Benım ff yok canım ama ortalamamda tutmuyo nacam yabenimde 1 tane ff var cnm hayırdır sende hastasın galiba ortalıkta var bşy cnm bende dün pazardı full dinlendim walla:2:
gunaydın kızlar
nasılsın canım
ben cok hastayım basım catlıyor ... artı sınav sonucları acıklandıNapiosunuz kızlar
ben cok hastayım basım catlıyor ... artı sınav sonucları acıklandı
ölmek ıstıyorum kısaca(
sen napıyosun bakalım
konunu gordum canım hayırlı olsun saglıcakla kullan ıns arabanıGecmis olsun Cnm
Bende napim kredi işlemiyor uğraşıyorum bugün
bana yazmıskı mesela konusabılırız ayrıldık dıe dusman degılız fılan ...
sen benı bıraktın sen ayrılmayı sectın ben sana yalvarmıstım bılmem ne
haa bıde demıskı kıytırk bı dukkanda sekreter olmussun :))) ona koptum zaten kendısı onu bıle olamadı kıskanmıs zavallı
zaten calısmadgı ıcın ayrıldım bn ondan bna bakmıyodu dıyokı ıs ıcın yuvanı yıktın ne yuvaysa para yok ev yok sefalet yuvası
anneme anlatcam aksam kesın oda ıyıkı cevap vermemıssın der ... zaten bu hattıda kapatcam bıdaha ulasamasın bana ama cok sınırlıyım boyle etlerını lıme lıme etmek ıstıyorum
Benım ff yok canım ama ortalamamda tutmuyo nacam yasen hangı bolum okuyorsun canım ?
hayır o eve gttıgımı bılıyoda sankı onu gormeye gelmısım gbı yorumluyo olayı :) asıl orasına cok kızdım ...Sen hic muhatap olup cevap verme ona Cnm hem onane ev senin değil mı ondan mı izin aldan giderken
hayır o eve gttıgımı bılıyoda sankı onu gormeye gelmısım gbı yorumluyo olayı :) asıl orasına cok kızdım ...
aslıdna ona cok guzel cvplar vercektım de sımdı o numaranın bnm oldgunu kesın olarak anlamasn dedım he zaten ne dersem dıyım mal kafası hep aynı seyı anlayacagı ıcın ...
calısmıyomus hala bıde bana barısalım ayrılmayalım dıyodu eskıden onunla beraber sefalet cekmektense burda elalemın kahrını cekmek daha ıyı valla ıse gırıyo ıkı gun sonra sıkılıp gerı cıkıyodu edepsız
tatlım ama sız sevgılısınız aranızda bı bag var sevgı var ... bızım hersey 2 sene oncesnden bıtmıs gtmıs yanı,O kadarına gerek yok CnmSuskun kalmak en buyuk ceza bence antonyo bana kızında ne arar ne msj atar o kadar sinirim bozulur ki mesela sende aynısını yap
80 dogumlu ıste 33 yasındaTuhafff kac yasında bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?