20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yok be yavru hafiflik olck kdar yapmıcaksın böyle olursa istediğini elde edemezsn ki hep ipsiz sapsızlar gelir =)

bn bnmkini ilk gördüğümde dedm bu çocuk benm olcak başka yolu yok

ahaa bir tane daha benden :) benim olucak felsefemdir :)

oldu da allem ettim kallem ettim 2 bçuk yıldır birlikteyiz =)) ehehehe istiyosan bişeyi elde etmeyi bliceksin dmi ama

aynen aynen tabi onurumuzu yere sermeden karşıdakinin içinde sevgimizi hissediyorsak okey yola devam ama adam sevmiyorsa yol vermek en doğrusu yoksa tabikide uğraşmak emek vermek gerek :)

hoşgeldin bakalım

biraz yorucu açıkcası bankalar hesaplar müşteriler diyeyim kısaca :/ sen neler yapıyorsun cnm

Bende bankacılık ve sıgortacılık okuyorum =)) meslektas sayılırız =))

yok be yavru hafiflik olck kdar yapmıcaksın böyle olursa istediğini elde edemezsn ki hep ipsiz sapsızlar gelir =)

bn bnmkini ilk gördüğümde dedm bu çocuk benm olcak başka yolu yok

Dun dukkanda oturuyordum .. Bı cocuk geldı malzeme sordu bende bn bılmıyorum depodan sordurmam gerek dedım o zmn kalsın cok acıl fılan dedı yan dukkanlara sordu derken arabayıda bzm dukkanın onune cekmıstı bnde dısarı bakıyodum bıde baktım cocuk da arabanın ıcınden bana bakıyor =)
sonra baktı baktı bnde ona bakıyorum tabı geldı numaramı ıstedı bende neden ıstıyorsun dedım konusmak ıstıyorum senınle dedı bende verdım numaramı ıyı etmısmıyım sızce ?
cocuk makıne muhendısıymıs =))

aynen aynen tabi onurumuzu yere sermeden karşıdakinin içinde sevgimizi hissediyorsak okey yola devam ama adam sevmiyorsa yol vermek en doğrusu yoksa tabikide uğraşmak emek vermek gerek :)

adamda ışık görmüyosan zaten hiç uğramışcan bile dehhh dehh ona

ben buralardayım cnm canın skılınca yazarsn işte =))

sağolasın cnm eee arkadaşlar isimleriniz nedir yaşlar kaç ne iş yapıyoruz bir söylesenizde şu arkadaşınızda burada ilk tanıştığı hatunlar hakkında bilgilense :)

iyi etmişssin bnce kuzummm ee msj flan attı mı peki ?

olsun cnm tanış ne olucak tlfondan birşey yapacak değilya baktın sana göre değil hemen aradığınız kişiye ulaşılamıyor moduna geçersin haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…