- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Çok sıkıldım kendini geri çekmesinden, arayıp sormamasından ya o biticek ya da ben. Ben ilgilendiköe kalktı bi tarafı. Abartıyormuşum kpssyi bırakıp benle mi ilgilencekmiş. Off ya 1 haftadır çok kötüyüm
ben bu sabah yine mesaj attım, ve o da bana asla dönüşü olmadığını, bu son kararı olduğunu söyledi.. döndüremedim kararından... gurur yapmadım, belki küçük düşürdüm kendimi de ama zerre kadar pişman değilim, ben elimden geleni yaptım, vicdanım rahat.. seviorum derken yalan söylemediğim ortada en azından...
küçük düşen birisi varsa o da o, gözümden düştü hakikaten.. allahtan tek dileğim tez zamanda unutmak onu..
ee hadi sıfırdan tanışalım, 25 yasındayım ve bekarımmm
kşke msj atam,,masaydın canm yaa iyice güçsüz olduğunu gördü şmdi bi gururlanmştr peşmde diye kalkmştır totosu
ne yapayımm ya, bende biliyorum yapmamam gerektiğini ama o kadar canım yanıyo ki, sürekli bi msj atsam, bi konuşsam die düşünüyorum...
anlayın beni ne olur, çoook acı çekiyorum, sevipde sevilmemek ne zormuşşş
anlıyorum canım aynı yollarsan bnde geçtm dedim ya ayrıldık msj atıyım arıyım sesini duyıyım ölüyodm yani durduramıyodum kendimi hep gözüm telde ama son ayrıldığımzda kendmi geri çektm aramadım 2 gün 2.günün sonunda o aradı napıyosun sesin soluğun çıkmıyo diye erkekler böyle canım bnde yaşaya yaşaya tecrübe edindim
ama o aramaz işte, bunu çok iyi biliyorum, arayacağpını bilsem 2 gün değil yemin ediyorum 2 yıl beklerimm ama aramaz.. sansımı zorladım ama olmadı yaa, olmadı.. bi an daha vermedi.. ben çok değerliymişim, eski kız arkadaşı çok zor günler geçirmiş bundan sonra, öyle olmanı onları yasamanı istemiyorum dedi, son bi defa görüşmediii
bende çok korkuorum valla nazardan insan içine karışmamaya karar vericem yakında evimin her köşesine astım nerdeyse nazar boncuğu :))oduna bak yaaa tüüü maşallahhh bizeee ayy allahım nazardan korktuğum kdar bişeyden korkmuyorum okula girip çkıyoruz kavga ediyoruz o kem gözlü kızlar yokmuuuuuuuuuuuuuuu
bende çok korkuorum valla nazardan insan içine karışmamaya karar vericem yakında evimin her köşesine astım nerdeyse nazar boncuğu :))
gerçekten öyle =)) nazar ilk bakıştaymış zaten bildiğin yok yere kavga çkıyo aramızda snra diyorum bak okula girdk çıktk nazar değdi diye yumuşuyoruz snra şakaa gbi yaniii ayy allahım korusun ya
bnm çıkmam lazm canım görüşmek üzere
sen arama bak bizi dinle bunca insan yanılıyor olamaz ya tecrübeyle sabit 2 yıl beklemene grek kalmıcak
bidaha asla ama asla arayıp sormayacağım... çok kesin kararlıyım... dediğim gibi elimden geleni yaptım ben...
haftasonu da ist.a gideceğim, gezeceğim, kafam dağılır belki azıcık...
allahım güç kuvvet versin bu saatten sonra bana ama sizde göreceksiniz yanıldığınızı, aramayacak asla !
pişştt sen yazdığımı okumadın sanırım :)
ayy okudum da sen yoksun die akşam yazarım demiştimben tarot bak sitelerine giriyorum ama 10 kart seçtiriyo bunlar hep, 5 kart sectirene denk gelemedim ki
bidaha asla ama asla arayıp sormayacağım... çok kesin kararlıyım... dediğim gibi elimden geleni yaptım ben...
haftasonu da ist.a gideceğim, gezeceğim, kafam dağılır belki azıcık...
allahım güç kuvvet versin bu saatten sonra bana ama sizde göreceksiniz yanıldığınızı, aramayacak asla !
yüksek topuklar diye yaz o siteden 7 kart seçebilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?