20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Canlarım size birşey danışayım. Benim saçlarım yazın sarıydı şuan kahverengi kullanıyorum hafif bakırlı. Fotoğraflarımı koydum sizce tekrar sarıya döneyim mi? Kahve mi kalsın? Bir de burun estetiği olmak istiyorum ben. Burun ucum gülünce düşüyor. Sizce nasıl bir burun yakışır bana?

iyilik tatlım okuldan sonra takıldım arkadaşlarla yorgunluktan ölüyorum .
sen nasılsın neler yapıyorsun?

İyi yapmışsın limonum değişiklik olmuş ne güzel. 2 güncük kaldı sonra tatilsin ohhhh İyiyim bende artık erken kalkmaya başladım hep 1 de kalkıyordum bu aralar 10-11 gibi kalkıyorum bendeki değişiklikte o

İyiyim julimm çay içiyorum nasılsın iyimisin var mı bir gelişme? Kız Lori allah korusun de kilo olmasın de :) Limonum, hilal, boleyn kızçeler nasılsınız?

akışına bıraktım beeatlimmm artık üzmicem kendimiiii hayırlı ise bnm için olur zatenn afiyet olsun bu ardaa

sen ne kadar tatlı bir hatunmuşsn

canım doğallık her zaman daha güzeldir

sen ne kadar tatlı bir hatunmuşsn

canım doğallık her zaman daha güzeldir

Çok teşekkür ederim canımO senin tatlılığın Kahvenin bakımı kolay, hem saç yıpranmıyor, hemde dipler çıkınca çok kötü durmuyor sarıdaki gibi Aslında memnunum şu renginden bakımı kolay en azından. Yine bir değişiklik yapsam mı diye düşündümde. Size sorayım dedim

Beetlee arkadaşıma soru sormuştum bak cevap bile vermedi hala foruma başkaları girince canlandıı garipime gitti

canım bende cevap yazdım ondan sonraa sana bir bak istersen cevap vermedinya o garibime gitti :44:

Canım hala göremiyorum en son yazdığına cevap verdim zaten. Hem böyle şeyler arada kaynayabiliyor kalabalığız çünkü. Kusura bakma görmediysemde.

Canım hala göremiyorum en son yazdığına cevap verdim zaten. Hem böyle şeyler arada kaynayabiliyor kalabalığız çünkü. Kusura bakma görmediysemde.

Baya baya durdu mesaj öyle canım başkaları girince, sende geldin cvp yazdın konuya şaşırdım ona aceba cevapmı vermek istemedi dedim hani ben sorarım öyle direk içimde kalmaz
kaçmış olabilir tabi beğenmissinde mesajı halbuki soruyu göremedin galiba
Oohh hh afiyet bol kiloo olsun yarasın kuzum
Naptın nasıl geçti günlerin saatlerin

hatırladınmı

Canım cevabını juliye yazdığım mesajda verdim aslında sen görmemişsin ''Lori kız allah korusun de kilo olmasın de'' yazdım sonra toplu olarak nasılsınız diye sordum. Gördüm yani mesajını Naptın soruna cevap vermemişim onda da art niyet yok canım. Juliye mesaj atarken kaynadı arada Cevap vereyim hemencik bütün gün evde oturdum canım başka birşey yapmıyorum k.çımı büyütüyorum Sen naptın?

Oslana'cım cevap atıcam ama 10 dk engeline takıldım Sende gelsene bu topiğe muhabbet edelimm hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…