20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ordunun neresinden

Ünye kuzum

ya bi gidin ya ne çok isterdim istediğim zaman görmeyi. Küçücük eğitim fakültesinde 3 yıl birlikte oku her gün gör sevgili olama okul bitsin sevgili ol bana da hasretlik kalsın

Askerdeyken bunun acısını çok çekmiştim.Alışmışım her dışarı çıktığımda görmeye ne koyuyordu.Neyse geçti artık o günler

Yaa Gidiyormusun ünyeye ünyede çok güzel bir yer

Evet gidiyorum sahilini baya seviyorum güzel gerçekten..
Bizim fındık bahçemiz var ünyenin köyünde daha çok orda olurduk, ama şimdi amcama geçti bi süre o toplayacak yoksa bende az fındık toplamadım

ya bi gidin ya ne çok isterdim istediğim zaman görmeyi. Küçücük eğitim fakültesinde 3 yıl birlikte oku her gün gör sevgili olama okul bitsin sevgili ol bana da hasretlik kalsın

cnmm istediğim zaman göremiom emin ol hafta toplasan 2 saat göremedim bile ikimizde çalışıoruz
yok tatlım öğretmenım burda antalyalıyım
görev aşkı ekmek parası ne dersen işte adına

ahhh cnm çok az kaldı çokkk
Ünye kuzum

Askerdeyken bunun acısını çok çekmiştim.Alışmışım her dışarı çıktığımda görmeye ne koyuyordu.Neyse geçti artık o günler

ünyeeeeeeee

Maç vardı canım beşiktaşın :)

Hımm bizimde baba tarafı ordulu ünyeli..

maç mı izledin kız

kızlar ben biraz tv izleyeyim akşama gelirim görüşürüz

Evet gidiyorum sahilini baya seviyorum güzel gerçekten..
Bizim fındık bahçemiz var ünyenin köyünde daha çok orda olurduk, ama şimdi amcama geçti bi süre o toplayacak yoksa bende az fındık toplamadım

Oyyy fındık toplamak Bende dayımlara yardım ediyorum ama zor oluyor yaa.Bizimkininde fındık bahçeleri var orada köyde.ama yokuş oluyormuş oranın bahçeleri ben hiç gitmedim anlattığından biliyorum o yokuşta toplamak daha zordur ya.Biz düz yerde zorlanıyoruz

cnmm istediğim zaman göremiom emin ol hafta toplasan 2 saat göremedim bile ikimizde çalışıoruz

ahhh cnm çok az kaldı çokkk

ünyeeeeeeee

maç mı izledin kız

Ünyeli biri mi var tanıdığın :26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…