Julimm İzmir'deyim ben gel beklerim
Canım cevabını juliye yazdığım mesajda verdim aslında sen görmemişsin''Lori kız allah korusun de kilo olmasın de'' yazdım sonra toplu olarak nasılsınız diye sordum. Gördüm yani mesajını Naptın soruna cevap vermemişim onda da art niyet yok canım. Juliye mesaj atarken kaynadı arada Cevap vereyim hemencik bütün gün evde oturdum canım başka birşey yapmıyorum k.çımı büyütüyorum Sen naptın?
Geldim canım, ''bir derdim var'' bölümüne bakıyordum:) nerde kalmıştık:)
bu arada antonyonun doğum günüüüüüü yarın gece 12de msj atsam mı kızlar
kızlarr sonunda doktorluk oldummmm..( doktora götürdü beniiiiii sevgilimmmm
kızlarr sonunda doktorluk oldummmm..( doktora götürdü beniiiiii sevgilimmmm
ÇOK geçmişş olsun tatlımm noldu neyin varrdı senin
Geçmiş olsunnn. Neyin var?
Canım ne olursa olsun mesaj atman taraftarıyım yaşanan günlerin hatrına. Biliyorsun antonyo hakkında görüşlerimi ama doğum günü ayrı bir mevzu
boğazım cok kötüydü bide burnum akıyodu.... faranjit ile sinüzit cıktıı yeaaa
çok sağoll canımmm hepiniz sağolun kızlarr... evet klasik öğretmen hastalığıı içiyorum canım ihmall edermiyim hiçç bakalmm iyileşcem inşallahGeçmişler olsunKendine dikkat et canım. Öğretmen hastalığı zaten bu faranjit İlaç verdiyse ihmal etme.
boğazım cok kötüydü bide burnum akıyodu.... faranjit ile sinüzit cıktıı yeaaa
çok sağoll canımmm hepiniz sağolun kızlarr... evet klasik öğretmen hastalığıı içiyorum canım ihmall edermiyim hiçç bakalmm iyileşcem inşallah
Canım ne olursa olsun mesaj atman taraftarıyım yaşanan günlerin hatrına. Biliyorsun antonyo hakkında görüşlerimi ama doğum günü ayrı bir mevzu
özleyen organlarım acıyor artık
özlemekten sıkıldım
özleyen organlarım acıyor artık
özlemekten sıkıldım
Julim sade bir doğumgünü mesajı atman taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?