- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
ben geldim kmse yok muuuu
ben geldim kmse yok muuuu
ben varımmm kiii :))
ben varımm canım. off agladım aglayacagım şimdi öküze internetten hırka almıştım o geldi
bnde tekim sandm yine
noldu barışmadnz mı siz hala ?
hayır canım aramadı bileben çıkıyorum şimdi akşama görüşürüz
Bende geldim buradayım,gelenlerede hoşgeldin diyorum,güzel bir ilişkisi olanları kutluyorumnu biz beceremiyoruz malesef hayırlısı artık formülü basit adam gibi birini bulmak kısa bir formül işte...
hoşgeldin canımAllah herkeze adam gibi adam gönlüne göre kısmet nasip etsin.
Aşıklar
Kader Çarkı
Kılıç Yedilisi (Ters)
Kılıç İkilisi (Ters)
Tılsım Şövalyesi
Tılsım Dokuzlusu
Kupa Yedilisi (Ters)
kızlar bende geldimadım gül 24 yaşındayım istanbulda oturuyorum. bekarım ama 4 yıllık bir ilişkim var
Amiiiinnnnn diyorum başka ne denir hayırlıysa geri gelsin hayırsızsa geri gitsin hep bunu derim bunu söylerim sevgi çok zor bulunuyor sevgisiz aşksız çok zor bir ilişki zor bir dünya..
bir kart hariç güzel kartlar seçmişsin.görüyorumki karşında kararsız yapılı ve çabuk ruh hali değişen biri var. kendini şu anda sıkıntı ve acı duygulara hapis olmuş gibi hissediyorsun ama en fazla 1 hafta içersinde kendini iyi hissedeceğin gelişmelerin var. bu insandan duygusal seni mutlu edici bir hbr olucak.yanlız sabırlı olup birşey yapmamalısın.çünkü şu an senden emin olmuş.ama kaderde tekrar bir dönüş çıkmış cnm.kartların bu anlamda dilerim gönlünce olsun..
bu arada kızlar bugün çok burda olup sizinle sohbet etmek istedim maum pzrtesi fena yoğunduinşallah yrn..kendinize iyi bakın kocaman öptm iyi akşamlar :)
allahımmm inşallah inşallah... tamam artık bişey yapmayacağım..
benden emin olmuş vaziyette evet, deneyelim dediği an kabul edeceğimi biliyo, bende gerçekten kendimi sıkıntı ve acının içine bıraktım, kalbimmm çok acıyo, ruhumm acıyo, içim yanıyo... allahımm o dönsün de ne zmn dönerse dönsün, umrumda bile değil... ben beklerim.
ama artık hiçbişey yapmayacağım gerçekten, hiçbişey...
keşke bizi dnleyip dünle bgnde bişey yapmasaydın canım
keşke ama o zmn da hep bekleyecektim.. ama şimdi aramayacağına eminim..
tarotta da yorumlananlar çıkarımm dilerim, çooook çoook isterimm ama çıkacağını da pek sanmıyorum..
dün midem bulandı 2 zeytin, akşam da midem bulandı 2 zeytin yedm.
bugünde öğlen bi hurma, ikindi bi hurma yedim. o da sırf ağzıma atmak için.
bak kilo vermeye çalışıp, boğazını tutamayan biriydim, şimdi açlıktan ölsem umrumda değil, durumum o derece vahim, hayatım boyunca böyle acı cekmedim desem yeri var
selam kızlar sabah bi ara boştum telden girip yazdım.
hilalcim inş geçer bu sıkıntıların.
öküz beni delirtiyor ona göre sorun yok her şey yolunda ben abatıyorum. ben de aramam kararı aldım uyuz ya. her şey füzeldi bir haftadır sallamıyor resmen beni bende özlesin diye bekliyorum özler mi bilmem
bunların hepsi öküz ya bnde 3 gündür evdeym patlıyorm skıntıdan bi de kendi kendine triplere girio falan hiç demiyo gel gezelim kas kafalı hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepsi kaskafalı ya bide kadınları anlamak zor derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?