20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

inşallah fıstığımmmm sende ne var ne yokk

Ne olsun be culim valla aynı tas aynı hamam kırk yıllık evlilere dündük

3.yılımıza girdik ne çabuk geçiyor zaman.Rabbim hepimize sevdiğimiz adamla uzun uzuuunnn zamanlar nasip etsin

selam kızlar nasılsınız ne yaparsınız?

stil hayırlı olsun canım.

kızlar bir soru sevgiliniz yıldönümünüzde hiç bişi yapmasa kutlamasa bile tepkiniz ne olur?

3.yılımıza girdik ne çabuk geçiyor zaman.Rabbim hepimize sevdiğimiz adamla uzun uzuuunnn zamanlar nasip etsin

amin cnm inşallahhhh

kızlar bir soru sevgiliniz yıldönümünüzde hiç bişi yapmasa kutlamasa bile tepkiniz ne olur?
cnmmmm ben kızmıorum öyle şeylereee beni bir gün değillllll her zaman hatırlasınnn çiçek almak için yada hediye almak için illaaaa özel bir güne gerek yok ki bnm için onunla geen her dakika zaten özel

Sağol canm

Unutması için önemli bi sebebi varsa ne bilim bi hastalığı olur,üzüntülü bir zaman olur,bir kaybı olur anlarım.
Aksi durumda kırıılır ve bu kırgınlığımı da dile getiririm.Fakat aşırı tepkiler vermem.
Çünkü tarih hafızası zayıf olan bi insanım günleri karıştırıyorum ve unutabiliyorum ki doğum gününü unutmuş insanım
Kendimi bildiğimden

Sen ne düşünürsün canım

ne düşüneceğimi bilmediğim için soruyorum 10güne kadar yıl dönümümüz olacak ve uyuz hatırlamayacak bile çünkü önem vermiyor bu tür şeylere. Uzakta ama elinden geldiğince özel bişi yapmasını isterim yapmayacak bende sinirden kudurcem

Canım nice nice senelere mutlu bir şekilde girin inşallah.

Canım odunsa normal günlerde hiç bir şey yapmayan bir tipse ( ki benim uyuz öyle ) özel günde bari yapsın diye beklerim ben açıkcası. Hani sürekli yapsa özel gün diye takılmazsın. Üzülürüm ben Sitemimi de ederim

Sen sevgilini bilirsin canım normalde sana değer veren biri ise ve yapı gereği özel günleri önemsemiyorsa ve değişmiyorsa da çok da üzme kendini.
Biliyorum biz kadınlar daha bi özeniriz isteriz duygusala bağlarız olmayınca kırılır üzülürüz ama ne yapıyorsak kendimize o yüzden çok da kendini daraltıp sıkma

selam kızlarrrr

Selam gelin hatun

beetim çocuğun aklına gelmiyo resmen ya gidip bişiler alayım falan hediye özürlü bu sadece bana karşı değil ailesi kardeşleri arkadaşları uyuz işte. romantiklik algısı hediye ve sürpriz alakalı değil çocuğun arada çoşunca kalemi güçlüdür güzel şeyler yazar uyuz ya şimdide sinir oldum. geçen sene çok feci kavgalıydık bitme noktasınsaydık hiç bişi yapmadık. Bu seneki bahanesi de kpssye hazırlanıyorum dalgınım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…