Hiiçç diyesim geldiNabıyorsunuz kızlar ?
yaaaaaaaaaa gitmeyin cok sıkılıom zaten sohbet edelim birzzz
İyi cnm sen nasılsınnn
hoşgeldin bu arada
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyHiiçç diyesim geldi
Edelim culim edelim
Hoşbulduk juli
Benim ha margarikotin
Nick dğeiştirdim de
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bskaaa birinden deee böle orjinal bi nick beklemezdşmmmm
Anlat julii dinleyelim
ne anlatayım kuzummm mutluyum çok mutluyummmmmaşallah diyin ne olur hemen nzara geliorum çünküüü
Maaşallah culimÇok sevindim yediden bir araya gelmenize mutlu olmanıza.
Bir daha sorun yaşamazsınız umarım
inşallah fıstığımmmmsende ne var ne yokk
Ne olsun be culim valla aynı tas aynı hamam kırk yıllık evlilere dündük
3.yılımıza girdik ne çabuk geçiyor zaman.Rabbim hepimize sevdiğimiz adamla uzun uzuuunnn zamanlar nasip etsin
cnmmmm ben kızmıorum öyle şeylereee beni bir gün değillllll her zaman hatırlasınnn çiçek almak için yada hediye almak için illaaaa özel bir güne gerek yok ki bnm için onunla geen her dakika zaten özelselam kızlar nasılsınız ne yaparsınız?
stil hayırlı olsun canım.
kızlar bir soru sevgiliniz yıldönümünüzde hiç bişi yapmasa kutlamasa bile tepkiniz ne olur?
selam kızlar nasılsınız ne yaparsınız?
kızlar bir soru sevgiliniz yıldönümünüzde hiç bişi yapmasa kutlamasa bile tepkiniz ne olur?
Sağol canm
Unutması için önemli bi sebebi varsa ne bilim bi hastalığı olur,üzüntülü bir zaman olur,bir kaybı olur anlarım.
Aksi durumda kırıılır ve bu kırgınlığımı da dile getiririm.Fakat aşırı tepkiler vermem.
Çünkü tarih hafızası zayıf olan bi insanım günleri karıştırıyorum ve unutabiliyorum ki doğum gününü unutmuş insanım
Kendimi bildiğimden
Sen ne düşünürsün canım
Ne olsun be culim valla aynı tas aynı hamam kırk yıllık evlilere dündük
3.yılımıza girdik ne çabuk geçiyor zaman.Rabbim hepimize sevdiğimiz adamla uzun uzuuunnn zamanlar nasip etsin
selam kızlar nasılsınız ne yaparsınız?
ne düşüneceğimi bilmediğim için soruyorum10güne kadar yıl dönümümüz olacak ve uyuz hatırlamayacak bile çünkü önem vermiyor bu tür şeylere. Uzakta ama elinden geldiğince özel bişi yapmasını isterim yapmayacak bende sinirden kudurcem
selam kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?