olsun cnm tanış ne olucak tlfondan birşey yapacak değilya baktın sana göre değil hemen aradığınız kişiye ulaşılamıyor moduna geçersin haha
ohh ohh kolay gelsina aybükecim memnun oldum tekrar :)
bende 6 bucuk yedı bazen =((
Nerde gezcemkı gebze ıgrenc bıyer =(
cocuk cok gec msjlar atıyo malmıdır nedır =))
bnde memnun oldm canm
sorma karabükte bi okdar canm ya gezcek yeri mi var sanki
cocuk cok gec msjlar atıyo malmıdır nedır =))
ben de 25 yaşındayım öğretmenim 21 aylık bir adet ilişkim var kendi çapımda takılıyorum:)
işi gücü var kıs boş gezen değil ki çocuk
zelemeleee limoooonnn adlarınız ne kızzzz ?
o kdar muhabbet ettik blmiyoreeemmmm
Sen karabuktesın demek yakınız o zaman canım gebzeyı bılırsın belkı ?
Varya su ıse gırdım gırelı ınsanlardan nefret ettım ya taksıtını gununde odemezler bende tek tek arıyorum mecbur ...
bıraz once amcanın brını aradım 1. ayda montaj olmus 2. aya taksıt olmus gerızekalı dıyokı bn ayın 28 olsun demıstm e zaten 28 ı dıorum ama mart 28 demıstm ınsanları oynatıyosunuz ayıptr demesınmı nasıl sınırlenıyorum varya karsımda olsalarda pataklasam
zelemeleee limoooonnn adlarınız ne kızzzz ?
o kdar muhabbet ettik blmiyoreeemmmm
ya çoğu erkek bizim gibi değilki.bize msj geldimi o an başaka işimizde olsa tek göz tek elimizle ışık hızı ile cvp yazarız :)
yaşıtız:) memnun oldum öğretmen hanım..benimde bir ilişkim var ine çıka yola devam bakalım :)
Ben Özge tatlım ... Eee ben atsammı sımdı mesela neyapıyorsun dıye ama dha dun 1 bgn 2 yuzsuzluk gbı olur beee
Sen karabuktesın demek yakınız o zaman canım gebzeyı bılırsın belkı ?
Varya su ıse gırdım gırelı ınsanlardan nefret ettım ya taksıtını gununde odemezler bende tek tek arıyorum mecbur ...
bıraz once amcanın brını aradım 1. ayda montaj olmus 2. aya taksıt olmus gerızekalı dıyokı bn ayın 28 olsun demıstm e zaten 28 ı dıorum ama mart 28 demıstm ınsanları oynatıyosunuz ayıptr demesınmı nasıl sınırlenıyorum varya karsımda olsalarda pataklasam
gelip geçerken görmüşlüğüm var canm yaa para vermemek için insanlar yılanı deliğinden çıkarır sabır çek canm
Çocuga hemen yuz vermıyım dımı =))
Kendını agırdan satmasın sonra =))
yaşlandık yao iniş çıkışlar bitmiyor ki hiç
gelip geçerken görmüşlüğüm var canm yaa para vermemek için insanlar yılanı deliğinden çıkarır sabır çek canm
hımm haklısın insanlarla uğraşmanın sıkıntısını çok iyi biliyorum :/
yok canm atma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?