Canım nice nice senelere mutlu bir şekilde girin inşallah.
Sen sevgilini bilirsin canım normalde sana değer veren biri ise ve yapı gereği özel günleri önemsemiyorsa ve değişmiyorsa da çok da üzme kendini.
Biliyorum biz kadınlar daha bi özeniriz isteriz duygusala bağlarız olmayınca kırılır üzülürüz ama ne yapıyorsak kendimize o yüzden çok da kendini daraltıp sıkma
ne haber cnmmmm
kalplerimiiiii çalmışlarrrr
Sen sevgilini bilirsin canım normalde sana değer veren biri ise ve yapı gereği özel günleri önemsemiyorsa ve değişmiyorsa da çok da üzme kendini.
Biliyorum biz kadınlar daha bi özeniriz isteriz duygusala bağlarız olmayınca kırılır üzülürüz ama ne yapıyorsak kendimize o yüzden çok da kendini daraltıp sıkma
Selam gelin hatun
hoşgeldin gelin hanım
Bende sevemedim bu kalpsiz halini.Kalpli daha iyiydi.Niye böyle bişey yapmışlar anlamadım ne gerek vardı
üzülmek istemiyorum ama çok inciniyorum ya daha nce sert çıktım anlattım kendmi çünkü çok kızmıştım ama değişen bişi oldu mu hayır
İyi canım senden naber nasıl gidiyor hayat hazırlıklarselam naber canım
klplerimi neden aldılar 30 bin msjım vardı bnm o kadar uğraşmıştım o kalpleri almak için çok üzüldümmmm göremeyince kalpleriiii
Olmaz da içinde yok demek ki.Sen yaptığında ne diyor.Mesela hediye güzel sözler felan :26: biraz mahcup oluyordur belki
iyilik canım zaman gecrmeye calısıyorum senden naber
o ben oluyorum heralde
hoşbuldumnaber
İyi canım senden naber nasıl gidiyor hayat hazırlıklar
30 binde 1
40 binde 2
50 binde 3 kürk olacakmış
İyi canım senden naber nasıl gidiyor hayat hazırlıklar
30 binde 1
40 binde 2
50 binde 3 kürk olacakmış
juliyelen bet face gitti küstüm işte size:2:
beetim çocuğun aklına gelmiyo resmen ya gidip bişiler alayım falan hediye özürlü bu sadece bana karşı değil ailesi kardeşleri arkadaşları uyuz işte. romantiklik algısı hediye ve sürpriz alakalı değil çocuğun arada çoşunca kalemi güçlüdür güzel şeyler yazar uyuz ya şimdide sinir oldum. geçen sene çok feci kavgalıydık bitme noktasınsaydık hiç bişi yapmadık. Bu seneki bahanesi de kpssye hazırlanıyorum dalgınım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?