Bende...........
Julim sade bir doğumgünü mesajı atman taraftarıyım
bencede kısa ve vurucu olmalı
sizde mesefa kaç saat tatlım
Ben kaçayım kızlar. Sonra uğrarım yine. İyi sohbetler size
hilallcim nerdes,n sen ya? nasıl gidiyor bakalım
Ben kaçayım kızlar. Sonra uğrarım yine. İyi sohbetler size
nerdeyim biliyo musunuz, julia sayacağım yerleri bilir şimdi.. sabah 9, 5 olmadan evden çıktık... ve basladık hastaneleri dolaşmaya...
yıldırım doruk- çekirge burtom - üniv. - ev - setbası tıp - tekrar burtom- eczane...
yarında genel anestezi altında midesinden ve bağırsağından parça alınacak...
öyle işte, annemin sağlık işleriyle uğraşıyorum.
benimkinden de bahsedeyim, iki gündür fena değiliz ama bu akşam sinir etti beni, en son saat 7 de aradı 10 dk konuştuk, bidaha ne ses ne soluk
sizleri kuyodum bende naptınız die . özlem benide canıma tak etti
beetlemm, masallah sana yaa, sen ne güzelsinn öyle, allah nazardan saklasın, burnunda çok güzel kızi neyini yaptırcann
KIsçelerimm Görüşürüz hepinize iyi uykular*iyi ve güzel geceler bende bi ^^bayy ^^ demeden çıkmak istemedim öptüm herkezleri
bilmem mi biliorum tabi cnmmm
gecmiş olsunnnn anneciğine de umarım önemli bişiyi yoktur :26::26:
KIsçelerimm Görüşürüz hepinize iyi uykular*iyi ve güzel geceler bende bi ^^bayy ^^ demeden çıkmak istemedim öptüm herkezleri
limonummmm hilalim nerdesiniz
iyi geceler canım..
burdayım cnm.. benimkine msj attım, iyi geceler ben yatıyorum die 20 dk önce, cvp verdimi tabiki hayır, allah bilir napıyo, arar %100 görünce ama açmayacağım tabi.. face i de kapattım...
yarın da tüm gün hastanede olacağım yine.. telimide kapatacağım..
annemin hastaneye gideceğini unuttu bugün, yarından da haberi yok, uarım merak eder yarın beni, gerçi sanmıyorum pek ama, su an çok sinirliyim ya, neden hep ben onu düşünüyorum, neden düşünülmüyorummm
öyleee olur zaten cnm düşündüğümüz kadar düşünülmüoz
12den sora antonyonun doğum güünü 12 olsun die bekliorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?