20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

olsun cnm tanış ne olucak tlfondan birşey yapacak değilya baktın sana göre değil hemen aradığınız kişiye ulaşılamıyor moduna geçersin haha

cocuk cok gec msjlar atıyo malmıdır nedır =))

ben de 25 yaşındayım öğretmenim 21 aylık bir adet ilişkim var kendi çapımda takılıyorum:)

bnde memnun oldm canm

sorma karabükte bi okdar canm ya gezcek yeri mi var sanki

Sen karabuktesın demek yakınız o zaman canım gebzeyı bılırsın belkı ?
Varya su ıse gırdım gırelı ınsanlardan nefret ettım ya taksıtını gununde odemezler bende tek tek arıyorum mecbur ...
bıraz once amcanın brını aradım 1. ayda montaj olmus 2. aya taksıt olmus gerızekalı dıyokı bn ayın 28 olsun demıstm e zaten 28 ı dıorum ama mart 28 demıstm ınsanları oynatıyosunuz ayıptr demesınmı nasıl sınırlenıyorum varya karsımda olsalarda pataklasam

ben de 25 yaşındayım öğretmenim 21 aylık bir adet ilişkim var kendi çapımda takılıyorum:)

yaşıtız:) memnun oldum öğretmen hanım..benimde bir ilişkim var ine çıka yola devam bakalım :)

gelip geçerken görmüşlüğüm var canm yaa para vermemek için insanlar yılanı deliğinden çıkarır sabır çek canm

ya çoğu erkek bizim gibi değilki.bize msj geldimi o an başaka işimizde olsa tek göz tek elimizle ışık hızı ile cvp yazarız :)

Çocuga hemen yuz vermıyım dımı =))
Kendını agırdan satmasın sonra =))

hımm haklısın insanlarla uğraşmanın sıkıntısını çok iyi biliyorum :/

gelip geçerken görmüşlüğüm var canm yaa para vermemek için insanlar yılanı deliğinden çıkarır sabır çek canm

Edepsız bunlar ya ama dursun o sımdı arastırıyorum eger bende bı yanlıslık yoksa gosterırım o moruga pazartesı bnm sınırımı oynattı dangalak ya

Çocuga hemen yuz vermıyım dımı =))
Kendını agırdan satmasın sonra =))

aynen sen artık bence dur ve bekle cnm şimdiden alışmasın nasılsa atar msj falan diye ..sonradan tepelerimize çıkıyorlar

yaşlandık ya o iniş çıkışlar bitmiyor ki hiç

valla bitmiyor geçen yeni bir kitap aldm mutlaka duymuşsunuzdur adını erkeklere marsadan kadınlar venüsden diye..vallaha inanın bunların zaman zaman neden odun olduklarını kitap sayesinde çözmek üzereyim tavsiye ederim kızlar :)

hımm haklısın insanlarla uğraşmanın sıkıntısını çok iyi biliyorum :/

yok canm atma bence

Bende yanlsılık yok kızlar adam ın hafıza gıtmıs heralde manyak mıdır nedır ya neyse sınırlenmıcıııımmmm
yagmurcuk sen bankada mı calsııyorsun yanı ?
aybukeee :)) hanı ılk adımı at korkma dıodun bacım msj a hyr dıon :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…