20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canımmm neler oldu boyle ?

bunu çok defa yaşamış biri olarak sana tavsiyem kimseyi dinleme onlar tanımıyo ki sen tanıyosun bn o hatayı çok yaptım gittim herkese anlattm dönmicek bu sfer kesin bitti bana neler neler dedi dedim ama sonunda kötü tanınan o oldu bnde salak gbi onca şeyin üstüne barışan oldum sen sabret eğer içinde en ufak bi umut varsa dönecektir eminimmm o umudu kaybetme erkekler her zmn kararlıdırrr ...

iyiym tatlım serum yiyince uyku bastırır ya öyle oldum yattm 1-2 saat snra 12 gbi falan uyandm sanırım baktm da burda mısn diye gitmişsin =))

1 de cıktım aslında ama kımse yok dıe kapatmıatm kk yı

arkadaş kalalım gibi saçma bişey söylemese bi umudum olurdu ama bilemiyorum ya, NLP eğitimleri almış biri bu konuştuklarımdan biri, bana dün gece ısrarla evrene olumlu mesaj yolla dedi durdu.. onu bile yapamıyorum, dilim söylüyo ama kalbim inanmıyo ki...

Doğru diyorsun, beni seveni yarı yolda bırakmam derken,seninle evlenemk istiyorum derken de çok kararlıydı.. zaten o yüzden güvendim ya ona bu kadar, kararlı die, beni seviyo die.. Ben mi böyleyim sadece, kızlar mı genel anlamda böyle bilemiyorum.. İki lafa kandım, aldandım, tüm kalbimi verdim ona... Çok pişmanım keşke hiç baslamasaydm...

canım öyle deme barışınca düşündüklerin öyle saçma geliyo ki hiçbir erkek evlenmeyeceği insanla ben seninle evlenmek istiyorum demez laf olsun diye boğduysan zamana ihtiyacı vardır bliyorum içinden ne isyanlar geçiyo nden böyle oldu bn salağım inandm kandım diye ama inan ki öyle değil

tüüühhh =)) bnde 3te mi ne yattm

özgeee çocuktan ses çıktı mı kısss aklıma geldi

ben de 1 .30 gbı yattım sekercım , cocuk dun aksam ısten cıkınca msj attı napıyoun ısten cıktnmı dedı bnde evet cıktım dedım snra tee gece 11.30 da attı naber dıe kac ysndasın dedı 20 dedım cocuk 33 yasındaymıs
bana amcan yasındayım dedı sen sakamı yapıyosun dedım =)yas olarak yanı dedı
ondan sonra nerelı oldgumu fılan sordu ıste he bıde dedıkı bgn senın ısyerıne gelcektm senı gormeye ama vazgectım bnde ıyı yapmıssın uygun olmaz dedım ... snra sevgılın varmı dedı yok dedım sen guzel bı kızsın ndn yok dedı duzgun brı cıkmamıs karsıma demekkı dedım senın hayatında brı varmı dedım var galıba dedı galıba nasıl oluyor dedım ole ıste dedı uyudu heralde dha sesı cıkmadı =))

ama hilal boğuluyorum, yapma bunu demedi ki, seninle mutsuz oluruz dedi.. ama arayıp ormayacağım rahatsız etmeyeceğim hiç onu, umarım dediğin gibi olur, umarım pişman olur affet der... çoook üzgünüm yaa, terk edildim hala nalet olsun canı cehenneme diyemiyorum, hala dönsün ne olur die dua ediyorum...

öhhh 33 mü gösteriyo muydu kız o kdarrr iş atmış sanaaaa var galiba falaaannnn

neler oluyo ya, ben neler kaçırmısım o galiba sen oluyosun galiba

Canım neden bırden bıre boyle bısey oldu kı uzulme lutfen

inan bilmiyorum, bunu ne zaman anladın diyorum, cvp yok...

dün akşam biraz neden vp vermiyorun, ben neyim senin için vs vs die üstüne gittim, onun üzerine yaptı ama küfür etmedim, hakaret etmedim, saygısızlık etmedim, ilgi bekledim sadece.. bu ayrılma nedeni midir ki ?

bana o kadar güzel şeyler söyledi, evlenmek itemesinin nedenlerini saydı bir bir, şimdi kalkmışş arkadaş kalalım diyo.. beni annesine babasına söyledi, teyzeleri kuzenleri, iş arkadaşları herkes biliyodu, yani benden ayrılmayı düşünmez sandım, yrılmayız sandım ve bende anneme bahsettim ondan, şimdi çooook pişmanım

üstüne gitmişsin canımmm o da bunalmış haliyle bak sana tavsiyem sakin ol herkese bahseden bir erkek ayrılmaz öyle kolay kolay aklın başına gelsin birazda ben nefes alıyım darlandım diye öyle demiştir 1-2 gün ne ara ne de sor o arıcaktırr demiştin ayalp dersinn

tatlım senın ıcın herseyın hayırlsıını dılerım Allah tan erkekler boyle ıste bı gun canı cıgerısın bıgun dıs kapının mandalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…