- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
Ben onu var ya geberttirdim ne demek bekletmek sen gene iyi beklemişsin ben hiç hoşlanmam bekletilmekten anında giderdim ona göre ayarlasaymış işini yada önceden söyleseymiş. Böyle adamlar işte dayagı hak ediyor
Kızlar sohbettinize doyum olmuyor ama ben gidip yatayım yarın iş var malumbu sinirle uyumam zor ama size iyi sohbetler, iyi geceler. Yarın görüşürz
canım ne desen haklısın gebertmek lazım ama daha bir kere görüştüğün insana yapamıyorsun düşünsene benden özür bile dilemedi ne yapabilirsin ki böylebir insana zaten anlamaz,Allah hidayet eylesin...
canım adını sormadm ama burcu mu ?
evet canım burcu:) senin ki?
bnde aybüke memnun oldum tatlm :))
nerede okuyosun :)
dışardan bitiriyorum canım Anadolu üniversitesi sen nerede okuyorsun??
safranbolu meslk y.o ama zaten buralıyım =) ee nerde ikamet ediyorsun şuan =))
kızzzzzzzzz nelerr diyosunn naptın sen öyleeeee şok olduumm
günaydınn canımmm gece mesaisi yapmıssın anlaşılannn...
ne mutlu sana.. bende aramadım sormadım, adam ayrıldı sonuçta, rahatsız etmenin bi manası yok... ama adam zaman falan istemedi ki direk ayrılmak istediona karse ne sevgim bitti, ne güvenim.. b anneme bahsettim, onun annesi-babası-teyzesikuzenleriarkadaşlarıyeni iş yerindeki arkadaşları herkese anlattı beni.. seni sevmesem seninle evlenmeyi düşünmesem anlatırmıydım dedi hep ve haklı da, neden anlatsın bu kadar herkese.. ama onun bana sevgisi bitti mi acaba, üstüne gittim die bunalttım die sevgi biter mi ki
sen kararsızlıklar gel gitler varsa demişin, bizde direk ayrılık var.. burnum sürtülsün die yaptıysa ne ala, daha da ütüne gider miyim ben onun :26: ama gerçekten istemiyorsa beni de bir an önce unutmam gerek onu.. nasıl unutulur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?