20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

üzülmek istemiyorum ama çok inciniyorum ya daha nce sert çıktım anlattım kendmi çünkü çok kızmıştım ama değişen bişi oldu mu hayır

selam naber canım

Bende sevemedim bu kalpsiz halini.Kalpli daha iyiydi.Niye böyle bişey yapmışlar anlamadım ne gerek vardı

klplerimi neden aldılar 30 bin msjım vardı bnm o kadar uğraşmıştım o kalpleri almak için çok üzüldümmmm göremeyince kalpleriiii

üzülmek istemiyorum ama çok inciniyorum ya daha nce sert çıktım anlattım kendmi çünkü çok kızmıştım ama değişen bişi oldu mu hayır

Olmaz da içinde yok demek ki.Sen yaptığında ne diyor.Mesela hediye güzel sözler felan :26: biraz mahcup oluyordur belki

Olmaz da içinde yok demek ki.Sen yaptığında ne diyor.Mesela hediye güzel sözler felan :26: biraz mahcup oluyordur belki

işte sıkıntı o çok seviniyor ona hediye al sürpriz yap bayılır :d ama kendisi yapmaz. şimdiye kadar mahcup olmadı canım

zatwn çalışmadığı için çok beklentim yok ama işte insan istiyo ya

İyi canım senden naber nasıl gidiyor hayat hazırlıklar

30 binde 1
40 binde 2
50 binde 3 kürk olacakmış

cidden miiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohoooooooo 10 bin msj yazmak kolay mı yaaa hem ben kürk istemiom yaaaaaaaa kalp istiorummm

Canım bazısı düşüncesiz oluyor. Mesela kendisi önem vermiyorsa, karşındakinin de vermeyeceğini düşünüyor. Yani sırf özel günler de değil de ne bileyim sıradan bir gün de süpriz yapsalar, bir şey almalarına da gerek yok. Ne bileyim işte sürprizler ufak tefek. Benim uyuz hiç güzel şeyler de yazmaz. Mesela ben istiyorumki ben yokken, face e yazsın yazsın bütün düşündüklerini beni ne kadar sevdiğini dillendirsin. Ben açınca okuyayım bana sürpriz olsun. O kadar mutlu olurum ki. Ama nerdeeeee. Yılbaşında bana hediye aldı ama ne bileyim özel bir şey yazmamış, yapmamış. Güzel bir not yazıp hediyenin içine koyabilirdi. Canım seninki ne güzel yazıyormuş. Bence senin uyuz kendi önemsemiyor, senin de önemsemeyeceğini düşünüyor. Ama daha önce bunu belirtmişsin, kendi hoşlanmasa bile yapması lazım. İnşallah bu sefer yapar. Sen yine de çok takılma canım, üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…