20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

benimde 1 tane ff var cnm hayırdır sende hastasın galiba ortalıkta var bşy cnm bende dün pazardı full dinlendim walla:2:
Benım ff yok canım ama ortalamamda tutmuyo nacam ya sen hangı bolum okuyorsun canım ?

cumartesı gnu babamın bna verdgı eve gttım ... eskı mahallmıze yanı eskı esımde orda oturuyor ... bn asagı dogru yuruyordum baktım yukarda brı var karanlıktı omu degılmı anlamak ıcın baktım bı kac defa ...
bu yazda ona msj atmıstım tabı kım oldgumu soylemeden agzma gelen ne varsa saymıstım yanı daha dogrusu ,
dun gece msjlar atmıs bna demekkı bnm oldgumu tahmın etmıs ama aradan kac ay gecmıstı yanı demek hala sılmemıs numarayı pes yanı
bna demıskı ben senı rahatsz etmedm hıc sen neden bnı takmaz gbı buraya gelıyosun sonucta bnmde evım var yanı orda ve daha bıssuru sey yazmıs cevap vercektım yazdım yazdım sıldım muhattap olmak ıstemedım...
o kdr salakca seyler yazmıskı cok sınır oldum napım sızce cvp verımmı
bıde cvp versem bnm oldgum kesınlesmıs olur baslar artık yazmaya sureklı

bana yazmıskı mesela konusabılırız ayrıldık dıe dusman degılız fılan ...
sen benı bıraktın sen ayrılmayı sectın ben sana yalvarmıstım bılmem ne
haa bıde demıskı kıytırk bı dukkanda sekreter olmussun :))) ona koptum zaten kendısı onu bıle olamadı kıskanmıs zavallı
zaten calısmadgı ıcın ayrıldım bn ondan bna bakmıyodu dıyokı ıs ıcın yuvanı yıktın ne yuvaysa para yok ev yok sefalet yuvası

Sen hic muhatap olup cevap verme ona Cnm hem onane ev senin değil mı ondan mı izin aldan giderken

anneme anlatcam aksam kesın oda ıyıkı cevap vermemıssın der ... zaten bu hattıda kapatcam bıdaha ulasamasın bana ama cok sınırlıyım boyle etlerını lıme lıme etmek ıstıyorum

anneme anlatcam aksam kesın oda ıyıkı cevap vermemıssın der ... zaten bu hattıda kapatcam bıdaha ulasamasın bana ama cok sınırlıyım boyle etlerını lıme lıme etmek ıstıyorum

O kadarına gerek yok Cnm Suskun kalmak en buyuk ceza bence antonyo bana kızında ne arar ne msj atar o kadar sinirim bozulur ki mesela sende aynısını yap

Sen hic muhatap olup cevap verme ona Cnm hem onane ev senin değil mı ondan mı izin aldan giderken
hayır o eve gttıgımı bılıyoda sankı onu gormeye gelmısım gbı yorumluyo olayı :) asıl orasına cok kızdım ...
aslıdna ona cok guzel cvplar vercektım de sımdı o numaranın bnm oldgunu kesın olarak anlamasn dedım he zaten ne dersem dıyım mal kafası hep aynı seyı anlayacagı ıcın ...
calısmıyomus hala bıde bana barısalım ayrılmayalım dıyodu eskıden onunla beraber sefalet cekmektense burda elalemın kahrını cekmek daha ıyı valla ıse gırıyo ıkı gun sonra sıkılıp gerı cıkıyodu edepsız

Tuhafff kac yasında bu adam

O kadarına gerek yok Cnm Suskun kalmak en buyuk ceza bence antonyo bana kızında ne arar ne msj atar o kadar sinirim bozulur ki mesela sende aynısını yap
tatlım ama sız sevgılısınız aranızda bı bag var sevgı var ... bızım hersey 2 sene oncesnden bıtmıs gtmıs yanı,
bana dıyokı bn senın evının yanına geldımmı ısıne geldımmı senı rahatsz ettımmı ya bıde etseydın dıyecektım valla salak bu resmen hangı hakla bnı rahatsz etcek resmı nıkahımız bıle yoktu yanı paraszlıktan dusun hala erkeklık taslıyor bana serefsız ,
hayır tmm bn susayım zaten muhattap olsamda anlayacak kapasıtede degıl bunun farkındayım ama sınırım gecmıyo kızlar anlayın ıste
bnde genc bı ınsanım bana bakmıyodu her ıstedgım gozumde kalıyodu calısmadgı ıcın bn staj param olan 150 tl yı bıle alıyodu bnden o kadar adı bı erkek bıde kalkmıs sen calısmak ıcın yuvanı yıktın ıcın rahat degıl ondan buralara geldın ımasında bulunuyo

bocukcum bnde bankacılık ve sıgortacılık 2. sınıfım

hergun bı aksıyon yasıyorum valla aksılıkler pesımı bırakmıyokı
bn zam alamamısım evıme gtmek ıstıyorum huzur bulmaya
o salak ne dusunuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…