20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

aöf sınav sonucları açıklandı onlara falan bakıyorum

yoruldum bugün çokk :26:

sen neler yapıyorsun keyifler nasl?

aöf sınav sonucları açıklandı onlara falan bakıyorum

yoruldum bugün çokk :26:

sen neler yapıyorsun keyifler nasl?

okudun benim geyik topiğinde işteeee toparlayamıorum kendimi cemrem çok kötüyüm

ya az çok okudum canım ama ne desem bilmiyorum ki
anlıyorum çok seviyorsun ama yani sana güvenmeyen seni bu kadr yıpratan bir adam?
kendi kıymetini bilmiyorsun kuzum

benim hakkımda neden atıp tutuolar kimseye karışmam etmem anlamıorum kii neden uğrasıo millet bnmleeeee

benim hakkımda neden atıp tutuolar kimseye karışmam etmem anlamıorum kii neden uğrasıo millet bnmleeeee

elalemin ağzı torba değil ki büzesin

bak ben sana ne anlatcam kasım ayında evlendik, daha yeni evliyiz mart ayı gelmişti, bi kaç gün kaynanam bize sık sık geldi gtti ben hastaydım yemek falan yapıodu
kaynanamlar da eskiden bizim oturduğumuz yerde oturuyomus, yani mahalledeki herkesi tanıyor eskiden
bi gün bize gelirken manava ugramış, manav ne dese begenirsin? o sarışın kız var ya buralarda köpek gezdiren, o senin gelinin di mi demiş
kaynanam da evet demiş
adam demişki, hep aşşaki parkta oğlanlarla delikanlılarla konuşuyor oturup muhabbet ediyor şimdi geçtim yine ordaydı demiş

kaynanam şok tabi, benzetmiş olmayasın demiş
adam bi de demişki yok yok sarı sarı güzel bi de köpeği var o işte emnm burda öyle başka kız yok 40 yıllık buralıyım herkesi tanırım demiş

kaynanam geldi tabiki de öyle bişey olmadığını gördü
ama düşün ki ben o anda evde yatmıyor olsaydım?
km bilir neler olurdu

herkes her daim bişeyler der julim
kimseye engel olamazsın
ben hasta evde yatarken bile hakkımda bunlar deniyorsa... bi yerden batar birine bişeyn
güzelliğini çekemez
hanımefendiliğini çekemez

önemli olan, karşındaki insanın kim ne derse desin ben julime güveniyorum diyebilmesidir

yoksa bu hayat inan çeklmez olur

biz antonyoyu neden pek onaylamadık başından beri? seni üzüyor diye tabiki kuzum
kaşına gözüne mi laf ettk? işini gücünü mü beğenmedik? bunlar gelip geçici şeyler
ama o seni haketmiyor, yanında rahat davranamıyorsun onun
bu yüzden biz antonyoyu onaylamadık
seni üzecek diye

sen bizim dünya güzeli julimizsnnn

aaa juliiim cooper alıyormuşsun hayırlı olsunnn
çok cici bir araba :)
güle güle kullan şmdidennn

aaa juliiim cooper alıyormuşsun hayırlı olsunnn
çok cici bir araba :)
güle güle kullan şmdidennn

kredi verirlerse bana alcam sence verirler mi 2bin kredi

sağol cnm bnmmm herkesle mesafelidirim asla çizgimi bozmam ama antonyoooya gelinceee oda üzülüo görüorummm amaaa bişiler var ondaaa anlayamadığım bişiiiii

cemrem ben yatıorum sabah iş var iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…