20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım ne desen haklısın gebertmek lazım ama daha bir kere görüştüğün insana yapamıyorsun düşünsene benden özür bile dilemedi ne yapabilirsin ki böylebir insana zaten anlamaz,Allah hidayet eylesin...

Kızlar sohbettinize doyum olmuyor ama ben gidip yatayım yarın iş var malum bu sinirle uyumam zor ama size iyi sohbetler, iyi geceler. Yarın görüşürz

canım ne desen haklısın gebertmek lazım ama daha bir kere görüştüğün insana yapamıyorsun düşünsene benden özür bile dilemedi ne yapabilirsin ki böylebir insana zaten anlamaz,Allah hidayet eylesin...

canım adını sormadm ama burcu mu ?

kızzzzzzzzz nelerr diyosunn naptın sen öyleeeee şok olduumm

günaydınn canımmm gece mesaisi yapmıssın anlaşılannn...

Tekrar yenideenn Günaydın canımm binimm,yaV öyle denk geliyor iki gündür,hafta sonu boşluk olunca tabi yapılcak işler çoğaldı

canım özelden yazdığını yeni okuyabildim lütfen kusura bakma yoğun çalışıyorum malesef..yanlız ben daha yeni olduğum için özelden cevaplayamadım seni. öncelikle durumuna inan çok üzüldüm.belliki acı çekiyorsun.Rabbim sabırımıda versin inşallah.ama emin ol tecrübe ile sabit giden geri gelir.önemli olan sen o döndüğünde güvenip devam edebilicekmisin cnm.bunları şu an bu acıyla sorgulayamazsın tabi.ama zamanla bunlar iç ses olarak ortaya çıkıcaktır.evet aşk güzel sevmek güzel o kişisiz olamamak zor biliyorum ama erkekler aşkı başka şekilde yaşıyorlar.bayanın onu merkez yaptığını anladığında ve üstüne gelinildiğinde bunlar bir süreliğine kaçar ve mağaralarına girer.onun oradan tekrar sana gelmesini istiyorsan kesinlikle aramamalısın ararsa acılı ses tonu ile değil gayet normal bir sesle hayatının yolunda gittiğini göstererek konuşmalısın.erkekler bayandan güçsüzdür egoları yüzünden böyle yaparsan yükselen bir tarafları inişede geçer cnm :)

neyse beni ilgilendiren tarafa geleyim.tarot bakarım sana ama msjını geç okudum ve işteyim yanımda kartlarım yok.ama eğer bugün buraya girersen herhangi bir tarot bak sitesinden yoğunlaşıp bana 5 tane kart seçip özelden yazmanı istiyorum kart isimlerini.bende buradan sana cevaplayacağım tatlım ok?

Çok sıkıldım kendini geri çekmesinden, arayıp sormamasından ya o biticek ya da ben. Ben ilgilendiköe kalktı bi tarafı. Abartıyormuşum kpssyi bırakıp benle mi ilgilencekmiş. Off ya 1 haftadır çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…