuuu.. tabi bu alttan aldı falann bitanem aşkımm corba yapiim bakiim sana falan dedim ki ben temizlik yapıyorumm evi toparlıyorumm bu tabi eeeeee öylemi aşkımm ii ama hastasın yapma falan..:44:ben de dedim kim temizlicek gel sen yap ozaman dedimm bu geldi neyse sonraaa ben ütü yapıyordummm bende yardım ediim falan dedi dedim EV SÜPÜRÜLCEKK zavallım gitti hemen oturma odasından başladı her yeri süpürdüü bi yandan da konusuyorrr kendi kendinee ooohhh dedim içimden yap işte öyle ev işlerini cezaa sanaaa kıs kıs gülüyorum ama içerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?